Leath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ilginc.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hehe aslında süper bir mantık yani hastalanan birinin bunu yanındakilere bulaştırması ve bunun avrupadaki veba salgını gibi yayılması falan :) Hatta bu hastalar PvP flagged olmalı 2 tarafa da böylece herkes kendini ve şehirleri kurtarmak için gördükleri yerde öldürebilmeliler veya şehre girmeyi denerlerse durdurabilmeliler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bu olay super ya, keşke daha cok hastalık olsa mmorpg'lerde.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ahaha süfer olmuş da kesin "unintended" diyecekler.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 pet olarak hamambocegi tasiyan bi char olarak sonuna kadar destekliyorum bu durumu eheh..[signature][hline][ quote ]MeSh, 13 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki: ya da çok uslu olursanız belki şirinleri bile görürsünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Böyle bug'ı oyun tarihi görmemiştir :P Şuna baksanıza :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] [Bu mesaj Qui tarafından 19 Eylül 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 nasıl mumkun oluyor ben tam anlamadım yani o diseasi oyle taşımak dun zul gurubda gordum o disease'i ama[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Acting as " One" :D We Dont Want Your Gold We Want Your Voice :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Spreads to near allies diyor büyüde. Benim bildigim ally partidekiler olur. yani dıştan birine bulaşmaması lazım dimi ? :) Bide test serverında böyle koskocaman bi hata nasıl farkedilmez.![signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 test serverında hakkara kadar gelebilmeyi bırak ilk mobları doğru düzgün öldürebilen adamları toplamak ölümdü o yüzden olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Geçen gün orgrimmarda vardı , millet geberip duruyordu bende onyxia buff var kaçmaya çalışıyorum =P buff lazımdıda ölmek istemiyordum lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Iceblock ftw :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar