Accolade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi nooooooooooooooo ahahhahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mkay! Çok iyiydi bu bölüm de... Off bir önceki bölümü bir daha izlemek istiyorum şu an... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 son 2 bölümdür iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 s15e11 bölüm full reklamdı lan ahah http://i.imgur.com/z9aH0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 blow JOB ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 THEY TOOK OUR JOOOOBS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Aaabi bunu yazmak için yarıda kestim son bölümü. Bu nedir ya? Efsane bölüm olmuş bu. Ahahahaha Randy March, inanılmaz bir karakter bu... :D sdfsdf Şu spor aletli bölümün tozunu attırmış bu bölüm :D sdfsdfsdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bi kaddafi bölümü şart. hatta halloween bölümünde zombi kaddafi falan bekliorm ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Cartman vs. Wendy bölüm geliyor sanırım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yine harika bir bölümdü abi ahahahahaha randy seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bro-dway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 İnanılmaz bölümdü. Efsaneler arasına girdi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 son iki bölüm çok iyi olmuş, zaten randy ve cartmanla kötü olması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 beğendim yahuu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Kyle... Hiç birşey diyemiyorum bu bölüme... Ahahhahahaah Umarım bozmazlar inanılmaz gidiyor birkaç haftadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Oh hell no, my mom is so poor that she opened gmail account just that she could eat the spam. :D Cartman, allah belanı vermesin ya :D sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 vaperon said: Kyle... Hiç birşey diyemiyorum bu bölüme... Ahahhahahaah Umarım bozmazlar inanılmaz gidiyor birkaç haftadır... Neyi bozacaklar artık? Sezon bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 5 senelik anlaşmışlar tekrardan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bilmiyorum da şu uzaylı geyiği dikkatinizi çekti mi southparktaki? Dünya bunu konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 oha, I just shat bricks İki, bilemedin üç tanesini falan anca farketmişimdir izlerken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mokoko said: 5 senelik anlaşmışlar tekrardan bu arada. Toparlasalar bari, o kadar olay oluyo dünyada hala son bi iki sezon zorlama çıkıyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu yarım sezon en iyi sezonlardandı tüm serinin. Umutluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Baya iyi bölümler çıkıyor bence hâlâ. Ortalama olarak bakarsak 8. sezon kadar olmasada genel olarak tüm sezonlarla yaklaşık aynı düzeylerde ilerlediğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 vaperon said: Bilmiyorum da şu uzaylı geyiği dikkatinizi çekti mi southparktaki? Dünya bunu konuşuyor ahahahsdfa observer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 14 martta geliyyöörrrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar