Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu terbiyesizlik yav :)

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

ayin 15 i gecesi girdim oyuna, guildden bi eleman ve yakin bi arkadas gittik krayt kesmeye spawn artti ya geyik olsun neyse basladik kesmeye. bi ara arastirirken ben bi tane gordum onlarda gormusler onlar bulduklarına ben bulduguma daldim. kraytı basladım kesmeye (canyon) neyse keserken baktım health oldugundan hızlı gıdıyo. arkamda 1 kırmızı nokta daha var . bıraktım kraytı herıfe daldım mlaum lamer bı bh, neyse herıfı kestım dondum kraytıda kestım ısıme baktım devam. 30 45 sn sona yıne krayt kkesıyoz yıne bh yıne daldı neyse uzatmaya gerek yok onuda kestım aradan 2 dk gecemeden baska lamer bı bh daha oda motorumu patlatıp daldı . tobe tobe onuda kestım. arkadas sayıyla mı verdıler bu herıflerı bana anlamadımkı. 3 bh ı ortalama 10 dk ıcınde aralıksız kraytlarla beraber agarladık. pekı bu adamlar geberdıkten sona bıde utanmadan bana tell atıp sole yapsam senı keserdım dıe nıe mesaj atarlar. anlamıyorum. adam adk lı set yapmıs armor breake karsı slıcelatmıs acc ve speed cap yapmıs mınd hıc bıtmıyo nası oluyosa. bıde arkandan gelıp tamamen fırsatcılık pesındeler dıelım. ustune bu lamerler bıde nıe tell atarlar anlamam. verdıgım tek cevap var 3 unuzude kestım hala da mok gıbı forcum var babayı kesersın . o zaman susuyolar . dedım ya tobe tobe, hadı geldın arkadan daldın. ne kadar onaylamasamda eywallah. bıde bıdı bdıd etme kardesım.
hey gıdı eskı gunler gelırlerdı keserdım gonderırdım tesekkur ederlerdı efendı cocuklardı hem mertce dalar hemde kıbardılar bu capulcu surusu nereden geldı bu oyuna anlayamadım . kıtle cok degısmıs. ne dıım allah herkese sabır versın. oynamasını az bılıyosan o kadar onemsızkı bh, don, krayt tependeyken onu kes sona ısıne devam et bu kadar. ama adamlar ılah sanıyolar kendılerını sanırım. 3 sene once bhtım, 32 master yaptım sımdıde bh ım. ama hıc bole ezık yollarla daldıgım player olmadıydı zaten yemedıgı zaman dalmam da (erkeklıgın 10/9). yahu bıde tıttle da jk yazıyo anasını satıım onu bana oraya ben armutumn bu oyunu oynamayı bılmıyom,ne olur gıdın bu herıfı kesın dıe vermedıler kı. bre ezık gafil. gordun yazıyı uza. :) neyse kızdımda bıraz tarzlarını paylasıım dedım. oyuuunu bırakmadan oncede hatırlıyom sp ta 2 lavuk saatlerce durdular bızde arkadaslarla muhabbet edıyoduk. sona ben ld ye gectım kafamda ld yazınca dalıp 3 dk kesememısler herıfler. oyundan bı turlu char ld oldugunda dusmedıgı ıcın sonunda oldurmeyı becermıslerdı. gerı dondugumde sevınc cıglıkları atan herıfler vardı tepemde bakıyorum ve guluyorum balta lar agac kesmısler sevınıyolar. allah herkesı ezıklerın baygınlıgından korusun.[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad(master as)
sadness(dark jedi knight)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

meslek gereği arkadan dalan zayıf anını kollayan bh alra ben karşı değilim şahsen adamlar işlerini yapıyorlar ama abuk subuk laf eden denyonun onde gidenidir zaten
var ama delikanlı bh lar seviyorum ben adamları olunce ya da oldurunce eğilip saygı duyuyorsun için ciz ediyor hatta bu mertlikleri karşısında, işi gücü birakip 1 saat dovuste kimin nerede hata yaptığını eksigini gediğini tartisirken birden ahbap oluveriyorsun.
ama şunu da unutmamak lazim ben gördüğüm kivir zivir bh dan daha fazla gereksiz jedi görüyorum oyunda.[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

haklisin :)

ama olayda cok kotu tarz olarak, bıde skıden kalma bı bh jedı kapısması anlatayım sızlere.

bundan 1 1.5 sene oncesı p9 dan sonra kısa bı sure gecmıstı sanırım. o zamanlar bh lar grup olarak dalabılırlerdı jedılere. bızde o zamankı sehrımız hılalde aslanlar gıbı kasıyoduk jk olmak ıcın neredeyse temp tamamlanmak uzereydı ıste mls ve heal tree sı bıtmıstı. enhancerda mastera doru gıdıyodu bayaa da yakınlasmıstı. tabı o zamanlar sıtem farklıydı yenılere yazdıklarım garıp gelebılır ama bı zamanlar bole keyıflı seyler vardı.

