gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hey allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Trajikomik :=) Ne insanlar var ya.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: insight, 20 Eylül 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Trajikomik :=) ne kadar akılsızca bi davranış olsa da bir insanın yaralanmasına gülmek yanlış.. edit:ölmüş sandım ölmemiş[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 20 Eylül 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ya daha evvel hani komik olaylar derlerdi boyle bise yazardı hep ama bi trabzonlu diye yazarlardı bende innamazdım. simdi gercekten okuyunca oyle insanlarımızın oldugunu allah allah diyip gulmekten baska yapacak bisey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Tüpü takıp çakmakla kontrol ederlerdi bir ara da sonra sabun köpüğü ile kontrol etmeye başladılar. Adam çakmağı gezdirir tüpün yanlarında, sen Allahım lütfen patlamayalım apartmancak diye dua ederdin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hala tüpü çakmakla kontrol ediyolar abso. ben sordum tüpçüye "abi çakmakla tüpmü kontrol edilir ya?" dedim. adam şey dedi. "abicim bişi olmaz kaçırıyosa biraz alevlenir o kadar.bu tüpler basınç altında kalmadıkça patlamaz hurafe onlar.. ocağa çakmakla niye gidiyoruz ozaman? oraya gaz tüpten gelmiyomu?" dedi ben bişi diyemedim.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Diyeceğin şey basitti aslında, o zaman aç tüpün vanasını birazda yakalım bir kibrit bak bakalım ne oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 içimden dedim onu eueh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: hala tüpü çakmakla kontrol ediyolar abso. ben sordum tüpçüye "abi çakmakla tüpmü kontrol edilir ya?" dedim. adam şey dedi. "abicim bişi olmaz kaçırıyosa biraz alevlenir o kadar.bu tüpler basınç altında kalmadıkça patlamaz hurafe onlar.. ocağa çakmakla niye gidiyoruz ozaman? oraya gaz tüpten gelmiyomu?" dedi ben bişi diyemedim. al işte yurdum insanı...[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 öh ya kendini öldürmek için uğraş vermiş adam[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bakayım bi habere ( Fistan rLz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hiç şaşırmadım .. Nede olsa bir türk haberi. Gelipte tavadaki kızgın yağa " acaba ısınmışmıdır " diye el sokan insan topluluğuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Adamın soyadı çakmak yapar valla.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yazık..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Başlığı okumam yetti :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 her hata bir tecrübe :][signature][hline]biz doğarken dargındık..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 allah akıl fikir versin arkadaslar :D arkadas bu adamlar hangi akla hizmet yaparlar böçe bieyi ben anlamam yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 cahillik kotu ya ama gerizekalı olsan bile benzinin&mazotun kolayca tutuştugunu bilirsin ama cahillik işte dedigim gibi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 20 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: ... "abicim bişi olmaz kaçırıyosa biraz alevlenir o kadar.bu tüpler basınç altında kalmadıkça patlamaz hurafe onlar.. ocağa çakmakla niye gidiyoruz ozaman? oraya gaz tüpten gelmiyomu?"... Adam kral[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar