Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Radyolarda ve televizyonlarda sürekli çalan 2000lerin abidik gubidik müziğinden sıkıldınız mı? 80lerin ruhunu taşıyan şarkılara mı hasret kaldınız? O zaman bu radyo size ilaç gibi gelecek. Müzik televizyonu kanallarındaki haftada 2 saatlik oldies kuşakları gibi bazen 60lardan, bazen 70lerden, bazen 90lardan, bazen 2000lerden sadece popüler olmuş şarkıları çalan bir kanal değil. Kendinizi 80lerde bir radyo kanalı dinliyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Sanki ardından Sinemaya gidip Terminator, Back To The Future, Star Wars, E.T. veya benzeri bir filmi izliyceksiniz gibi hissediyorsunuz. Winamp radyoyu karıştırırken karşıma çıkmıştı. Belki 80s rock veya 80s pop konusunda daha becerikli radyolar vardır, ama sonuçta 80ler konusunda hoşuma gitti. Birkaç haftadır dinliyorum ara sıra, güzel şeyler çalıyor. Denemenizi tavsiye ediyorum. Winamp, Media Player veya Real Player kullanarak radyoyu dinlemeniz mümkün. Sitesi: http://www.club977.com[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Michael Jackson - The Way You Make Me Feel çalıyor mesela şimdi :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 80's çok seven varki dünyanin en çok dinlenen internet radyosu şuanda ilginç =) bkz: www.shoutcast.com [signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! [Bu mesaj avp tarafından 15 Şubat 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 up diyeyim ben bi... süper bir radyoydu. low bandwith: http://208.53.158.101:8002 high bandwith: http://64.236.34.97:80/stream/1040 böyleymiş, high bandwith kaldıramayanlar low denesin :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Haziran 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oley iyi geldi bu[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya ben bunu kıbrısta da dinlemek istiyorum. baya hızlı internet var ama portlar kapalı. acep düzgün bir yöntemle dinleme imkanımız var mıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 wayy iyiymiş bu baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eh işte idare eder :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Hair metal çalıyorlarsa başımın üstünde yeri var. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:51 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 80's dersen onun içine hair'ı glam'i girmeden olurmu hacı bende denicem bi radyoyu bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 You gotta roll, roll, roll, You gotta thrill my soul, alright. Roll, roll, roll, roll-a Thrill my soul. yeahhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 çok güzel bir kanal ya. geçen second life oynarken yine gördüm. heyecanlandım birden. sevindim mutlu oldum. bir aralar "kapanıcaz" felan diyorlardı. bugün girdim siteye, yeni kanallar felan da eklemişler gözüküyor. ama forumlarda "kapanabilir" gibisinden birşeyler yazıyor, anlamadım. böyle güzel 80'ler çalan başka yer var mı acaba? umarım zeval gelmez buraya. yok yani, ötesi yok. benim bile hiç duymadığım şarkılar çalıyorlar, ve birbiriyle çok uyumlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi ben winamptan açamadım ne ayak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 artık sanırım sadece windows player'a göre ayarlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aresle açtım lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ares? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yıllardır hastası olduğum şahane bir kanal bu. hani hep aynı şarkıları da çalmıyorlar, kendinizi 80'lerde hissediyorsunuz adeta. farklı şarkılar keşfediyorsunuz bazen, güzel oluyor. oyun oynarken yan tarafa bunu açıp o şekilde oynamak çok keyifli. mevcut sitesi şöyle: http://www.977music.com/ sadece 80ler değil, başka kanallar da açtılar son "kapanma" olayları ardından. bi de hard rock kanalı olsaymış veya punk gibi bişi, bi de onu dinlerdik... classic rock var ve şu an dream on çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 güzelmiş valla özellikle yeni gruplar keşfetmek-tanımak için güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ilk postun 2005 oldugunu gorunce link olmustur diye bakmadim ama bu aralar boyle birsey ariyordum bende. iyi denk geldi. replerimi iletiyorum bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 tam benlik. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar