Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Annemle babam ben 4 yaşındayken boşandılar (15 sene ediyor) . Şu anda kanka gibiler . Geçen seneye kadar annemle yaşıyordum , gerek mutluydum , gerek sinirli . Geçen sene ve bugüne kadar babamla yaşıyordum . Şu anda bavullarımı toplamayı bitirdim annemin yanına yerleşmek için . Lisede son senem olduğundan dolayı annem ve babam böyle bir karar aldılar , saygı duymam gerektiğini düşündüm ama günlerdir içim içimi yiyor . Hayatım açısından annemin yanına taşınmam en iyisi . Ama neden böyle ? Babam asla bana babalık yapmadı . Hep arkadaş gibiydik . Dışardan çok iyi gözükse de beraber yaşamaya başladıktan sonra anladım aslında bir arkadaştan , bir abiden daha çok bir ''Baba''ya ihtiyacım olduğunu . Annemleyken her zaman her ihtiyacım karşılanırdı . Bu babamın maddi durumunun kısıtlı olmasından kaynaklanmıyor , hem annemin hem de babamın maddi imkanları çok çok iyi Tanrı'ya şükürler olsun ki . Ancak babam bir baba gibi olmadığından dolayı asla benim veli toplantılarıma gelmedi , asla bir sınavımdan sonra beni arayıp nasıl geçtiğini sormadı , işten eve gelince asla benim odama çıkıp yanağıma bir öpücük kondurup günümün nasıl geçtiğini sormadı . Annemle konuştum bu konuyu aldığım cevap : ''Anneler her zaman babalardan daha ilgilidir''. Haklı belki bir yerde . Ama önümde çok güzel bir örnek var : Üvey babam . Tam bir sorumluluk örneği . Beni çok seviyor , babamın yapmadığı her türlü işi , ihtiyacım olan her türlü desteği ondan gördüm . Bir babanın en büyük zevklerinden biri olan oğluna araba kullanmayı öğretme olayını babam değil üvey babam gerçekleştirdi . Soruyorum size eğer babalar daha az ilgiliyse neden üvey babam böyle ? Bana yaranmasını gerektirecek bir durumu yok yıllardır beraberiz , yıllardır böyle , yıllardır bir iş gezisine çıkarken aradığı ilk insan ben olurum bir ihtiyacım olup olmadığını sormak için . Babam asla yapmadı böyle bir şey . Altını çiziyorum ''ASLA'' . Arada kaldığım nokta ise şu . Annem çok ilgilidir , çok üstüme gelir , asla kısıtlamaz ama sıkar bir yerden sonra . Babam ise çok rahattır , bana kimle nerde ne yaptığını söyle istediğini yap der . Ama annemin baskılarından da babamın ilgisizliğinden de artık sıkıldım . Ortası neresi artık göremiyorum , ne yapmalıyım gerçekten hiç bilmiyorum . Belki babamdayken rahat batıyor bana . Gayet büyük bir evde yaşıyoruz ve ben odama çıktığım zaman beni kimse rahatsız etmiyor , kimse odamda yediğime içtiğime , alkolüme sigarama karışmıyor . 4 yıldır düşünüyorum bunların nedenini . 4 yıl önce aslında bu kadar değildi çünkü bir kardeşim yoktu . Üvey annemle her cumartesi alışverişe çıkardık , bana her zaman hediyeler alırdı . Artık yok . Artık eve alınan herşey kardeşime endekslenmiş durumda . Normaldir , o küçük bir kız , ben eşşek kadar adamım diyip geçiştiriyorum konuyu her zaman . Şimdi bavulum hazır , kafamın toplanmasını bekliyorum . Ama bilmiyorum nasıl olacak gerçekten . Sadece paylaşmak istedim , okuduysanız okuduğunuz için teşekkür ederim , okumadıysanız da canınız sağolsun , inşallah arada kalanlar takımına eklenmezsiniz ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Arkadaşım seni çok iyi anlıorum ama kendini büyül ölçüde sanşlı görmelisin ilgili bir üvey ebeveynlere sahip olduğun için.Bababnın ilgisizliğinden yakınmışsın benim ailem ayrılmadı ama babam benle lise uni zamanı çok az ilgilendi ama şimdi iş hayatında beraberiz vede kendimi kanıtlamamı beklio o konularda çok desteğini görüorum gerek ayarladığı işlerden gerek mevcut işlerin