Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ailemin ayrılması nedeniyle ne annemin ne babamın soyadını taşımak istemiyorum... Bu yüzden kendi soyumu oluşturmak için yeni bi soyadı alıcam mahkeme kararı ile düşünüyorum ama bi türlü bulamadım sizce ne olabilir ismime uygun ismim : SEMİH tekliflere açıım... Yazmayı unutmuşum: Annemin soyadı : UZBAY Babamın soyadı : NAZLI şimdiden saçmalamazsanız teşekkür ederim çünkü bu gerçekten ciddi bişi :)[signature][hline]Viva La SémiH [Bu mesaj Lexius tarafından 16 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yaşın kaç ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Semih Saygıner[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Kendin düşünüp, taşınıp karar vermen gerek bence. Çok önemli bir konu.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 le havle vela kuvvete.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Dinçer yap benim soyadım İstanbul da sorarlar Hangi Dinçerlerdensin diye sorarlar Petrolcü de dedemi sorarlar evet torunuyum der bütün kapılar açılır takıl rahat rahat polisten jandarmadan hiç derdin olmaz benim olmadı valla eheueu telif hakkı isterim yanlızca[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ReDDoG, 16 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Semih Saygıner Geyik başladı :/[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Madcat, 16 Eylül 2005 21:32 tarihinde demiş ki: le havle vela kuvvete. kesinlikle...[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Güçlü bence herkeste olması iyi mesela benimkinden türkiyede bir tane var & isteyen rehberi açıp bulabiliyor hem güçlü böyle çok güçlü bir kelime =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ReDDoG, 16 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Semih Saygıner puahahah güzel espiri semih tatlıses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mavi, 16 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: said: ReDDoG, 16 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Semih Saygıner Geyik başladı :/ ne alaka geyikle.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Geyik yapanı noel babanın geyikleri ... şurda 2 dakka ciddi olun dedik yaa gerçekten benim için çok önemli bişi bu :( [Bu mesaj Lexius tarafından 16 Eylül 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 abi en iisi ne olarak anılmak istiosan o olsun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Semihoğlu koyarsan aşiretimsi bi şey olur ilerde. :9 ya da Doğanay.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 abi soyadı alma gibi bi hak war mı ? ilk defa duyuyorum.. Artı bole bisiyi dusunen biri 13-14 yaslarındadır ve resit olmadıgından herhangibir işlem yaptırılamaz diye dusunuyorum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hak varmı die sormuşun sora böle bi olay 13-14 yaşında hede hödö demişin:D 13-14 yaşlarında olduunu nrden bilion[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bana ole geldi bu dusuncesinden dolayı.. bence oturup bi sakinleş.. rahatlamaya calıs yat uyu..bi anda sinirlenmişsin yada cok sıkılmıssın anladıgım kadarıyla..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Christoph_Vassel, 16 Eylül 2005 21:33 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 16 Eylül 2005 21:32 tarihinde demiş ki: le havle vela kuvvete. kesinlikle... niye size çok mu ayıkırı ya da yanlış bişey gibi mi geldi ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sanki konu biraz ciddi gibi...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kendine özgü bir şeyler bul.. mesela benim aile adım tatarca. direk kökenlere dayalı soyadını iyi seç ve bence "soyadı" olsun eski türk isimleriyle özdeşleştir geçmişini ve geleceğini yansıtsın duyan hayattaki amacını anlasın -oğlu -gil gibi şeyler de kullanma derim mesela ben bir ara ciddi ciddi adımı soy adımı "Mitra İkiyüzkurşun" olarak değiştirtecektim sonra kendi adım ve soyadımın daha anlamlı olduğunu fark ettim eğer dersenki "abi aklıam gelmiyor sen bi önerilerini yaz" ben sana yazayım[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kısa bişey olsun bence akılda kalıcıda olur hem...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Adına uygun olmasını neden istiyorsun? yoksa soyundaki herkese semih isminimi koyduracaksın? Soyismini iyi belirle boşver ismine uygun olmasını.. Semih Saran gibi..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben olsaydım aslantürk koyardım :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Cevahir yada Ekşioğlu koy sana bi allahın kulu bişey yapamasın =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Türk koy[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar