Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nazo reklamı.

pulkas

Öne çıkan mesajlar

Reklamlar bildiiniz üzere bilinç altına yerleşmek üzre yapılmış şeyler.farkettiyseniz nazo da bunu en iyi şekilde yapıo..Kendinden reklam aracılığıyla nefrettiren başka bi içecek daha varmıdır acaba.en sonunda reklamı kendini tenkit edecek şekilde yapmışlar yada ben yanlış anladım.

Genede siz siz olun reklamlar başlayınca zap manyaa olun.Kimi zaman güzel reklam müzikleri olabilio ama onlar için deymez.[signature][hline]A light came From behind the veils of realm.
if you ever see it, follow me...
...Till death...Hurry...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yaz pederin yanında çalıştım biraz, seyyar bakkaliye, bu şeyin fiyatı uygun, 4 tane 1 YTL, her biri 1.5 litre suya hazırlanıyor (tang'den yarım litre daha fazla). Her gün 30'luk 4-5 kutu rahatça satılıyordu, kapış kapış gidiyordu valla.
Reklam bilinçaltına iyi tesir etmiş olmalı.

"Var mı nazo gibisi?!"
"Akşama çorba parası!"[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sinir oluyorum o nazo reklamina hep reklamın gidişhatına hemde sloganına Geçen gün ol kenarında bir pano reklamı gördüm dünya göz hastanesini reklamı

Ki bu dünya göz hastanesi dünyaca ünlü yurt dışından hastaları var slogana dikkat NEDEN DÜNYA GÖZ ÇÜNKÜ SADECE GÖZ böyle bir slogan sizce yakışmışmı böyle bir hastaneye ...

Saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

Bua ralr en nefret ettıgım reklam bi pencere reklamı.N e o adamın biri nedir nedir ? gibi don seslerı arkasında bi pazarlamacıyla oturmuş konuşuo yok 7 fiatına 8 lık falam dıo sonra tamam ozaman dıe ırenç bi sesle bitio delırıorum....[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

bi de boru mevzuu var.Eskiden fırat pen olaya güzel bi enstantane katmıştı ama şimdi Slogona bakın Bir boru sorabilirmiyim? Çok ironik bi durum.İçerii Alegori dolu.HAksızmıyım?[signature][hline]A light came From behind the veils of realm.
if you ever see it, follow me...
...Till death...Hurry...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilinçaltı değil pek . Reklam ne kadar uzunsa o kadar pahalıdır . Ondan öyle olmuş . Olmamış aslında pek . Her gördüğümde çocuksuz kalmalarını arzuluyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Reklam kötü ama içecek güzel :-)[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

Nazo reklamı ilk çıktıı zaman sokakta herkes "var mı nazoo gibisiee?" diyodu. İğrenç ama etkileyici bi reklam. Son çıkardıkları reklamda da çılgın animasyon teknikleri kullanılmış.
Ben bi de Gima reklamlarını izlerken çok gülüyorum. Adam motor takmış gibi şundaşukadarindirimvargelinalın derken arkada çok dokunaklı bi melodiye sahip bi müzik çalıyo.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...