Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hehe :-)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tebessüm bile etmedim :( ama "fuat git kendini camdan at bak bakalım uçabiliyormusun" güzelmiş.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest]
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Penguenlerle kurduğu münasabet beni gülmekten kırdı geçirdi :)
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tek diyebilecegim yazik..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista..
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tüm yazıyı okudum, güzel mesajlar, gayet yararlı bilgilerde var üstelik. Durum şu; millet işletim sistemlerini, XP'nin görünümünü tartışıyor, sorular soruyor, bu iki geri zekalı küfür ediyor, kendi farklılıklarını hemen belli ediyorlar gerçekten. Siz de gülüyorsunuz. Acaba diğer mesajları okuyanlarınız oldu mu? Aferin yazanlara ve gülenlere.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 *!alkış*[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben olayın içindeki o ironiyi gösterip,ibret alınmasını istemiştim..lollll[signature][hline]...Peh..
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Ozan, 19 Eylül 2005 09:39 tarihinde demiş ki: Tüm yazıyı okudum, güzel mesajlar, gayet yararlı bilgilerde var üstelik. Durum şu; millet işletim sistemlerini, XP'nin görünümünü tartışıyor, sorular soruyor, bu iki geri zekalı küfür ediyor, kendi farklılıklarını hemen belli ediyorlar gerçekten. Siz de gülüyorsunuz. Acaba diğer mesajları okuyanlarınız oldu mu? Aferin yazanlara ve gülenlere. sonuçta herifin moronluğuna gülüyoruz gülmüş olmamız herifn yaptığı seyi doğru bulduğumuz anlamına gelmiyo[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: aquila, 18 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki: komik degilki adam dumduz kufur ediyo. gelip sana kufur etse gene gulucek misin? katiliyorum banada komik gelmedi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bence adamın durumu gayet komik. farklı bir dilde konuşulan yerde adam gidip türkçe küfür ediyor. o kadar aciz yani. bir de, son iki cümle über komik.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Öne çıkan mesajlar