Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dvd combo önermem. direk normal dvd-writer al. ikincil almak istiyorsan o da direk cd-rom olabilir veya dvd-rom[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben HIS VGA-HIS ATI RADEON X800XL Turbo Platinum, 256 MB, PCIex16, GDDR3, TV/DVI Out, 256 Bit, (Boxed) ı seçerdim.vga ama xl öbürü pci-e ama düz x800 xl bana daha cazip geldi.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 O kasaya kurarsan o pcyi ilerde cok üzülürsün o kadar para dökeceksin bu alete kesinlikle daha iyi sogutmalı daha saglam bir kasa ve en az 450W lık bir psu al derim ben :) kolay gelsin[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bişi öner siyah olsun ama :D çok da uçuk fiyatı olmasın..[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 CS, WOW, Jedi oynamak için alıyorsan bu sistemi, yazık... Boşa para harcaması, çok bol paran var sanırım... Monitör olarak kesinlikle Samsung bir kere. LG ile kalite farkı çok bariz ama Samsung önde. 3 kademeli parlaklık detayı bile yeterli aslında. İşlemci olarak 3200 güzel, 3000 almak bence fiyat olarak daha mantıklı bir tercih. OC ile 3200 zaten yapılabiliyor. Anakart olarak Gigabyte K8NXP-SLI tabi ki. Firewire B, Sata II vesaire, muhteşem bir kart. Kasa olarak Aopen'ın siyah sunucu bazlılarından birine bakabilirsin, Pci-e kullanacağın için dev anası bir PSU'ya ihtiyacın da olmayacak... Fiyat istersen de mesaj at, yardımcı olmaya çalışırım.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ek not: Gigabyte'ın üzerinde 8 kanal ses kartı var zaten, SB'ye ihtiyacın olmayacak. Ek Not 2: Ben olsam klavye seti olarak kablosuz almazdım. Pil biter, yarıda kalır, ayrıca tuş takımı rahatsız bir set (ben 3 aya yakın kullandım)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bana spesifik marka ve model söylemeden taktik vermeye çalışmayın (kasadan bahsediorum) anakart ta ısrarcıyım gigabyte la pek bi farkı olacaını sanmam hem fiyat olarak da iyi. 3500+ alabileceğim varsa nie 3000+ alayım ki bi de klavye için öneri söyle, siyah olacak, mouse da, rahat olsunlar. onboard ses kartındansa sb live alıp daah kaliteli ses çıkartmayı dusunuorum. ve ayrıca su an için cs wow jedi uo gibi oyunlar olablr de 4 sene içinde cıkacak oyunları da kaldırmalı heralde.. üni hayatım boyunca beni gotursun istiorum[signature][hline][ quote ][ quote ][ quote ]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net[ /quote ][ /quote ][ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Peki o zaman taktik vermeyelim sana, kendin becer, daha rahat olacak herhalde... Yardım etmeye çalışanlara "Bana fikir vermeyin istemez, verecekseniz önüme hazır koyun" dersen, biraz yardım gecikebilir... olay gelsin ama gene de, umarım istediğin gibi bir sistem olur, uzun seneler kullanırsın sorunsuzca...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 spesifik ürün önermezsen kafamı karıştırmaktan başka bi boka yaramaz tavsiyelerin, beno/c falan yapmadan cillop gi,bi kullanıcağım bi sistem istiorum param da var, sadece en kalitelilerini soruorum, şuna gerek yok falan değil şu daha iyi dersen sorun kalmaz kapiş[signature][hline][ quote ][ quote ][ quote ]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net[ /quote ][ /quote ][ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ne kifayetsiz herifmişsin sen ya kapiş mapiş? Ne ayak? Çocuk tiyatrosu mu oynuyor? Para mı zorladı, nedir? Neyse, ne halt yersen ye, aferin tırmala... Artık boka sarılmaz mısın, boka sürecek akıl alır mısın birilerinden, sana kalmış...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya tamam kardeşim istemiorum seni topicimde oldu mu hadi git uza ya :) ala ala kim dio gir topice de oku diye ben görüş bekliorum sen de topic aç ben gelirsem bıdı bıdı konusursun hade.[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Insan gibi yardim istemeyi ogren bence saga sola satasacagina. Kim ne onerse kustahca ukalaca cevap verip bir de hala yardim istiyorsun, hem de bu islerden pek anlamadigin acik oldugu halde. Ilginc yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Baggio, 07 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Insan gibi yardim istemeyi ogren bence saga sola satasacagina. Kim ne onerse kustahca ukalaca cevap verip bir de hala yardim istiyorsun, hem de bu islerden pek anlamadigin acik oldugu halde. Ilginc yani. sorun nedir burda ben onu anlamadım, benim istediğim tarzda bi öneri gelmiosa, üstüne kafamı karıştıracak bişi ise söylüorum, dellenene de delleniyorum. tüm topic i oku gayet guzel yardımlar var tepkim nasıl. mesela bak şimdi sen de öneri yapmadan post atıosun ve beni şaşırtıosun favorime yeni msg gelmiş şevkle geliorum bıdı bıdı, bırakın da yardım eden etsin etmeyen uzak dursun.[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 [Bu mesaj myster1o tarafından 20 Eylül 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar