Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Faremi oynatıyorum ses çıkıyor....

turambarturin

Öne çıkan mesajlar

windowsa restart atınca üzelir o genelde :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

basarsan farenin orasına burasına bagırır tabi..
eki eki..
(kusura bakmayın canım cok sıkkın)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

ses kayıt ayarlarından olabilir o.. bende bazen oluyor, ses denetiminde "kayıt" bölümünden o anki şeyi değiştirip tekrar geri alırsın düzelebilir.. yani mesela line-in de oluyor genelde mikrofona geitirip tekrar geri line-in yapmalısın.
ama zaten ses yapması normal, dandik ses kartlarında olan birşey(miş, patide okudum aynı konulu başka bir topicte).. fakat normalde sesi çok açman lazım duyman için.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

said:
turambarturin, 18 Eylül 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
fare driveri???
eheheh benim külüstür için fazla lüks

yok ya 10 sene önce disket kullanarak driver yüklerdik biz.
hiç de lüks değil tersine ihtiyaç
yeni pc'ler artık otomatik tanıyor herşeyi. eskiden öyle miydi peheeey :)[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

bende de ilginç birşey, kasanın kulaklık çıkışına kulaklık takınca ve oda da sessizliği yakalayınca, mouse ı oynatırken
garip bi ses, start menuye basınca garip bi ses.. kısacası bilgisayar bi iş yaparken çook ince bir ses gelebiliyor.[signature][hline] harvester
İşte post kasan TW..kınıyoruz..
vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki:
1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 18 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
yok ya 10 sene önce disket kullanarak driver yüklerdik biz.
hiç de lüks değil tersine ihtiyaç
yeni pc'ler artık otomatik tanıyor herşeyi. eskiden öyle miydi peheeey :)
ilk çıktığı zamanlar CD-Rom tanıtmak için azmı anam ağlamıştı.
Şimdi takıosun çalışıo.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

CD takılıyken ve işlemdeyken de bu ses geliyosa, ses kartı ayarlarından "line-in"'i tamamen kıs ve kayıt kaynağı olarak wave/mp3 filan seç -eğer line-in seçiliyse-.
Elektriğin parazitli oluşunun da buna neden olduğunu duymuştum başka bi forumda. Şimdi oraya giremiyom tam inceliklerini anlatamiycam.
Ama taşınmadan önceki evde kalitesiz bi prize taktığım kalitesiz bi çoklu fişten cazır cuzur ses geliyodu. O oraya takılıyken, fırtınalı havalarda fişi çekmek zorunda kalırdım. Ek bilgi olarak ekliyim dedim.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

probleminin kaynağını bulmuş olsan da şöyle bir durum da var; bazı durumlarda bilgisayarın ve/veya hoparlörün aksamlarında biriken statik elektrik te ses yapar bi miktar.Bu nedenle her daim topraklı priz kullanmak lazım.(artı,aşırı statik statik elektrik birikimi nedeniyle ekran kartım arıza yapmıştı zamanında.)[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...