Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arkadaşlar italyanca nası yazılıyo ingilizce ? Italian italyan ama italyanca nası yazılıyo help pls ödev süx :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yohmu bileeeeeeeeeen ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 italiano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 anlamadım? italian, ingilizce italyan oluyor, italiano italyanca italyan oluyor, italyanca ingiliz de inglese oluyor, hangini sordun cıkaramadim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ingilizcede italyanca da italyan da ayni kelime. "italian" cumlenin kurulmasina gore dil anlamina mi geldigi yoksa yerli anlamina mi geldigi belli oluyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ewt do you speak italian fln gibilerinden haklısın dogru.[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ingilizce'de çoğu ırkın ismi ile dillerinin isimleri aynı ama arada istisnalar var mesela; Turkey-Turk-Turkish Arabia-Arab(Arabian)-Arabic... gibi[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Turk diye bi sey yok. bize burda arkadaslar kendi aramizda Jerk yerine Turk kullaniyolar :) ikisi de Turkish[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 italian language(mtu ya bakmıstır ve boyle cıkmıstır)[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: riglous, 18 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Turk diye bi sey yok. bize burda arkadaslar kendi aramizda Jerk yerine Turk kullaniyolar :) ikisi de Turkish Turk diye bişi yok mu? hmmm... itü'nün hazırlıktaki hocalarını ve native speaker lari bi döviim ben bu sene...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki: Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: LonelyWolf, 18 Eylül 2005 12:17 tarihinde demiş ki: Turk diye bişi yok mu? hmmm... itü'nün hazırlıktaki hocalarını ve native speaker lari bi döviim ben bu sene... baska dillerden ingilizceye kaydigi icin arada geciyo ama yazisma dilinde ne yazikki kullanilmiyo. kuzey avrupa ulkeleri genelde Turk/Turkish ayrimi oluyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fransuxa, 17 Eylül 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar italyanca nası yazılıyo ingilizce ? Italian italyan ama italyanca nası yazılıyo help pls ödev süx :D tutti frutti[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: riglous, 18 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki: said: LonelyWolf, 18 Eylül 2005 12:17 tarihinde demiş ki: Turk diye bişi yok mu? hmmm... itü'nün hazırlıktaki hocalarını ve native speaker lari bi döviim ben bu sene... baska dillerden ingilizceye kaydigi icin arada geciyo ama yazisma dilinde ne yazikki kullanilmiyo. kuzey avrupa ulkeleri genelde Turk/Turkish ayrimi oluyo. microsofttaki amcalarda bilmiyor o zmn ingilizceyi? en azından hiç mi aoe oynamadınız?[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 peki arkadasim tamam sen haklisin daha iyi ingilizcen var.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 parli italiano. sono "ukala".[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 arkadasim mesele bnm daha iyi bilip bilmemem değil. mesele şu; ingilizce'de "Turk" diye bir terim vardır ve bizi anlatmak için kullanılır. bak sana en basit ispatını da gösteriyırum. aç age of empiers'i bak. veya o kdr uzağa gitmene gerek yok. aç bir sözlüğü zaten görürsün...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ya iyi de microsoftun her programı milyonlarca dil yanlışına ve buga sahip bence onu baz alarak konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 http://dictionary.reference.com/search?q=turk ben yanlis biliyorumdur. cevremde kimse kullanmadigi icin yanilsama oldu. burda hicbi zaman turk denildigini duymadim ben...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar