muzcu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beyler bişi gördüm ağzım açık kaldı. 1 mage normalden nerdeyse 2 kat uzağa arcane missle atabilyor. hatta bir arcane missle i dielim 5 tane missle atıyorsa bir büyüdde 5 ini de 5 ayrı moba atabiliyordu bu nasıl oluyor. nedir bug mu? ve magelerin yapabildiği başka böl bişiler var mı?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Nasi ya olmaz oyle sey....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 alakası yok yalnız mount üstünde giden adama arcane missles atmaya başlarsan te fezaya gitse bile bitene kadar atmaya devam ediyosun.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 mount üstünde olmasına gerek de yok yani range dışına çıksa bile atmaya devam ediyosun ve vuruyor da.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya yok valla deli doldum. FW de bi mage var tendo. puşt nasıl olduğunu da sölemio. fenraha söledi ikileri takılıyorlar. ab'deyiz adamlar lumberın tepesinden bs'deki hordlara missle yolladılar hehe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Normalde Arcane Missiles büyüsü, az HP ile sizden kaçanları bitirmek ve/veya sizden uzaklaşanlara biraz daha hasar vermek için kullanılır. Bu diğer büyüler içinde biraz olsun geçerlidir (zannedersem 2 - 3 patch önce düzeltildi) Cast edilen büyü sırasında, range dışına çıkan mob/playera büyülerin erişmesi. Tabi abartmadan :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Magelerin ölülere bile saygısı yok ölüye bie A.M atıyorlar :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sırf pvp için oyundaki bütün range'lere 3-4 yard esneklik getirildi. Tabı bu3-4 yard fazladan menzili var büyülerin demek değil, range içine girdikten sonra range'den cıkarken 3-4 yard fazla koşması gerekiyo gibi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 arkadaşlar, menzilimizdeyken ateşe başladığımız ama sonradan uzaklaşan mob/playerlar için farklı bişi var missle adam menzil dışına çıksa bile belli bir yere kadar gidiyor. ama ben burda başka birşeyden bahsediyorum bu gerçek yani bir göz yanılgısı yok. Adam resmen lumber'dan blacksmithe (arathi basin'de) arcane missle attı hem de adam yakınken uzaklaştı gibi bişi yok. direk gördü bs de hodlar var lumerdan beri başladı saydırmaya arcaneleri. Ki bu ab bugu deseniz o da değil, adam gene gözümün önünde şov yaptı arathi basinden benim fireballa range'im (41yard) den daha uzakta olan bir moba 30 yardlık range'i olan arcane missiller yolladı, yanındaki adama bişi söledi yani adam bana da sölesene dedi 2-3 sn sonra o herif de yapmaya başladı, hatta öle bişi yaptı biri, 2 tane mob vardı bir arcane missle başlattı, 5 missleden 3ünü bir moba 2sini dier moba yolladı. LOL RESMEM bunu bulmamız lazım :) öğrenmemiz lazım, BİLEN VARSA lütfen aydınlatsın[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ilk mob öldükten sonra büyü diğerine targetlanmış olabilir. bana da oldu aynı şey nasıl olduğunu bilmiyorum.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sonunda magelerin yüzü güldü :D[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yeni patchden sonra bug olustu Arcane Missilesde. Bizde artik pulllari mageler yapiyor :) Bir targeta AM atmaya basladiktan sonra target degistirirseniz targetin uzakligi ne olursa olsun kalan misilleri yeni targetiniza atiyor. Gorebildiginiz herseye AM atabiliyorsunuz yani. Yakinda duzeltilir buyuk ihtimalle.[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 world of bugcraft oldu bu da iyice..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oy oy stream çok saol. da biraz daha açıklar mısın. yani şimdi menzildeki birine missle atmaya başlayınca teee uzaktaki bir enemyi tıklarsak missleler oraya mı gidiyor[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Denedim gayet güzel mage lehine bir bug aylarca fixlenmemesi dileğiyle :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tendo bizim guildde,sorarim isterseniz,ztn adam raid lere gelecegine tüm gün AB de :( [Bu mesaj LordVithar tarafından 18 Eylül 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yok yok gizli buff yedik resist olayından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ahahha nerde o günler, öle bişi olsa varya blizzden allah razı olsun :) zaten nerfli gibiyiz herkes bufflandı, palaya da ranged büyü geldi of of kaçamıyoz :( edit: valla ben de yaptım, deli bişi görüş alanımın en ucundaki mooba bile missle gitti :) süper bişiymiş çok saol stream [signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage [Bu mesaj muzcu tarafından 18 Eylül 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar