Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya Stüdyo Buluşması!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ANtalyada Gitar Ve bateri çalan vokalde yapan varsa Stüdyo yapalım 2 3 saat falan Güzel olur :) Msnden çalcağımız şarkılarıda süleriz.Bence çok güzel olur ya.Bi deneyelim :)

Kimler Gelmek ister?
Mesaj tarihi:
içinde kaldı dimi önceki buluşma =)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Wendigo talip olur vokale sanırm =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
YA ya Wen Abi Vokale gelsin Sende Gel Guano apes patlatırız ;) Open your eyes ;) Patlatırız bi.Vallaha 5 telli olsa Gitar, Big in japan patlatalım dicem de değil işte naparsın :(

Şimdi Şöyle Oluyor.Bateri yoksa Arkadaşı getirem bateriye Varsa otursun çalışsın şarkılara ;) Bass gitarda benim kimseye vermem :-P

Sanırım Motif'e damlicaz...

Gelecek olanlar Yazarsa buraya süper olur.

Şimdi Wen abinin durumu bilmiyorum sanırım gelir (işallah) ve sıralamayı yapıorum..

Geljek Olan Jnmslar :P
Sorj
Wendigo
Diablesse
Reaper08

Kermitide ikna ederiz ;) Kaçak içeceklerimizi sokar bizim Kermitcim Jnms Benim? demi? ;)

Çalacağımız şarkıları Ortak Karar verelim diyorum Ama,Çalabileceğimiz şarkılar Şunlar olabilir...

Çalcağımız Şarkılar
Guano apes - Open your eyes
Blink 182 - Always
Sum 41 - Over my head
Sum 41 - In too deep
Sum 41 - Thanks For Nothing
Bad Religion - You
Bad Religion - Punk Rock song
The Rasmus - First Day of My Life

Tabiki Hepsini çalalım demiyorum.Sizlerde Söyleyin şarkı ona göre Kararlaştıralım

Birde Bonus Olarak, Godsmack I fucking hate you u Çaldıkmı Kralız! Ama akor farklı :-) Benim Akorlar ezberimde 2 dakkada yaparım vallaha akoruda Sizi bilemem ;P

Vokal Bass tamam Sırada Gitar var Moon Sanırım Gitar biliyordu Yoksa Ryan mı? :-P Yapalım işte bişeyler.

Maksat Eğlence Olsun Hatta 3 Saat Çalalım :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
Sen önce bir gün belirle
artı pazarları kapalımı ki studyolar?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Diablesse Burning Legion
Mesaj tarihi:
Pazar günleri Pangu diye biyer var.Orasıda Zindan gibi gidilmez.SEs sistemi iyi değil vs vs.Günü belirleyemem neden diye sorucak olursan şarkılara çalışmak vs vs :-) Bide sen şarkı söyledinmi gaza gelürük valla. :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
The Pati Band[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Diablesse Burning Legion
Mesaj tarihi:
ehehe gelim bari canım cekti gecen sefer uzun kalamamıstım bu sefer gelrim =)
ama gününü bildir..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
Mesaj tarihi:
msn de bir 'yalan''ı çalamamış adamsın olm..senden bir cacık olmaz :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
hade len o kadar artizlik yapıyordun :D söylediğim hiç bir parçayı çalamadın :D eaushduaea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
  • Yeni Oluştur...