Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Daha önce birkaç kez bu tarz projelere rastlamıştım.. Çoğu almış başını gitmişti ve tek kelimeyle muhteşemdi.. Parsel parsel bir şehir oluşturuluyor ve üyeler bir parseli rezerve edip üzerine kendi evlerini çiziyorlar.. 20-30 eve çıksa bile şık görüneceğini düşündüğüm bu projeler çoğunlukla alıp başını gidiyor, ki bazı yerlerde artık büyümeyi şehrin kaldırmamasından dolayı üçüncü dördüncü şehirlere gelindiğini oluyor.. Ben başlangıç için birşeyler çizdim..Görüldüğü üzere emlak ofisimde PATİKENTin ilk emlak sahiplerini beklemekteyim.. Altta da tek bir parsel dosyası mevcut.. İsteyen evini parsel üzerine kondurup bana maillerse şehri oluşturabilirim.. Umarım benzeri projeler kadar başarılı olur.. Önemli olanlar 1- çizim olarak "pixel art" denilen ve benim parselimdeki çizimde görebileceğiniz tarzın dışına çıkmamak..ki şehir bir bütün olarak uyumlu olsun.. 2- boyut olarak emlakçıya sadık kalmak.. yani binalar, kapıları ve adamların boyutları yine şehrin bir bütün oluşturması için aynı olmalı.. 3- kendi parselinizi aşmamak.. Ev sahipleri arttıkça alan genişleyecektir.. aslında 3-5 ev gelirde parseller dolarsa derhal alanı genişletirim.. Bol şans.. :)[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 aa çok güzel de bu, bunu yapmak için beceri lazım(bende yok), bir pixel art tutorial'ı lazım (hatırlıyorum vardı böyle bişi aslında), şu lazım bu lazım. hmmm güzel fikir baya ya.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 adsl de gelecek mi,hatta ortaya bi çanak dikeriz T3 hesabı yoksa ben gelmem :P :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=43699 pixel art tutorialımsı.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Çanak diken diksin bahçesine abicim..tutan mı var.. heh heh.. ADSL de getireciğiz bir iki haftaya merak etmeyin.. [signature][hline] Deus Ex Machina [Bu mesaj Throndor tarafından 04 Temmuz 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hehe geliyor şimdi ban propixel 2d ile çiziyorum bu arada ne ile çizilir diye merak eden illa vardır..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mail adresim [email protected] bu arada.. mail atan özel mesajdan da gönderdim maile patikent evimi diye hatırlatırsa daha hızlı mudahele edebilirim..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 koykent )P[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 fikir çok hoşuma gitti, pixel art'a oldum olası bir ilgim var zaten. beceremem o ayrı:-) elimden geleni yapıcam ama.[signature][hline]beş hececiler H.B.E10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Olmamis kaldirim taslari asfalt filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 eglenceli olabilir, bilmem modlarımız ne derler?[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hmm..eet hos ve zevkli gibi gozukuo[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 çok gzl olmuş[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 peki bunu yine bi kule şeklinde yapsak daa güzel olmaz mı. hem hepsi düzgün sıralı olur.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bizim naçizane evimiz: Not: Bu çalışmanın sahibi Batboy adlı arkadaşımdır, ben sadece tabana yapıştırdım.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 http://rhysd.syntesis.org/tutorial/chapter5point5.html Yapmak isteyen herkes once sunu okursa hem ornek olmasi acisindan, hem de cok onemli kurallar olarak iyi bir kaynak olur.[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Sailor arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruz.. :)[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 buradan izlemesi zor olacak bunun, istersen sana bir subdomain ayarlayabilirim oasis.gen.tr den. kent biraz büyüdümü foruma sığmaz :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Çok iyi olur.. biraz büyüsün şehir, ben derhal sana özel mesaj atarım nasıl yapıcağız diye.. O şekilde olursa hem milletin evinin üzerine basınca adı sanı istenirse resmi felan da çıkabilir.. Komşum oldu adam benim yaa :)[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Benim prefabrik de küçük kaldı bea.. neyse işler büyüsün, yan tarafa çekecem arabayı.. heh heh[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 her kare bi kişilik ya da evlik arsa mı şimdi?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ewt, her kare tek kişilik arazi... ev de dikebilirsiniz, dükkan felan da açabilirsiniz.. sailor bilgisayarcı açmış mesela.. şahsen ben daha dün geçtim karşıya bi cep bilgisayarı aldım adamdan.. fiyatlar da maküldü.. bi de pideci açılsa yakına biyere rahat edicem.. :)[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 benim dükkan daha çok software üzerine ama hardware de satıyoruz diyeyim :P bu arada patikent olur da pati yönetim binası olmaz mı? yetkililere sesleniyorum![signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya arkdaşlar mazur görün cahilliğimi, tutorialı okudum zor bişiye benzemiyor ama bupixel art olayını photoshoplamı yapıyorsunuz. yada başka alternatifleri varmı?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 "propixel 2d" alternatif olabilir belki, bir arkadaş kullandığını yazmış... ben photoshop kullanıyorum.. büyük çoğunluk da photoshopla yapıyor..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar