pulkas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Reklamlar bildiiniz üzere bilinç altına yerleşmek üzre yapılmış şeyler.farkettiyseniz nazo da bunu en iyi şekilde yapıo..Kendinden reklam aracılığıyla nefrettiren başka bi içecek daha varmıdır acaba.en sonunda reklamı kendini tenkit edecek şekilde yapmışlar yada ben yanlış anladım. Genede siz siz olun reklamlar başlayınca zap manyaa olun.Kimi zaman güzel reklam müzikleri olabilio ama onlar için deymez.[signature][hline]A light came From behind the veils of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 nazo reklamı çok kötü ama bazen yaratıcı reklamlar yapılıyo ben onları izlemekten haz duyuyorum[signature][hline]Bir zamanlar fırtınalar estirirdim . eskisi gibi değilim şimdi değiştim. . . :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard1905 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Nazo reklamı=Lamer yapımı =) bende sizler gibi hiç sevmiyorum...Varmı nazo gibisiiiii :P[signature][hline]Ultima Hakkında Bulabileceğiniz Her Şey: www.ultima.org.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 aroması gerçekten möhteşem var mı nazo gibisi daha iisi meyvenin taa kendisi hastasıyım onu görünce sinirden televizyona kafa atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bu yaz pederin yanında çalıştım biraz, seyyar bakkaliye, bu şeyin fiyatı uygun, 4 tane 1 YTL, her biri 1.5 litre suya hazırlanıyor (tang'den yarım litre daha fazla). Her gün 30'luk 4-5 kutu rahatça satılıyordu, kapış kapış gidiyordu valla. Reklam bilinçaltına iyi tesir etmiş olmalı. "Var mı nazo gibisi?!" "Akşama çorba parası!"[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu kadar nefret edemezdim bi reklamdan..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bende sinir oluyorum o nazo reklamina hep reklamın gidişhatına hemde sloganına Geçen gün ol kenarında bir pano reklamı gördüm dünya göz hastanesini reklamı Ki bu dünya göz hastanesi dünyaca ünlü yurt dışından hastaları var slogana dikkat NEDEN DÜNYA GÖZ ÇÜNKÜ SADECE GÖZ böyle bir slogan sizce yakışmışmı böyle bir hastaneye ... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bua ralr en nefret ettıgım reklam bi pencere reklamı.N e o adamın biri nedir nedir ? gibi don seslerı arkasında bi pazarlamacıyla oturmuş konuşuo yok 7 fiatına 8 lık falam dıo sonra tamam ozaman dıe ırenç bi sesle bitio delırıorum....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi de boru mevzuu var.Eskiden fırat pen olaya güzel bi enstantane katmıştı ama şimdi Slogona bakın Bir boru sorabilirmiyim? Çok ironik bi durum.İçerii Alegori dolu.HAksızmıyım?[signature][hline]A light came From behind the veils of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bilinçaltı değil pek . Reklam ne kadar uzunsa o kadar pahalıdır . Ondan öyle olmuş . Olmamış aslında pek . Her gördüğümde çocuksuz kalmalarını arzuluyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nazo reklamı güzel akılda kalıyo en azından Var mı nazo gibisi diyo kadın sonra sen gülüyosun ama bi gün toz içecek almak istediğinde bi de bakmışsın naso alıyosun[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 O kadar fakir reklam yapmışlar . Allah bilir şarbonludur .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Reklam kötü ama içecek güzel :-)[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bi de eyüp sabri tuncer var o daha da kısa[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 "form ye formda kal" reklamına ilk izlediğim günden beri gıcık olmuşumdur. buradan tüm kadınları zayıflatmak isteyenlere sesleniyorum: bunu asla başaramayacaklar!!!!!! :D[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Nazo reklamı ilk çıktıı zaman sokakta herkes "var mı nazoo gibisiee?" diyodu. İğrenç ama etkileyici bi reklam. Son çıkardıkları reklamda da çılgın animasyon teknikleri kullanılmış. Ben bi de Gima reklamlarını izlerken çok gülüyorum. Adam motor takmış gibi şundaşukadarindirimvargelinalın derken arkada çok dokunaklı bi melodiye sahip bi müzik çalıyo.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bide başka bir içecek vardı capcanlandırır diye sloganı olan tarzan iplerle ordan oraya atlıyordu o da benim psikolojimi bozdu ühühühü : //[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar