borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ya ben bir türlü şu en son çıkan detonatorlerle anlaşamadım, gf2mx ekran kartım var buna geçen yaz 29.07 yüklemiştim çok hız farkı olmuştu sonra 43.45 yükledim fakat iyi performans alamadım, 44.07 ise tam bir fiyaskoydu, idareten 43.45i geri yükledim fakat eski randımanını hala alamadım, eski detonatorleri yükleyebileceğim bir site yazar mısınız, yoksa bunun en iyi çözümü nedir? allahın cezası via4in1 paketini yükleyene kadar pek sorun yoktu ama bu herşeyi altüst etti... ve daha önce windows98 kullanıyordum şimdi 98SE'a geçtim acaba ondan mıdır? :([hline]Freedom holds on a Harley's wings
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Valla her zaman detonator yüklemeden önce eskisini sileceksin. Evet tekrar açtırıo ve 640x480 256 renkte açıo normal vga olarak. Yeniden bulursa ekran kartını iptal ediosun. Sonra yeni detonator'u yüklüosun. Driver dökümanlarındada yazar bu. Eskisini uninstall edip yenisini yükleyin der. Onun dışında bir sorunsa bilemicem valla. VIA ile ilgili bişi olduğunu sanmıorum.[hline]This Cat Scratches Free.
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ama tamamen sildiğini sanmıyorum çünkü farklı versiyonlar yüklesem bile bişi farketmiyor...[hline]Freedom holds on a Harley's wings
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 yeni ekran kartin yoksa yeni detonator larinda senin ekran kartina bisey getirmeyeceginden emin olabilirsin[hline]
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 nerden anlıosunki bişi farketmediğini. Hemen benchmark mı yapıosun :D GF2MX detonator'un listesinde oldukça bişiler gelio demektir :D[hline]This Cat Scratches Free.
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 cunku yapilan degisiklikler icindeki nfo larla geliyor, ve fx gf4 ti haricinde bir optimize yapilmiyor 6 aydir [dx haricinde][hline]
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 29.07 bulabilirmisin bilmiyorum ama eger istersen arsivimde 30.82 var. tamam bu da uyar dersen.sana indirebilecein bir link verebilirim.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 tamam o 30 olan sürümü buldum kendi sitesinde varmış canavar gibi çalışıo gene de saolun... :)[hline]Freedom holds on a Harley's wings
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 np[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Detenatoru uninstall için normal prosedür yapılıyor değil mi? Add remove programsdan yani.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 evet add remove 'dan kaldırılıo. Özellikle gf2mx için bişi yapılmasına gerek yokki. Driver'ın performansı artıodur. Bazı şeyleri daha kısa sürede yapıodur belki. Öbür türlü dediğine göre tamamen gereksiz yeni detonator sürücüsü indirmek.[hline]This Cat Scratches Free.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bende evde hiç yüklü olmayabilir hehehe bu ne beee diyip yüklememiştim galiba emin değilim:)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Valla bende de yuklu değil hatta ne işe yaradığını da bilmem. Hakkatten ne işe yarıyor? :)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 iyi birşey heraldeki bu kadar adam çıkmış tartışıyor. Eve gidip yükliyim hemen. bu arada ekran kartı test programı bilen varmı? Öncesi sonrası hesaplamak için :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 geforce 2 ler için en uygun detonator 30.82 diiiiir. heryerde bağıra bağıra sölüyorum yaw[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll
Öne çıkan mesajlar