Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 alt+F4ten sonra enter neden? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Blinky, 17 Eylül 2005 10:20 tarihinde demiş ki: wayy be sonunda hayallerımız gercek oldu. lag yok hunterler guzel hersey cok guzel :D ilk planım Brokenthooth: +1000 ar +stam Growl R8 Stealth R5 bite R8 Claw R8 yetese bıde fıre ressıst :D Stealth r5 ve growl r8 Claw r8 hangi petlerde var ? kediler bite öğrenemiyo birde 1000 ar yerine arcane resist daha iyi olmazmı PvP için belki polly i resistler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kediler bite ogreniyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben kediye growl bite dash ve prowl ogrettim. Cover ve claw vermedim. 1000Ar ve Stam bastım ayrıca. Birde domuzum var elite hehe. Onu 60 yapıp onada growl bite dash ogretecem ve 1000hp ile yerine gore resistance verecem. Zor instance tankı olcak buyuyunce. Growl trainerdan ögreniliyor ama R7 max galiba. Claw Rank8 ise · Western Plaguelands: Diseased Grizzly (55-56) · Winterspring: Elder Shardtooth (57-58), Winterspring Screecher (57-59) Stealth max rank 3 var kedilerde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso [Bu mesaj Absolut tarafından 17 Eylül 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Prowldan beklediğim damageyi alamadım açıkcası buyuk ihtimal bite ile değiştiricem gibi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abı scattere bı ayar cekmıslerdı hanı sıkınca karsıkı ataktan falan cıkcaktı o noldu bılen wamrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abı prowl sole bı ıse yarar kanımca. adamları adamlara beklenmedık atagı yapabılmek ıcın. yanı adam lar petın nerden geldıgını gorunce zaten dırek o yonde bızı buluyorlar prowlu yapınca allah allah hunter nerde dıe 2 3 sn affalıcak haa bıde yenı farkettım freezıng trapı koyunca we adam ona gırınce pet atacktan cıkıo adama karsı cok hos bı yenılık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 öye zaten scatter çakınca direk ooc oluyosun ynaına pette saldırmayı bırakıyo hiç kasmıyosun artık tuş atamakla veya ctrl 2 3 ile felan; ama bu hoşuma gittimi diye sorarsanız hayır hiç gitmedi, çünkü hunterı hunter yapan şeylerden biri dikkat ve kullanımı bir arada tutma scatter atıp peti tutacan trap atınca tutacan, 2 trapi koyacan aimed vuracaksın, peti dalrıp adam trape gelince peti stoplayacaksın 2 trap arası pet 200 damage koysa kazanc kazanctır. atıyorum ben trapi scat i pet öyle takılıyo ohooo, ben akıllı pet istemiyorum adından belli pet, evdeki kedi takılacak kafasına göre :D Bu arada alt f4 muhabbetime geliyorumda hepsini birden nasıl öreteceksiniz o ilgimi çekti :D yani pete hepsini örettin mi direk huntera gerek yok 4.6k benim petin armoru zaten yanlış hatırlamıyosam 4k hp var nerdeyse.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time [Bu mesaj Asphodel tarafından 17 Eylül 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Benim sorunum şse pete hiç bir skilli ögretememek, hatırlamıyorum bi siteden bakıp, lvl 24 elite bi cat öğrenmiştim gayet hızlı bi pet buldum tamedledim ama sıfır skille geldi, bende o zamanlar eski petim bi kurt idi elite degil normal onda 2 skill vardı bunda hiç bişey yok, tabi biraz avlandık filan elite pet 6 lvl aldı 150 traning pointi 6. lvl bestr friend oldu ama hala hiçbir skill yok, başka bi cat tamedledim direk scare ile geldi onunla takıldım lvl aldı, traning point aldı ama ondaki skili bi türlü elite pete öğretemedim ne yapmam gerekiyo? Oyun esnasında P tuşuna basarak skill tapı açıyorum diğer petlerde ayrı bi sayfa olarak skiller gösterilirken elite pette hiçbir sayfa açılmıyo, pette sorun olduğunu sanmıyorum çünkü en çok kullanılan petler listesine bile girmiş ama ben bi türlü skill öğretemedim sorun nerde olablir?[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 blizz nerf konusunda supersin bilirim bir el at su petlere hadi be blizz saglam bir nerf[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Lol BM hunter çok güçlü olmuş o ne ya, druid le oynarken sırf pet öldürüyor beni. Benim hunter BM değil =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hehe salak blizz hunterı bıfflıcagına peti buffladı gene :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Absolut, 18 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: hehe salak blizz hunterı bıfflıcagına peti buffladı gene :) bizim hunter zulgurub daki elite tigerlardan birini tameledi bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Görme fırsatım olmadı yani güzel bi petmi rengi farklı mı? Birde dün TMde patchden beri ilk kez pvp deneme şansım oldu. Genelde benden dusuk lvldı hordelar ama AS crit yüzdesi baya yukselmiş. Yani damage olarak eskisinden az vuruyorum ama kesinlikle daha çok crit vuruyorum. Genelde 50-60lara dalıyordum ama arada lvl30lara falan istemeden AS crit ve insta kill yapmak zorunda kaldım. Bu arada 10 tane falan <30lvl çevrenizi sarınca resmen acı çekerek ölüyorsunuz hehe. [Bu mesaj Absolut tarafından 19 Eylül 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ya ben Teldrasildeki moonstalker'lardan edinmiştim lvl 10'da, LVL 38 oldum hala onu kullanıyorum. Bi Growl'u biliyor hayvan. Sizin önereceğiniz bir pet var mı? Yoksa bunla devam mı edeyim? ne yapayım? Bu arada full Beast Mastery'ye gittim talent'ta.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Growl dışındakileri sen ogreteceksin pete. Pet train[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar