Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuduracam yardım

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

said:
riglous, 18 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki:
Turk diye bi sey yok. bize burda arkadaslar kendi aramizda Jerk yerine Turk kullaniyolar :) ikisi de Turkish

Turk diye bişi yok mu? hmmm... itü'nün hazırlıktaki hocalarını ve native speaker lari bi döviim ben bu sene...[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki:
Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LonelyWolf, 18 Eylül 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
Turk diye bişi yok mu? hmmm... itü'nün hazırlıktaki hocalarını ve native speaker lari bi döviim ben bu sene...
baska dillerden ingilizceye kaydigi icin arada geciyo ama yazisma dilinde ne yazikki kullanilmiyo. kuzey avrupa ulkeleri genelde Turk/Turkish ayrimi oluyo.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 17 Eylül 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar italyanca nası yazılıyo ingilizce ? Italian italyan ama italyanca nası yazılıyo help pls ödev süx :D

tutti frutti[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 18 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
said:
LonelyWolf, 18 Eylül 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
Turk diye bişi yok mu? hmmm... itü'nün hazırlıktaki hocalarını ve native speaker lari bi döviim ben bu sene...
baska dillerden ingilizceye kaydigi icin arada geciyo ama yazisma dilinde ne yazikki kullanilmiyo. kuzey avrupa ulkeleri genelde Turk/Turkish ayrimi oluyo.

microsofttaki amcalarda bilmiyor o zmn ingilizceyi?

en azından hiç mi aoe oynamadınız?[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim mesele bnm daha iyi bilip bilmemem değil. mesele şu; ingilizce'de "Turk" diye bir terim vardır ve bizi anlatmak için kullanılır. bak sana en basit ispatını da gösteriyırum. aç age of empiers'i bak. veya o kdr uzağa gitmene gerek yok. aç bir sözlüğü zaten görürsün...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...