Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle şansın...

Aculeus

Öne çıkan mesajlar

Ya ne bahtsız adamım karsılıklı horde ally kapısmasında salak bi warlock sürüden hafif uzak gectim arkasından bi daldım tam ölcek fear attı o da ne??? adamdan korkup kacmak fear ın tanımı belki ama ben 30 horde un icine daldım sinir oldum bıraktım elf rog u :) böyle sansa ya...[signature][hline]Realm:Kor'gall
Faction:Horde
Race:Troll
Clas:Mage
Guild:Lok Tar Ogar
Level:35~45
Sosyal ağlarda paylaş

Seninki gene ii olmus. . .Ben adama fear atim kacim dedim 20hp falanmı ne var fearı attım kacıom. . . adam nası korktuysa ole bis kostuki geldi onume gecti bi gecirdi execute. . . allah seni inandırsın o gunden sora kimseye fear atmadım :D aslında fear atınca baska tarafa kosması lazım pesimden geldi onume gecti ben direk GG zaten bıraktım klavye mouse :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue
Kalitz LvL 3* Human Priest
Sosyal ağlarda paylaş

Pekii hagisi daha kötü feal ile 30 hordun arasına girmek mi yoksa bir pristdin sana mind control yapıp 30 hordun arasında sokup bırakmasımı hagisi daha kötü. :) Şahsen ben m.c yapıp 30 ally arasında bırakıyorum :) fear atıp 30 ally arasında sokmakan kat kat zevkli :D Mind Control Rullaz[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

fear kadar kotu bi spell olamas zaten ben bi ara kaldırmıstım onu kullanmamaya yemin falan etmiştim ..
ilk trinket lerin cıktııgı zaman ..
ki zaten fear i yese bi dert yemese ayrı bi dert =)
gercii suan account um hacklenmiş durumda .. fear bile atamıcamm :(( allah belasını versin alanınn umarım blizz yarın mailima cvp verir de geri verir accountumu karakterime bişey olursaa oturur aglarım yaa.. 5 ayımı verdim ben o karaktere ..
Sosyal ağlarda paylaş

kullanmıştır canı düdük gibi kalıştır 8hoş adam gnome full healtide düdük gibi oluyo) dotdan ölmüştür falan.

VAlal ben gördümmü 30 horde dalıyorum aralarına basıyrum intimidating shout'ı nası kacışıyolar cok süper oluyo.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

bi keresinde bi shadow pri yakaladı beni kesiodu :D neyse biz biraz focus yaptık adam fear attı.. baktım istikamet düz.. bole düm düz kosuyorum.. fear bitiminde blink swiff pot.. aynı hızla devam ilerde ata bindim arkama bile bakmadım.. allah razı olsun.. okadar kotumu şimdi ?=[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 19 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 19 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
Hehe bi keresinde ben de adama execute vursam ölecekti ama rage yoktu, heycan yaptim bloodrage acip verdigi damagedan öldüm : )

yalan söyleme not enough health diyo =)
yok olm cidden öldüm, artik direk mi, cücenin dedii gibi dottan mi bilemicem : )"[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Noyanh, 19 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
fear kadar kotu bi spell olamas zaten ben bi ara kaldırmıstım onu kullanmamaya yemin falan etmiştim ..
ilk trinket lerin cıktııgı zaman ..
ki zaten fear i yese bi dert yemese ayrı bi dert =)
gercii suan account um hacklenmiş durumda .. fear bile atamıcamm :(( allah belasını versin alanınn umarım blizz yarın mailima cvp verir de geri verir accountumu karakterime bişey olursaa oturur aglarım yaa.. 5 ayımı verdim ben o karaktere ..

geri veriyo korkma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 19 Eylül 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
kullanmıştır canı düdük gibi kalıştır 8hoş adam gnome full healtide düdük gibi oluyo) dotdan ölmüştür falan.

VAlal ben gördümmü 30 horde dalıyorum aralarına basıyrum intimidating shout'ı nası kacışıyolar cok süper oluyo.

ZG 6. boss var kedi fetişi kadin, sonlara doğru 1234242 kedi varken, challenging arti intimidating attim kitlendi makine =)
Sosyal ağlarda paylaş

lol benim 40 level rogue arkadaş o fear sayesinde 60 level warlock u öldürdü :)

warlock buna fear attığında arkadaş warlock u kovalamaya başladı :) warlockla aynı istikamette korktu :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...