dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hazırlık süperdi ah ah.. Ama o da kalktı yatamayacaksınız artık bi sene :D Bide hangi liseye gideceksin meraktan soruyorum..[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: kermit, 06 Eylül 2005 13:01 tarihinde demiş ki: hahaha çok kötü lan moral bozuyum ben biraz ilk 1 hafta adam gibi hiç arkadaşın olmaz sonra bütün hocalar gelir artislik yaparlar yeni geldiğiniz için lise sonlara laf söylemekten bıkmışlar seslerini yetiremezler size artislik... yes yes yes ! çok doğru Hatta özetleyeyim hatta ve hatta yapman gerekenleri sayayım hotdogcugum. İlk olarak böyle sınıfı şöyle bi göze al; kim kavgacı kim lafcı...Böyle artiz tiplerle muhattap olma bile hiç olma çünkü ileride sana çok artizlikler yaparlar.Etrafına bak kendine uygun birini bul.Mesela ben bi tane uocu tipleme bulmuştum oh mis gibi geçmişti bütün senem.Sonra hocalara yalamalık yap hemde acaip yalamalık yap çünkü bu sana kanaat notu getirecek.Tarih'i nasıl geçtim sanıonuz :P.Sonra kızları bi kenara at çünkü çok sıkılırsın.Sonra okula güzel bi bağış yapın iyi bi fiyat olsun tabi 300ytl'i aşmayın enayi gibi laflar yiyebilirsiniz.Bunu verince ne olacak ? Şu olarak; -Evladım o saçları kestir ! -Neden dün okula gelmedin ?! -Sınıfına geç ukala şey seni ! gibi laflar ortalıklardan kalkıyor :) Sonra az konuşmaya bak yani löp löp espri yapcam diye uğraşma.Nadir fakat milleti uçuklatcak espriler yapki milletin gözüne gir.Hocaların gözüne pek görünmeden(yalanıyoruz ya)arada sırada küçük pijlikler yap böylece üst kademelerinde ortamına hafiften adım atmş oluyorsun.Birde en çok kullanacağın laf " HADE LEN " olsun.Mesela biri palavra sıktımı " HADE LEN " de geç başka birşey deme. VE VE VE VE !! En önemli olan şey her zaman sınıfın en akıllı olan kişisiyle sıkı dostluk kur çünkü sınavlarda en yakın arkadaşın olacak.çoğu hoca zor soru soran öğrencileri sever.Git ablan abin varsa konunuz hakkında değişik sorular öğren hocaya sor hatta tenefüslerde muhabbetlere gir buda ayrı bir sözlü notu olarak devreye girer.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ha bi de bnm gibi okul değiştirip okuduğnu okulda paticikten insanların olduğunu öğrenmek vardır kiii tam dumur durumudur ehueh :) Yani liseye geçipte okuluunuzda paticikten biriyle karsılasırsan hiiiç şaşırma :) edik: Masteis'e +99999999999999999... kesinlikle ne diosa yap valla doğru dio :) [signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... [Bu mesaj Horrible tarafından 07 Eylül 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Lise güzeldir. Özellikle lise3 çok güzeldir...[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 of harbi hazırlıgın kalkması cok koydu 1sene ne güzel yatıcaktık abi uocu adam bulsam harbi manyak olur :D ilk 1ayı atlatıyım gerisi kolay ozmn :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Nolucak ya tanışırsın herkezle max 3 gunde merak etme =) Gidip yanlarına tanış yanı gerisi kolay zaten kaynıyor hehe..[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya gittiğin lisede mutlaka tanıdığın 1-2 insan olacaktır hemen onlarla muhabbeti ilerlet onların tanıdıkları faland erken bakmışsın lise genelinde arkadaşların olmuş sınıf işini dert etme sınıfta 3-4 kişi vardır hemen arkadaşlık kurarlar onlar sayesinde bakmışsın bütün sınıf arkadaş olmuş tabi istisnai durumlar var ama[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ilk günler hocaların gözüne gir bi daha çıkamazsın ama başkalarına ben ineğim havası verme. Sonra ilk günler iyi çocuk havasında takıl çevre edindinmi coş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lise ye dönebilsem keşke off lise gibisi yoktur ya her vakti özenle değerlendirilmelidir.[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 karı kız olaylarına neden bulaşmiim ya :([signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 özel hayatınla okul hayatını dengeli yürüttüğün sürece bişi olmaz. notlarını iyi tutmaya bak derslerine çalış, ortamlara da gir :P sonra "böhü sevgilim beni aldatıo" "böhü çok güzel bi kız arkım var ama mattan 0 aldım" vs tarzı başlıklar açma :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 peki abi açmam :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kız mevzularına girme. apabildiğin kadar makara yap. sınıfta kalma yok nede olsa =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kalorifer dibini kapın ha.bırakmayın orayı kimseye ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ilk gittigim gün nereye oturiim :P genelde en arka tercihimdir ama[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İlk sene baktın icraat yok. Direk açık liseye git.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kızlara bulaşma diyen arkadaşlara büyük bir lol çekiyorum burdan.. Lise hayatı kızsız geçermi be.. İlk bi kaç hafta sakin takıl, hangi kız kapılmış hangisi değil öğren ondan sonra asıl asılabildiğin kadar..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çook yanlışşş...Liseli çoğu kızın dötü kalkık oluyor başın derde girebilir.Bizim yakışıklı puşt vardı kızlara asılcam diye yemediği azarı işitmedi.Ondan lisede kızı unut fakat uni'ye geldin mi yemin ederim cennete adım atmış gibi hissediyorsun.Hayat = Uni hayatı.En güzel aşklar,dostluklar,eğlence hepsi uni hayatında.Lise'yi başarılı bitir güzel bir uni kazan.Bırak karı kızı hatta oyunları bile bırak.UO yüzünden nerdeyse sınıfta kalıyordum son anda ortalamayı 4,13 tutturdum.Birde meslek okuyorsan alan bölüm derslerine aban.Sana söyliyeyim bak.Bizler inek tiplerle hep matrak geçeriz fakat onlar güzel uni tutturdumu bizlerle matrak geçiyorlar.Ondan oyundu zarttı zurttu bırak boş şey bunlar.Kızlarıda at bi kenara.3 sene sık dişini uni hayatına başla o zaman değecek.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne at bi kenara höh. kızlarla uğraş paso. derslerle de uğraş. ikisi bir arada yürüyor. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Hotdog, 07 Eylül 2005 13:49 tarihinde demiş ki: ilk gittigim gün nereye oturiim :P genelde en arka tercihimdir ama duvar dibi en arkanın bır onu. hazırlıkta gıdıp en arkaya oturmu$tum,hocalar da psikolojik bir$ey var sanki;çıt çıksın direk sana odaklanıyor fln ya da bzm hoca benden çok çektigi için öyleydi.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 birisinin bunu söylemesini bekliyordum walla :D said: Slat, 07 Eylül 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Kızlara bulaşma diyen arkadaşlara büyük bir lol çekiyorum burdan.. Lise hayatı kızsız geçermi be.. İlk bi kaç hafta sakin takıl, hangi kız kapılmış hangisi değil öğren ondan sonra asıl asılabildiğin kadar.. [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 en arka iyidirs[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 notları yuksek tutmaya bak ;)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Slat, 07 Eylül 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ...asıl asılabildiğin kadar.. Katılıyorum :D[signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 herkes artistir. üst sınıflar ezer. ilk hafta ark bulamadın mı yandın. ölceksın. deli misin yaa. rahat ol .. lise bu.. altu ustu 4 sene. olmadı artık unıversıte.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar