BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet sorumuz basit ben elektro gitar olsun bass olsun bilgisayara bağlayıp kayıt yapmak istiyorum bugüne akdar bu sorunu kendi ses kartımla ufak bir jack(dıoğru yazmışımdır umarım) küçültme aparatıyla hallediyordum ama ses istediğim gibi kaliteli gelmiyordu creative in büyük jack ları takabildiğimiz modelleri vardı yanlış hatırlamıyorsam ama buşlamadım muhtemelen işbirliği yaptığı bir başka şirketin bünyesine devretti işi.. evet bana bu işe yarayacak bir ses kartı lazım marka/model bilen veya bu kartlardan kullanmış olan varsa bana öneride bulunaiblir mi? creative in kendi sitesinden aradım ama uygun bir şey bulamadım keza Türkiye'ye de ürün göndermiyorlar sanırsam e azıdnan yurt dışından birine sipariş verebilirm diye düşünüyorum yardımınız için şimdiden sağolun[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bence bir processor a bağla preamp özelliği olan oradan ses kartına tak ve sonra windows kaydedicisiyle kaydet.uzun zamandır böyle yapıyorum.
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 m-audio'nun bi aleti var babacum, koyuyosun jacki alete usbye giriyosun sonra kaydediyosun. arastir derim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Şöyle bir seçenekte var, ufak bir mixer edinebilirsin, onun barındırdığı ses kartını kullanabilirsin. Hem ilerde diğer enstruman veya vokal kayıtlarında falan da işini görür. Ama gene fiyat ebat mevzusuna gelirsek dışarda 150 200 dolar olan malı buradan 350 400 euro ya almak var. Dışardan getirtebiliceksen o yol daha uygun. Netekim 100 dolar üstü mallarda gümrüğe takılıyor o yüzden birinin yanında getirmesi iyi olur.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b]
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 delanın dediği bu sanırım http://www.compel.com.tr/m-audio/audio/fasttrack/index.php
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tünelde kıvılcımın digi audo dükkanı var orada bunlardan bulabilirsin.[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b] [b]Umrae[b]
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eet dedigim alet o, tr-ance.com forumlarinda bi adam satiyodu.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 saolun yarın bi gidip bakayım acep neler var..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
amon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ne şanslısınız ya...gitar falan bağlanıyo bilgisayara...ben yanflütü bilgisayarın neresine sokucam?[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ee sen de mikrofon kuracaksın ;) yoksa sesimizi nasıl sokacaz? ya da blok flütü.. kiraz ağacında yıryılan gömleğimi? malibu terliklerimi? söyleyin bana nereye koydunuz nalçaklr deniz şortumu da bulamıyorum kekereler sizi[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
amon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 allah beee....yürü beee....[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 alman gereken kart M-Audio audiophile 24-96 tercihen Pci. kolay gelsin. fiyatı sanırım 150 avro civarı.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. [Bu mesaj Numb tarafından 19 Eylül 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ses kartina gerek yok bence, yani var tabii de monitor olarak 0 latency vaad eden bi alet soyledigim de yanlis hatirlamiyosam.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 E-Mu al daha iyidir.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Draven Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 fast track baya iyimis, fiyatida guzel. 0 latency veriyorsa hemen alirim ben bunu.
Mino Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: amon, 19 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: ne şanslısınız ya...gitar falan bağlanıyo bilgisayara...ben yanflütü bilgisayarın neresine sokucam? Wind alırsın :), modülle farklı seslere de ulaşabilirsin.
Öne çıkan mesajlar