Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karantina !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe aslında süper bir mantık yani hastalanan birinin bunu yanındakilere bulaştırması ve bunun avrupadaki veba salgını gibi yayılması falan :)
Hatta bu hastalar PvP flagged olmalı 2 tarafa da böylece herkes kendini ve şehirleri kurtarmak için gördükleri yerde öldürebilmeliler veya şehre girmeyi denerlerse durdurabilmeliler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
Bu olay super ya, keşke daha cok hastalık olsa mmorpg'lerde.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
pet olarak hamambocegi tasiyan bi char olarak sonuna kadar destekliyorum bu durumu eheh..[signature][hline][ quote ]MeSh, 13 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
ya da çok uslu olursanız belki şirinleri bile görürsünüz..
Mesaj tarihi:
Spreads to near allies diyor büyüde. Benim bildigim ally partidekiler olur. yani dıştan birine bulaşmaması lazım dimi ? :) Bide test serverında böyle koskocaman bi hata nasıl farkedilmez.![signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Mesaj tarihi:
Geçen gün orgrimmarda vardı , millet geberip duruyordu bende onyxia buff var kaçmaya çalışıyorum =P buff lazımdıda ölmek istemiyordum lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...