neyse kasarken (vorıtorlerle) bı an etrafta hareketlı 1 kac kırmızı nokta farkettım. o gune kadar 2 lı 3 lu bh gruplarıyla cok kapıstıgım ıcın gelenlerı cıddıye almadım ve dırek uztlerıne kostum ama bı anda ne kadar buyuk bı hata oldugunu anlayı verdım her tarafatan lazerler ustume gelıyodu dısease yedım poıson her ayaga kalkısımda kd yıyodum tka bı herıf tepeme tırmandı 2 rıfle ve 1 carbıneer 1 de mbh olmalı bı yerlerde vardı yakınlarda. toparlanıp actım fr2 yı. master olmadıgımdan henuz fr3 alamamıstım. abılerde motorlarla daalıp pesıme gelmeye basladılar.
20 dk kadar dag tas kacıp ara ara kapıstık. en son tefı gecırmeyı basardıgım bı noktada eve gırmeyı basardım.

ben sehre dondugumde eededo zavallım daha yarım template olmamasına ragmen sır f bana vakıt kazandırmak ıcın adamlar sehrın ortasında dalmıs. dısarı dıer charla cıktıgımda onu gordum onbu gorur hormez jedıye gectım. cunku onun o temple dayanması mumkun deıldı.

sadnessla dısarı cıktım ve daldım. malesef edo (adonay ) olmustu yardıma gelen yanlıs hatırlamıyosam lıetın at st sı havaya ucmus kendıde olmustu. dısarı cıktıgımda yıne 6 a 1 dık ve savasmaya basladık muthıs bı savastı hıc bı zamanunutamayacagım. abılerı yaklasık 10 kez kestım. bu hemen hemen her bırını 2 kere kesmeye denk gelıyo. ama bı noktayı unutmustuk adamların buyuk bı kısmı ımpdı ve sehrın clone centerından cıkıp yıne dalıyolardı. olay o kadar uzun surduyduku totalınde sonunda benım mınd buffım bıttı ve buyuk bı acık nokta olustu rıfllara karsı. ve ben en sonunda oldum. abıler yaraları sardılar motorlarına atladılar gıttıler. muthıs bı kavgaydı kımse ezık deıldı mnertce oratada ısını yapıyodu kacabılmekde buyuk bı ustalık ısterdı o zamanlar. keza o zamanlşar ld dızzy ler olumculdu :). bu adamlar mbh guildinden 6 kısıydı. ve pvp mızı bıtırdıkten sonra bu adamlar ne kadar keyıflı saatler gecırdıgımıze daır sabaha kadar muhabbet edıp gulduk supoerdı. o tarıhlerde arnavısca charda ben adonay gıbı arkadaslarımız sayesınde cok ıyı hatırlıyorum hılal sehrı kurtarılmıs bolgeydı. yuksek templı jedıler mılıtıa ydı ve sehre gelen tum kotu nıyetlılerı dogrardı . gelen bh bunu bılır bunu goze alır gelırdı. jedılerde kendılerını 1 2 3 veya daha fazla kısının dakacagını bılır oratada ole dolasırdı. evet bugune bektıgımızda bh lar tek tek gelıyolar eyw ama eskı bh larla kıyaslanamayacak guclere sahıpler. ama oyun tarzına baktıgımda gercekten cok az kalan musterı sayısıyla swg de su an yoz bı kadro goruyorum yada henuz oyuna dondugumden berı ben ıyı tıplerle karsılasamadım. yukarda bahsettıgım ılk olaydakı hareketler bana wow dakı pvp duzenın hatırlatıyor. fırsatcılık pvp sı, neyse fazla uzattık. ama gecmısle bugune ornek bı olay anlatmıs olduk ehehe keyfım yerıne geldı . oyuna devam.[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
sad(master as)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 16 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
tıttle da jk yazıyo anasını satıım onu bana oraya ben armutumn bu oyunu oynamayı bılmıyom,ne olur gıdın bu herıfı kesın dıe vermedıler kı. bre ezık gafil. gordun yazıyı uza. :)

rofl![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 16 Eylül 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 16 Eylül 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
said:
sadATS2, 16 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
tıttle da jk yazıyo anasını satıım onu bana oraya ben armutumn bu oyunu oynamayı bılmıyom,ne olur gıdın bu herıfı kesın dıe vermedıler kı. bre ezık gafil. gordun yazıyı uza. :)

evet biraz abartı olmus prd bıraz kısdımda . dilim sivrilesmis.
hos sonucta bende mbh ım hanı meslege saygısızlık deılde ıste kısıye. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Selam sadATS2;

Öncelikle seni JK görmelerine karşın dalmaları sanırım, birara oluşan bir bug nedeni ile tüm Jedi'ların padawan da olsa JK title taşıyabilmesiydi. Bu sorun çözüldümü bilmiyorum işin açıkcası.

Oyunun geneli ile yaptığın yoruma gelince ise, PvP'yi hakkı ile yapan bir çok kişi var gördüğüm, yine de arada çürük yumurtular çıkabiliyor.

Oyunda ki bir çok BH'nın CU sonrası oluştu, bu nedenle BH'lığı kendine meslek seçen çok azı, genelde diğerleri BH'nın vuruş gücü için seçtiler, seçmeyenlerin bir çoğu da Jedi zaten :), benim gibi kaçakçılar azınlıkta kaldı. Olsun varsın.
Sosyal ağlarda paylaş

haha hikayen super eski zamanlari bende hatirliyorum guzeldi tef olayi bi arkadasa 1 bh geliyorduk jk direk yaninda bitiyordu o adamin falan yada dedigin gibi bazen buyuk savaslar oluyordu simdide isin suyu cikti bu arada tebrik etmek isterim 3 bhi bi yandan krayt keserken kesmisin buyuk yetenek ister keske bendede sizinkine yakin dps olsa bende o durumda kessem :) (gerci bu kesme olayinda tecrubenin payida buyuk) neyse anilarini bizlerle paylastigin icin sagol aksam aksam baya iyi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

ben respec le kasmadım ama bende de is yok:) rofl [signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 17 Eylül 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 17 Eylül 2005 12:25 tarihinde demiş ki:
ben respec le kasmadım ama bende de is yok:) rofl

sanırım bende de bi is olmıcak, pvp de elim ayagıma dolasio sasiriorum ne yapacagimi.. hele jk ise karsimdaki dusunemiorm zatn :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe evet dancer bh lar en sakatı :)

yani acikcasi bh lari kraytla beraber almak zor deil zaten master saberim ki hic bi zaman vazgecmedim ondan obi wan in dedigi gibi saber senin hayatındır dan hareketle, tabiki saber cok iyi, dedigin gibi dps side yuksek, fc de dusuk tabi. tum bunların avantajı, tabi 3 yıllık oyunun o.. pusu olmakla bırlesınce rahat oluyo tabi.

malesef henuz pvp cı duzgun adam goremedım, ama dedıgım gıbı oyuna donelı cok olmadı, bende fazla pvp arayısına gırmedım zatı. ama mutlaka vardır tabı. kısmet ıste yavas yavas tanısacaz hepsıyle.[signature][hline]Army Captain of Vader
Dark Jedi Knight
Guardian of [RIP] Clan
sad(master as)
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Hem UO'da hem SWG'de kısaca bu tür oyunların hepsinde PvP "0" dir.

Böyle karşıda biriyle karşılaşınca elim ayağım dolanıyor.Saldırı planını hazırladığım halde amaçsızca farklı farklı şeyler yapıyorum.

Crafterlik ve PVM :) Yaptığım en iyi şey şüphesiz :)

Respec ile BH olmuştum ama 1 hafta sonra surrender ettim.Yapamayacağımı bildiğim bir şey için skillcap'ımı harcamaya gerek yoktu :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 19 Eylül 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
ehehe evet dancer bh lar en sakatı :)

yani acikcasi bh lari kraytla beraber almak zor deil zaten master saberim ki hic bi zaman vazgecmedim ondan obi wan in dedigi gibi saber senin hayatındır dan hareketle, tabiki saber cok iyi, dedigin gibi dps side yuksek, fc de dusuk tabi. tum bunların avantajı, tabi 3 yıllık oyunun o.. pusu olmakla bırlesınce rahat oluyo tabi.

malesef henuz pvp cı duzgun adam goremedım, ama dedıgım gıbı oyuna donelı cok olmadı, bende fazla pvp arayısına gırmedım zatı. ama mutlaka vardır tabı. kısmet ıste yavas yavas tanısacaz hepsıyle.

bu naboo theed de baya action war oraları oneririm!III boh death flm durmadan oralara takılıo gecen onihazm flmda wardi baya zevklydi dengeler surekli deişio 5 dk once 2 kişi olan rebelleri kesiosn soora toplaniolar 10 kişi basiolar dehset zevkli:)bna bi 8 kişi flm daldilar adamlari avoid incaple deli ettm bide holo patlattm 8 kişi bni kesiim derken bizimkiler yetişti :)şiddetle öneririm..[signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Raise of the Dark Lords;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...