yardımında.Belli ki babanda rahat bir insan vede senin en doğruu kararı vereceğini bilio ki seni çok sıkmıo anneler öledir 30 unda da 60 ındada nereye gitiini merak ederkler seni herşeyden sakınırlar malum 9 ay karnında taşımışlar bizleri bence.Durumunda arada kalmak yok bence 2 ayrı ailen var vede sana özen göstermişler ne ayrılan çiftlerin çocukları örnekleri var şanssız insanlar var bence sen dua edip kendini geleceğe hazırla vede ailenin senin kimle beraber olurlarsa olsunlar yanında olacağına emin ol. Bunlar nacizane fikirlerim umarıım en doğru kararı verirsin hayatta mutlu olursun... Sevgiler..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Öncelikle arada kalmak kötü bişey.okudum anladım. Belki baban sana sınavını ya da gününü sormuyordur ama şöyle düşünebilir mi? "sıkmiyin cocugu şimdi.." ?? mesela benim babamda hiç sormaz sınavlarımı falan. ama beni çok sever. annem sorar oda anneme sorar.çünkü beni sıkmak istemiyor biliyorum... annende biraz hatalı."herzaman anneler daha cok ilgilidir" diye bişey yok bence.. Annen devamlı seninle ilgileniyor ama bu sayede baskı yapıyorsa ben babanın yanında kalmanı tavsiye ederim.Büyüyeceksin daha rahat olmak isteyeceksin.Bu durumda annenin yanında kalman ileride kavgalara neden olabilir.Babanla kalman senin açından iyi olabilir bu durumda. zor karar...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Zaten yeterince geciktim mezun olmak için . Üniversitede ayrı eve çıkmayı düşünüyorum . Benim yakındığım şey şu . Mesela pazar günü kalkıyorum dershaneye gideceğim . Giyiniyorum kapıya gidiyorum , babam ''nereye?'' diyor , bende dershaneye gittiğimi söylüyorum . ''AAA dershanen mi var bugün?'' . Çüş dedim geçen hafta çıktım evden .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben de lise sona geçtiğim için anneme taşınıyorum bugün, haftaiçleri babam şehirdışında olduğu için annemde, haftasonu babamda kalıcam bundan sonra. tabi haliyle besili bir saeros olucam bu yıl. annem de babam da aynı sevse de, babamın kafası çok meşgul. anlıyorum çünkü benim de meşgul olur genelde, kimselerle ilgilenemem, en sevdiğim insanı bile geçiştirdiğim olmuştur. ama annem ikide bir "kola koyiym mi? bişey ister misin? böğürtlenli dondurma var? doydun mu çocum sen?" modundadır mesela. karmançorban bişey yazdım umarım bi anlam çıkarabilirsiniz :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Çok büyük anlam çıkardım . Aynı ben çünkü .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ailen senınle bıraz olsun da ılgılenıo bunun ıcın cok sanslısın. Babam bana su ana kadar hıc oglum demedi,hep dedıgı laflar "Lan sunu kaldır suraya getır 3 tane dersın war sorumlu naapcan,bak kalırsan karısmam" bu kadar.Üstune sureklı bana bagırmaları,babamdan yedıgım sıkça dayaklar... Hatta bı keresınde ben ona bi fikirde bulunmustum o da benım ustumu yırtmıstı.Biraz da annemi anlatayım.Annemi sewerım,o da benı sewıyodur muhakkak ama bıraz degisik bı annem war.Bana delı gıbı kufur eder,kardeslerımı anneme karsı dayak yemekten kurtardıgım zaman bana bagırır we bi haylı kufur eder bi de "Sen mi yetıstırdın ki..?" der bana.Fakat ılk cocuk yanı abımden berı sureklı hızmetçı war bızım ewde we annemın elı soguk sudan sıcak suya girmez.Abim Allah'tan kendını kurtardı Ankara'da ewi war.Bi ara calısıodu bi sirkette çizim yapıodu sonra noldu bılmıorum,babamla kawgalılar pek ewı aramıyo.Keske benım aılem de bana ılgı gosterse elımden bırazcık tutsalar , bana bi ihtıyacın war mı oğlum deseler...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar