kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Günlerdir millette bi değişikilk var herkes yaz aşkına tutuldu işte size çözüm değilde onun gibi bişey okuyodum sizle paylaşıyım dedim Mousenin sol tuşuna parmağını bastırt[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 budur :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bence feromon o hormonun adı... feronom daha çok bişeyi ölçmek için kullanan bi alet ismini andırıyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Evet ben neden aşık olmadığımı buldum Feronom hormonum yok:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 seni feronom hormonsuz seni[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 onu her gördüğümde elim ayağıma dolaşıyor ve kalbim küt küt çarpmaya başlıyor. ulan ben bi kıza aşık oldum mu diğer kızlar yalan! sevdiğime tapıyorum. hoş bütün aşklarım şu an için platonik ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Üühüh hormonsuz chemical oldum:( Ama bol bol adrelanin var bende:) niye her türlü abukluğu yaptığımı anladınız sanırım:) feronom açığımı adrelaninle kapıom[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Aşk zamansızdır bir sabah gider yanından bir sabah gelir vurur kapını ma aslolan sensindir çünkü sen olmazsan aşk da biter[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 feronom diil feromon (pheromone).Hatta başarılı pheromone örnekleri içeren koku ve haplar var. Kullanıyosun herkes hasta oluyo sana... Ha aşk bu mudur? Diildir.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hah ağzına sağlık horace. ben de bende mi sorun diye kıllanıyodum :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 aşıkmıyım neyim?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 abi bendede yoq demkki bu hormon doktor söylemişti zaten sende hormonel bozukluk var die meğersem bunu kastediyormuş ya birisi bu hormonundan biraz bana verebilir mi acep ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Senkocum al kardesim biz bundan sonra senle HormonKardesiz! Opiyim kardesim![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: trikeratops, 21 July 2003 22:07 tarihinde demiş ki: onu her gördüğümde elim ayağıma dolaşıyor ve kalbim küt küt çarpmaya başlıyor. ulan ben bi kıza aşık oldum mu diğer kızlar yalan! sevdiğime tapıyorum. hoş bütün aşklarım şu an için platonik ama... Eee ne duruyon o zaman? Gidip açılsana. Ama her zaman sevginden ona da ver.Yoksa 2 günlük yaz aşkı olur.[hline] Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword WhiteOne [Army of Freedom] Her şey Moonglow içindi.. Denizde kum,bende takma ad :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben şöyle biliyorum: aşık olduğunda feromon salgılarsın. feromon varsa aşık olmassın. Aşık olduğun kızı görünce kalbinin pır pır atması, dilinin tutulması felan hep bu hormonun sonucu diye biliyorum ben. "Üstelik suçlu kalbimiz değil, beynimiz çıktı!" vay be ne komik laf. Bilimsel olarak zaten her duygumuzu beyin kontrol ediyor. Mantık beyin ile, duygular kalp ile özdeşleşmiştir halk arasında. Ancak böyle saçma yazı yazmaları tiksindiriyor insanı. bir de feronom diyorlar da iyice kafam karışıyor. Valla çok sıkış bir yazı olmuş. Başta da dediğim gibi aşık olunca feromon salgılanıyor. Yoksa feromon salgılandığı için aşık olmassın. Yoksa insanlar durduk yere aşık olurdu. Aşık olma nedeni beyindir. Beynin hayvani iç güdüleri yöneten kısımlarıdır. Aşk bu mudur? Değildir tabii.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 aman hormon dengenizle oynamayın derim!!![hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar