Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lol&Lmao&Rofl etc.Yorum bulamıyorum...+16

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh belki de kod yazmaktan kafayı sıyıran zavallı bir software engineerdir.Adamlar o kadar yorum yapmışlar yok şöyle olsa iyi olurdu,burası böyle olabilirdi fln die,bizimki de "Ben de burdayım!Ve Türküm!"demek istemiş. olabilir..
www.mınakorum.com'dan ulaşabileceğimizi sandığım arkadaşın ingilizce bilen bir hanzo olduğunu düşünüyorum..ahah[signature][hline]...Peh..
Mesaj tarihi:
mausdhuas 2 ye bolundumasdı yazıox yazamayacak durumdayım asodıasdas[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
InneR_ChaoS, 18 Eylül 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
bizimki de "Ben de burdayım!Ve Türküm!"demek istemiş. olabilir..

sorun da burda aslında. bu tip şeyleri hala komik buluyoruz. 10 yaşındaki çocuğun yapmayacağı şeyi yapıyoruz.
bir de bu tip "küfür-espri" yazınca kendimizi "üstün" sanıyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Mesaj tarihi:
hehe :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
komik degilki adam dumduz kufur ediyo. gelip sana kufur etse gene gulucek misin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 18 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
komik degilki adam dumduz kufur ediyo. gelip sana kufur etse gene gulucek misin?
evet :) belki ben manyağımdır :-p şaka bi yana ben yazdıklarına değil , onca ingilizce yazının arasında bunu türkçe yazmış olmasına gülüyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...