-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yes bgn geldi bu helecanlı ve güzel denilen film giden, önceden izleyen varmı. Ben 1 sini çok sevmemiştim acaba bu nasıl ? Düşünceleriniz.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 tek kelimeyle müthiş!!Ben açıkçası çok beğendim.Özellikle yarış sahneleri ve subarunun yata atlayış sahnesi falan gerçekten çok iyi.Herkese tavsiye ederim.Gaz bi film[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bide adamım oynaysaydı süper olacaktı püf.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Film güzel ama seneryo sapmış 1 de deki ana teme dragdı ve slogan da we live for quarter mile di 2 de ise işim içine polisiye macere karışmış film yine başarılı.[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 düzeltme subaru değil mitsu evo :)[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 yaf bende ilk filmin uyandırdıgı heyecanı uyandırmadı.. bazı güzel sahneler var ama ilk filmdeki heyecan yok.. acıkcası cok begenmedim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bununla ilgili patinajdaki topice post atmistim burayada atayim ben filmden 1 den aldigim tadin 100 de 1 inin bile alamadim asiri abartilmis sacmalklar vardi ki o filme sadece araba sahneleri icin gittim ama abari olunca klasik bi film gibi geldi heyecan gitti bende en basit olarak bir polis arabasi nosu olan ve bastıgında(filmde) 8000 devir goren ve ortalama 120-130 mil ile giden evo ya allahin 1.5-2 tonluk polis arabasi nasil dipdibe gider? tamam hadi amerikan otoban polislerinin modifiyeli hatta bazılarında NOs bile oldugunu kabul ediyorumda Insaf ve Evo Ya Acidim Wallaha Orada... Yani film Gercekligini kaybettigi icin zevk alamadım ama kabul ettigim tek biryer ise filmin seneryosu 1. ye gore daha iyi olmus ama film diye degilde arabalar icin gidicekseniz hayal kırıklıgına ugrayabilirsiniz..(Yaris Sahnelerine Laf etmiyorum Guzel Film Genel Olarak Guzel Ama Zevk 0)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Daha çok polisiye olmuş ben zaten Devon Aoki için gittim :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ben sevdım baga guzeldı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ben pek sevmedim evo VII güzeldi amma :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bu devon bizim bildigimiz p. yildizi devonmu ? oysa kaçırmam filmi[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bu filmde diilmiydi yoksa devon[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ahha walla rezil olduk ark dio devon var filmde bende kadın sandım meger adammış[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ahah ya kadınmış hemde tipsiz japon[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Güzel bi monolog yapmış Diablo.. 1. izlemiştim çok beğen miştim bunada gidicem.. keşke Van Diesel de oynasaydı[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 muhaha Volkswagen Van 1.9 TDI[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 21 July 2003 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Diablo, 21 July 2003 03:24 tarihinde demiş ki: ahah ya kadınmış hemde tipsiz japon[hline]Elenaor the Wizard tipsizmi lol ne anlarsın sen :p hastasıyım.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 yok abi surati irenc :)[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 İnanılmaz şirin ve çekici bence bunlar fast and furiousdan aldım birkaç tanede bende model resmi var.http://www.thefastandthefurious.com/[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 dün bakmiştim bu resimlere de :) yüzü cirkin ama[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 keşke öyle yüzü çirkin olan bi zevgilim olsa,bide modifiye subaru,offfff[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu konunun başlığını atan arkadaşı Cola Turka içmeye davet ediyorum[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kizin yuzu cirkin degil garip bi yapisi ondan bana cekici geldi hmm film birinciye gore cok kotu ama yinede zaman kaybi diyemem. [hline]Mors certa et hora certa [Bu mesaj OutTrader tarafından 22 July 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar