shadowmaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hangi programla? soru açık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 speedfan adlı programla[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Motherboard monitor adlı programla pc deki tüm sıcaklıkları görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Her ekran kartının sıcaklığı okunamaz.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 cool.. ekran kartında sensor varsa everest home edition programıyla bakabilirsin[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 napıcan sıcaklıgı olcup ? kusura bakma meraktan soruorm[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 overclock yapacaktır veya ekran kartının iyi soğuyup soğumadığını official değerlerle karşılaştıracaktır[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi daha sormak zorundayım overclock nedirr :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bilgisayar yeniden başlıyoda acaba ekran kartı ısınıyo diyemi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ekran kartı sıcaklıgını merak ettiğine göre önce cpu sıcaklıgını kontrol ettin ve de o normal olması lazım mantıken.. hmm. voltaj problemi olabilir mi? hala kapanıyormu bilgisayarın? biosdan voltajı bi kademe artttır dicem ama... [Bu mesaj Fistan tarafından 18 Eylül 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ekran kartinin islemcisi isindiginda pc kitlenmez,tam tersine(guvenlik onleminden dolayi mi,elektronlarin devreler arasinda gecis yapmaya baslamasindan dolayi mi bilmiyorum) butun goruntuler yavas yavas birbirine girer. islemcini OC ettiysen onu biraz azaltmayi dene,"isinmiyor bu" bile dedigin islemcin yanlis frekans/saat carpani birlesimi yuzunden kitleniyor olabilir.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 arkadaşım (shadowmaster) ekran kartında overclock filan yok. restart atıyor sürekli. sanırım işlemci fanında srn var[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 biraz kötü bi espri anlayışı olduğunu kabul ediyorum ama yapacağım yine de [spo1=SPOYLER]tükür karta. buharlaşırsa 100 derecen aşşağı değil demektir. yok buharlaşmassa 0-100 arasıdır.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 su her sıcaklıkta buharlaşır onu öğretmediler mi sana?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 18 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki: su her sıcaklıkta buharlaşır onu öğretmediler mi sana? ehahah tükürüğün fokurdaması lazım 100den yüksekse :p[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bilgisayarın acıldıgı zaman belli bir süre sonra res atıyorsa %99 cpu fazla ısınıyordur ,res attıgı zaman işlemcinin fanını elle (72 derece den fazla ise restart atıyor pek cok guncel mainboardda ) elleyebiliyorsan 72 den azdır sıcaklıgı elleyemıyorsan fazla olabılır ... bılgısayarında herhangı bır monıtorıng programı kurulu vede 45 derece yı gordugunde comp u kapat diyorsa sebep oda olabilir ... ekran kartında gpu ve ram lerde sorun oldugu zaman renkler birbirine girer , artifact denen absurb noktacıklar olusur strip denen çizgiler olusabilir : neticesinde ekran kartı ısındıgı zaman overclock lu bıle olsa gpu ve ram hızlarını dusurur kendını de yakmaz sıstemıde korur ... eger dononımsal olarak sensor yoksa ekran kartında halıyle sıcaklıgına bakamazsın anca ektra bır sensor takıp ondan okumaya calısabılırsın ... * overclock : kabaca birşeyi oldugundan daha hızlı çalıştırma işlemidir.saat frekanslarını arttırarak bu işi yaparsın ancak haliyle bunu yaptıgın entegre ısınır , ısınma problemınıde gıdermenız gerekır ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 termometre yapıştır üstüne aehahe:Duykum var da o bakımdan[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tükürükte bazı enzimler ve asitler var.saf su değil ki.ozaman noolcak?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben elimle ölçüyorum :) bi kere köklemiştim o/c'u. bi dokunam dedim 1 sn tuttum elimi sonradan geldi sıcaklığı zhuauzha gittim suya soktum parmağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar