Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaslar sımdı ben bı elemanın ulkesını nsaı yıkabılırım komple yıkıcam nası becerebiliyoruz ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 öf yokmu bi bilen ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Başka bir oyuncunun gezegenini yok edemiyorsun. Sadece üstündeki Savunmayı ya da varsa filosunhu yok edebilirsin birde ölüm yıldızın varsa AY'ını yok edebilirsin. Diğer yandan o oyuncu kaydını silene kadar gezegeni orda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hmm ok tmm anladım[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Devamlı saldır.Günde 3x3=9 saldırı.Kuralları biliyorsan günde 9 saldırı yapabilirsin.Zaten bir süre sonra saldırılarından bıkınca oyunu bırakacaktır.Sonra al sana savunmasız maden tarlası.Bi elemana boyle yapmıştım adam oyunu bıraktı.Günde 1.5m metal 500k krist 200k deut gibi güzel rakamlarda hammadde çekiyodum adamdan (Sömürgeleri dahil).Gel görki buda yetmedi.Demekki neymiş mutlaka Multi Hile yapacakmışsın.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet 2-3 multi kullanan arklar çok rahat ilerliyorlar şu anda.. ben kaldım yerimde..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 multi derken başka gezegenleri kastıralım hesabı ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ogemi mi Bu ne ya KO bölümündeyiz :D[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nasıl KO bölümündeyiz O_o[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar