Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas : 2 - Lyonnes : 1


Mumu

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş çok çok iyi olmasada normalin üstünde bi oyunla(pancu fln gol dışında döküldü, ahmed hassan döküldü) 2 sezondur fransa lig şampiyonu olan Lyon takımını 47 ve 84. dakikalarda attığı gollerle (dk.47 - Pancu , dk.84 - Ahmet Yildirim penaltidan) 2-1 devirmeyi başardı.

son maçına göre oldukça toplu bi beşiktaş wardı sahada.Cordoba'nın bi tane boşa çıkması dışında hiç hatası yoktu oldukça kurtarış yaptı. Okan Koç 2 kişiyle savunulması sonucunda pek iyi değildi ama daha sonradan giren Kaan Dobra'dan daha çok şey yaptı daha iyiydi.
Sinan çok pozitif oynadı. şanssızdı gol kaçırdı ama kaliteli adam ciddi biçimde.

tüm takımı tek tek yazmicam.ama şunu söyliyim beşiktaş çok iyi yolda ve kaliteli bi forvet ile(gerçi ben niye bu bölgede pancu'yu denemiyo anlayamıyorum adam tutturdu pancu joker diye töbe) çok iş yaparız gibi geliyo.

hadi hayırlısı..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu maçta giunti'yi kazandık derken adam 10 gün uzak kaldı sahalardan iyimi?
aegh.. neyse işte iyi olcak beşiktaş kaiser chiefs maçındada çok iyi oynuyoruz ama bitsin aççam thread aeh..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dandik takımlar?
kaiser chiefs afrika şampiyonu..
lyon'dan hiç bahsetmiyorum zaten..
ilhwa mdır nedir oda organizasyonu düzenleyenlerin torpillisi
onun harcinde 1860 münchen fln wardı.. yani gidipte paf takımıyla yapar gibi maç yapmıyoruz..oh lyon'ada koyduk zaten.. lyon'u yenin.. sora sinirlenin canlarım.. eh..

sinirlenmene sevindim bu arada fanatizm'den kurtulmaya başliyoruz sanirim.. üzülmüşsündürde biraz belki çıkamadık diye finale ha? araştır bi derinliklerini.. üzülmüşsen aramıza hoşgeldin.[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...