Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body Salonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaşta adeksin üstlerinde vardı sanırım . Sokağa karşı body yapıyorsun . Bi de bahçeköyde var süper ... GLADYOTÖR BODİ SALONU .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
yaa böle güzel ve beşiktş veya mecidiyeköyde olsun işte caddeye karşıda olmasın .D işten sonra body e gidip kas yapam diyorum :P hem ben işten ççıkınca çok trafik oluyor maksat trafik geçsin.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
osmanbey/pangaltında bi yer var.
bi kaç arkadaşım gidiyor memnunlar
o taraf uygundur diyorsan yarın telefon numarasını alır sana yollarım arar konuşursun[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Mesaj tarihi:
iyide işteyim beşiktaşta 6 da çıkjıyorum çok trafik oluyor :P o yüzden 7 ye kadar böle trrafik geçene kadar body kascam :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
sendemi gidicen sly :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.

[i]
  • Yeni Oluştur...