Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ANtalyada Gitar Ve bateri çalan vokalde yapan varsa Stüdyo yapalım 2 3 saat falan Güzel olur :) Msnden çalcağımız şarkılarıda süleriz.Bence çok güzel olur ya.Bi deneyelim :) Kimler Gelmek ister?
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 içinde kaldı dimi önceki buluşma =)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Wendigo talip olur vokale sanırm =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bilmeyen olarak gelebilir miyim :) izlemek için Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 YA ya Wen Abi Vokale gelsin Sende Gel Guano apes patlatırız ;) Open your eyes ;) Patlatırız bi.Vallaha 5 telli olsa Gitar, Big in japan patlatalım dicem de değil işte naparsın :( Şimdi Şöyle Oluyor.Bateri yoksa Arkadaşı getirem bateriye Varsa otursun çalışsın şarkılara ;) Bass gitarda benim kimseye vermem :-P Sanırım Motif'e damlicaz... Gelecek olanlar Yazarsa buraya süper olur. Şimdi Wen abinin durumu bilmiyorum sanırım gelir (işallah) ve sıralamayı yapıorum.. Geljek Olan Jnmslar :P Sorj Wendigo Diablesse Reaper08 Kermitide ikna ederiz ;) Kaçak içeceklerimizi sokar bizim Kermitcim Jnms Benim? demi? ;) Çalacağımız şarkıları Ortak Karar verelim diyorum Ama,Çalabileceğimiz şarkılar Şunlar olabilir... Çalcağımız Şarkılar Guano apes - Open your eyes Blink 182 - Always Sum 41 - Over my head Sum 41 - In too deep Sum 41 - Thanks For Nothing Bad Religion - You Bad Religion - Punk Rock song The Rasmus - First Day of My Life Tabiki Hepsini çalalım demiyorum.Sizlerde Söyleyin şarkı ona göre Kararlaştıralım Birde Bonus Olarak, Godsmack I fucking hate you u Çaldıkmı Kralız! Ama akor farklı :-) Benim Akorlar ezberimde 2 dakkada yaparım vallaha akoruda Sizi bilemem ;P Vokal Bass tamam Sırada Gitar var Moon Sanırım Gitar biliyordu Yoksa Ryan mı? :-P Yapalım işte bişeyler. Maksat Eğlence Olsun Hatta 3 Saat Çalalım :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... wussy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hemmen damla enesim hemmen =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Gelionmu sen Wussy? :-) Ya bide bi zahmet olmazsa size, Yazarsanız ben geljem gelmijem falan diye çok süper olur.Niye dicekseniz Öyle stüdyoya 50 60 kişi sokmuyorlar :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sen önce bir gün belirle artı pazarları kapalımı ki studyolar?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Pazar günleri Pangu diye biyer var.Orasıda Zindan gibi gidilmez.SEs sistemi iyi değil vs vs.Günü belirleyemem neden diye sorucak olursan şarkılara çalışmak vs vs :-) Bide sen şarkı söyledinmi gaza gelürük valla. :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 The Pati Band[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun wussy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehehe gelim bari canım cekti gecen sefer uzun kalamamıstım bu sefer gelrim =) ama gününü bildir..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 gününü bildir kaçak olayına gireriz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben biraktim o isleri ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :-( Can abi yapma be : senin vocalica rullaz. Şimdi gitar'ı Trapt a versek Vokale sen geçsen Wendigo Diablesse Grandmaster vokali Bass ben Ver kermitete Bateriyi :-D hadi bea abi pls :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 msn de bir 'yalan''ı çalamamış adamsın olm..senden bir cacık olmaz :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 LAn, çalması kolay sanki.Gerçi kolay :D biraz tablara baksam çalarım.Hiç tablarına bakmadım :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hade len o kadar artizlik yapıyordun :D söylediğim hiç bir parçayı çalamadın :D eaushduaea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende sazımı kapıp geliyorum nerde çalıyoruz.. ?? HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Deja-Vu coverlayın o zaman. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çan abim kırmaz patileriii :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog wussy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende gelceeeeeeeeeeeem ama bişe calmıorm :P[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatcak sanırım :D Yok enstruman çalan kimse :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sen gel ankaraya hallederiz abisi. götürür gezdiririm seni stüdyo stüdyo ;) ahey![signature][hline]These open doors... kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bagetler yatıyo :) yatar tabiki düzenleyen adamda hayır yok[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1327236-antalya-studyo-bulu%25c3%25bemasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Stüdyo Buluşması! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bilmeyen olarak gelebilir miyim :) izlemek için
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 YA ya Wen Abi Vokale gelsin Sende Gel Guano apes patlatırız ;) Open your eyes ;) Patlatırız bi.Vallaha 5 telli olsa Gitar, Big in japan patlatalım dicem de değil işte naparsın :( Şimdi Şöyle Oluyor.Bateri yoksa Arkadaşı getirem bateriye Varsa otursun çalışsın şarkılara ;) Bass gitarda benim kimseye vermem :-P Sanırım Motif'e damlicaz... Gelecek olanlar Yazarsa buraya süper olur. Şimdi Wen abinin durumu bilmiyorum sanırım gelir (işallah) ve sıralamayı yapıorum.. Geljek Olan Jnmslar :P Sorj Wendigo Diablesse Reaper08 Kermitide ikna ederiz ;) Kaçak içeceklerimizi sokar bizim Kermitcim Jnms Benim? demi? ;) Çalacağımız şarkıları Ortak Karar verelim diyorum Ama,Çalabileceğimiz şarkılar Şunlar olabilir... Çalcağımız Şarkılar Guano apes - Open your eyes Blink 182 - Always Sum 41 - Over my head Sum 41 - In too deep Sum 41 - Thanks For Nothing Bad Religion - You Bad Religion - Punk Rock song The Rasmus - First Day of My Life Tabiki Hepsini çalalım demiyorum.Sizlerde Söyleyin şarkı ona göre Kararlaştıralım Birde Bonus Olarak, Godsmack I fucking hate you u Çaldıkmı Kralız! Ama akor farklı :-) Benim Akorlar ezberimde 2 dakkada yaparım vallaha akoruda Sizi bilemem ;P Vokal Bass tamam Sırada Gitar var Moon Sanırım Gitar biliyordu Yoksa Ryan mı? :-P Yapalım işte bişeyler. Maksat Eğlence Olsun Hatta 3 Saat Çalalım :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hemmen damla enesim hemmen =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Gelionmu sen Wussy? :-) Ya bide bi zahmet olmazsa size, Yazarsanız ben geljem gelmijem falan diye çok süper olur.Niye dicekseniz Öyle stüdyoya 50 60 kişi sokmuyorlar :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sen önce bir gün belirle artı pazarları kapalımı ki studyolar?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Pazar günleri Pangu diye biyer var.Orasıda Zindan gibi gidilmez.SEs sistemi iyi değil vs vs.Günü belirleyemem neden diye sorucak olursan şarkılara çalışmak vs vs :-) Bide sen şarkı söyledinmi gaza gelürük valla. :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 The Pati Band[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun wussy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehehe gelim bari canım cekti gecen sefer uzun kalamamıstım bu sefer gelrim =) ama gününü bildir..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 gününü bildir kaçak olayına gireriz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben biraktim o isleri ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :-( Can abi yapma be : senin vocalica rullaz. Şimdi gitar'ı Trapt a versek Vokale sen geçsen Wendigo Diablesse Grandmaster vokali Bass ben Ver kermitete Bateriyi :-D hadi bea abi pls :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 msn de bir 'yalan''ı çalamamış adamsın olm..senden bir cacık olmaz :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 LAn, çalması kolay sanki.Gerçi kolay :D biraz tablara baksam çalarım.Hiç tablarına bakmadım :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hade len o kadar artizlik yapıyordun :D söylediğim hiç bir parçayı çalamadın :D eaushduaea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende sazımı kapıp geliyorum nerde çalıyoruz.. ?? HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Deja-Vu coverlayın o zaman. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çan abim kırmaz patileriii :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog wussy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende gelceeeeeeeeeeeem ama bişe calmıorm :P[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatcak sanırım :D Yok enstruman çalan kimse :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sen gel ankaraya hallederiz abisi. götürür gezdiririm seni stüdyo stüdyo ;) ahey![signature][hline]These open doors... kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bagetler yatıyo :) yatar tabiki düzenleyen adamda hayır yok[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1327236-antalya-studyo-bulu%25c3%25bemasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Stüdyo Buluşması! