Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patlama Sesleri

Chuck

Öne çıkan mesajlar

bende duydum, camlar pimapen ve kapalı oldugu halde son derecede net duyuldu yani. inşallah kötü bir şey yoktur.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

haberin hemen verilmemesi bence önemsizliğini ortaya koymuyor. bostancıdan oturan varsa hatırlar:

istasyon nargile cafede yangın çıktıgında 4-5 saat sonra tv lere haber oldu.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

genelde terör olayı olup olmadığı anlaşılana kadar basın haber vermez. Terör olayı değilse bazen haber verir. Bir yerlere mesaj verme amacı içeren bir terör olayı ise basın yine haber vermez. Ses bombası falan ise akşam saatlerinde duyarsınız.
Bunları halk galeyana gelmesin, tahriklere kapılmasın diye ya da soruşturmanın selameti açısından yaparlar ki polis de askeriye de kontrol altında tutar bu haberleri...
Yani çok büyük bir patlama olmadığı sürece veya çok fazla sayıda görgü tanığı vs bulunupta inkar edilemeycek ölçüde bir olay olmadığı sürece ortalığın biraz sakinleşmesine imkan tanınır..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

ya şaka maka ben içerenköyden duydum sesleri ciddi birşeyler olmuş olmalı[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi olsaydı bu saate kadar duyulurdu yanlız size şöyle bişi söyliyeyim..

Altıntepede oturuyorum..

Ve yanbinanın arkasında bi tır..

Sürekli kornasını öttürüyor sürekli ama ve iğrenç havalı bir korna birazdan çıkıp bağırcam gelirsem o kornayı sokarım die olmayacak ezan okunurken de çalıyordu millet camlarda sinir olmuş vaziyette adam ise kornasının bozuldugunu söylüyor çıldırıcam şimdi şerefsiz bozulduysa kes kablosunu ağız tadıyla banyoda şarkı söyliyemedim..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...