Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Kurtuldum Bu meretten !!!

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

uo kadar güzel şey mi var ya?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç ya eşıkın rulas...
her şey tadında guzel..
bıraktıysan da he le le ne diim[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Biz geri yükleyip başladık valla hiç bir mmorpg de bu kadar eğlenemedim , yine devam , action olmasada geyik ortamı bitiriyor . Gerçek anlamda gülmekten sandalyeden düştüğüm anlar oldu , başka hiç bir oyunda olmadı .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sevindim. ama tahminimce 1-2 sene sonra tekrar başlayabilirsin yada birkaç ayda bir girip bakayım dersin. salgın gibiydi bir aralar. yapışınca bırakmıyordu. gerçekten eğitimden tutunda insanları çok etkiledi ultima online. bende çok etkilenmiştim zamanında.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Herşeyi tadında yapmak güzel.!
Ultima güzel bir oyun.. Fakat tadında kullanmasını bilene.
Okudan kaçıp , dershaneden kaçıp oynarsan kötü olur.

Dersten sonra oynarsan zevk olur :)

5-6 arkadaşla action'a çıkmak kadar zevkli bişi varmı? =)

bi an başlığa bakınca sigarayı bıraktığını düşündüm.

Yine de tebrikler.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

hmm şimdi sen boşlukta gibi hissedersin uo bırakmak kolay değil güç sarfediyosun :D eee şimdi yeni bi alışkanlık lazım WoW takıl buda çok tatlı bi uyuşturucu tavsiye ederim.
Not:bırakması baya bay zor uodan bile[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

OoOoOooO o kadar çok ki uocular :)[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye de ilk SNN ile başladık uo ya ne diyim 6 7 sene geçmiş Kayed ailesini kurduk baya bi eğlendim 100 ü aşkın insan tanıdım çouyla hala konuşurum görüşürüm inanılmaz eğlenceli vakitler geçirdim kimsenin bilmediği zamanda başlamanın keyfi ayrıydı daha sonra Rom un getirdiği speed hack ten sonra o da vasatlaşmaya başladı nebulada kelem swartz olarak devam ettik ordada bi sürü insan tanıdım ( SNN de oynarken evlilik bilem yapmıştım :P ) neyse uo deişik bi alışkanlıktır ya o bilmediğin yerlere gittinde pvp yaparken seni takip edenlerden kaçarken veya kovalarken 5 kişiyle birden savaşırken arkadan SYsyth in sana dalması deişik bi atmosferdir UO.Bıraktığına hem sevindim hem üzüldüm açıkçası.. Başka serverlarda GM görevimde oldu onun da yeri ayrıdır UO da yani her daldan farklı bi oyundur kasmıcaımı bilsem yine başlar sevdiğim insanlarla oynarım bu oyunu gene. Sonra bu oyunun öncü ettiği bir sürü mmorg oynadım doac da klasımda 2 sene dünya birincisi oldum swg oynadım eq wow oynadım hiçbiri ve hiçbirindeki pvp eğlence heyecan UO daki gibi o etkileri vermedi.
Bunun antisosyallikle ilgisi yok ama seni baya bi kaptırdığı kesin..
Bana sorarsanız UO rox derim herkese sevgiler dilerim..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

muaheuaheuaheua
abi dusunsene simdi elinde 15 katana ustunde invul deri set altinda zos cikmissin actiona of of ina in nox buna katana falan bole OOooOoOo lar havada ucusuyor of of[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...