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Pazar günleri Pangu diye biyer var.Orasıda Zindan gibi gidilmez.SEs sistemi iyi değil vs vs.Günü belirleyemem neden diye sorucak olursan şarkılara çalışmak vs vs :-) Bide sen şarkı söyledinmi gaza gelürük valla. :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 The Pati Band[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun wussy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehehe gelim bari canım cekti gecen sefer uzun kalamamıstım bu sefer gelrim =) ama gününü bildir..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 gününü bildir kaçak olayına gireriz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben biraktim o isleri ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :-( Can abi yapma be : senin vocalica rullaz. Şimdi gitar'ı Trapt a versek Vokale sen geçsen Wendigo Diablesse Grandmaster vokali Bass ben Ver kermitete Bateriyi :-D hadi bea abi pls :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 msn de bir 'yalan''ı çalamamış adamsın olm..senden bir cacık olmaz :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 LAn, çalması kolay sanki.Gerçi kolay :D biraz tablara baksam çalarım.Hiç tablarına bakmadım :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hade len o kadar artizlik yapıyordun :D söylediğim hiç bir parçayı çalamadın :D eaushduaea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende sazımı kapıp geliyorum nerde çalıyoruz.. ?? HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Deja-Vu coverlayın o zaman. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çan abim kırmaz patileriii :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog wussy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende gelceeeeeeeeeeeem ama bişe calmıorm :P[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatcak sanırım :D Yok enstruman çalan kimse :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sen gel ankaraya hallederiz abisi. götürür gezdiririm seni stüdyo stüdyo ;) ahey![signature][hline]These open doors... kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bagetler yatıyo :) yatar tabiki düzenleyen adamda hayır yok[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1327236-antalya-studyo-bulu%25c3%25bemasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Stüdyo Buluşması! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ehehe gelim bari canım cekti gecen sefer uzun kalamamıstım bu sefer gelrim =) ama gününü bildir..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 gününü bildir kaçak olayına gireriz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben biraktim o isleri ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :-( Can abi yapma be : senin vocalica rullaz. Şimdi gitar'ı Trapt a versek Vokale sen geçsen Wendigo Diablesse Grandmaster vokali Bass ben Ver kermitete Bateriyi :-D hadi bea abi pls :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 msn de bir 'yalan''ı çalamamış adamsın olm..senden bir cacık olmaz :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 LAn, çalması kolay sanki.Gerçi kolay :D biraz tablara baksam çalarım.Hiç tablarına bakmadım :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hade len o kadar artizlik yapıyordun :D söylediğim hiç bir parçayı çalamadın :D eaushduaea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende sazımı kapıp geliyorum nerde çalıyoruz.. ??
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Deja-Vu coverlayın o zaman. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çan abim kırmaz patileriii :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende gelceeeeeeeeeeeem ama bişe calmıorm :P[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yatcak sanırım :D Yok enstruman çalan kimse :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sen gel ankaraya hallederiz abisi. götürür gezdiririm seni stüdyo stüdyo ;) ahey![signature][hline]These open doors...
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bagetler yatıyo :) yatar tabiki düzenleyen adamda hayır yok[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Öne çıkan mesajlar