zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 itiraf ediyorum hep ben attım o mesajları , hatta kendime de attım (bkz: aşağıya) | zgrw, 19 Eylül 2005 00:19 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- Bunranın kralı benim seni döverim , düzgün mesaj at yoksa gelir bulurum , kendine çeki düzen ver , abini öpmeden asansöre binme , sabah kıravat tak , b@b th3 k3nk :-p işin suyunu çıkarmak bana kalsın :-p abartmayalım arkadaşlar artık bu topicleride :) fale dir deyip tw yada admin arkadaşa pm atalım konu kapansın :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: zgrw, 19 Eylül 2005 00:21 tarihinde demiş ki: ... abartmayalım arkadaşlar artık bu topicleride :) fake dir deyip tw yada admin arkadaşa pm atalım konu kapansın :) :tup:[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Güzel olmuş ama umarım cıvımaz..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 abartmayalım demek için bile abartmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 anti-pisikolojimi nedir öyle bişey vardı ondan işte :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 evet.. bazen ölmemek için ölmeyi göze alırsın..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 e ne annadık?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 birisi post kasmak istemiş. kendi kendine bu mesajı atmış sonrada bunu topic yapmış oraya kasmış. sonra hızını alamamış başkalarınada atmış. tehdit mesajı attığı kişilerde bunları araç olarak kullanıp post kasmış.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Lonely sen git Conspiracy Theory izle :D Mel Gibson da var hem...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 komplo teorisi rulllllllllllzzzz ;)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Bone, 19 Eylül 2005 00:48 tarihinde demiş ki: abartmayalım demek için bile abartmak :) Bende bu hisse kapıldım ama smiley koyacak kadar sempatik yaklaşmadım. Bence bu konuda diğerleri gibi sonuçta.[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 e tabi oda bir bakış açısı saygı duymak gerekli :) ama sonuçta işe yaradı ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 imdaaaaak?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 korktun mu peki ben korktum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Lonely, 19 Eylül 2005 00:54 tarihinde demiş ki: birisi post kasmak istemiş. kendi kendine bu mesajı atmış sonrada bunu topic yapmış oraya kasmış. sonra hızını alamamış başkalarınada atmış. tehdit mesajı attığı kişilerde bunları araç olarak kullanıp post kasmış. post kasmak için amma kasmışsın haa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben buraya esprimtrak iğrenç bişi yazmıştım sildim. [signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 19 Eylül 2005 05:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 suçunu kabul etti, götürün :p edit: suçunu editledi.götürün yinede :P [Bu mesaj EagleEye tarafından 19 Eylül 2005 05:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 seni garbıça davet ediyorum :-p edik: oha saat 5:30 olmuş. seni yarın garbıça davet ediyorum ve yatıyorum :D [signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 19 Eylül 2005 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 garbıclık olmuş bu=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Good work my sun...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: | Cicek-Abbas, 19 Eylül 2005 12:35 [ Yanitla | Sil ] 24 saat içinde aşağıda sıraladığım şartları kabul etmezsen kendimi her türlü tedbiri almakta serbest bırakıcam: 1) Foruma evrim teorisi ile ilgili hiçbir mesaj göndermeyeceksin. 2) Forumdaki dini tartışmaların hiçbirine katılmayacaksın. 3) Sayın Adnan Oktar’ın şahsına ve eserlerine yönelik hiçbir saldırıda bulunmayacaksın. Yukarıdaki şartları kabul etmezsen veya 24 saat içinde bana cevabını bildirmezsen harekete geçicem. Harekete geçtikten sonra beni asla durduramazsın. Şartlarımı kabul etmezsen seni foruma mesaj gönderemiycek hale getiririm. ahahaha bana da geldi yaşasın! :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bende istiyorum. Yobaz noobie delikanlı piskopat manyak arkadaşlar bana da yollayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lotto mu oynasam yaw hahah[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kabul diyip gönderdim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Seni buralardan sürerim. aklını basna al.... Ben kimim biliyomusun.. bla bla bla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar