Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben mi öküzüm, kızlar mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tamam ben öküzümde böyle olmaz ki yaa :P İşe başlamışım, takılıyorum, tatlı bi kız var. Asıldık, konuştuk, tanıştık :P . Sonra samimiyet oldu filan. Ben buna senden hoşlanıyorum filan dedim :D Kızın dediği ; Bende senden hoşlanıyorum ama seninle çıkamam dedi. o_O oldum. Dedim neden çıkamazsın ee hoşlanıyorsan sorun nedir filan ? Sorun sen değilsin ben filan dedi işte :P Çıkamam üsteleme gibisinden bari bi akşam yemeğe götüreyim diyip zor bi yemek kaptım eheheh :D Bu kızlar naz mı yapar hep yoksa cidden böyleler mi her zaman delircem yaa :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
adamın birinin karşısına cin cıkmış demiş "dile" adam da ben ucmaktan korkuyom. bana burdan amerikaya köprü yap demiş. cin de get lan demiş.
adam da o zaman kızları anlayayım demiş. cin de demiş yol kaç şerit olsun

bu acıklıyo mu biraz[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Mesaj tarihi:
ben bunu biliyodum o cin benim kankim :P zor bu kızlar ama patide kız üyelerde boll cvp bekliyoruz bayanlar:P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
damarıma bastın bellow euheu

ne yaptıklarını ne yapmaya calıstıklarını bi bilsem.manyak ettiler beni ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
ehehe :P anlasak

@red yok öle bişi :D :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
yaa yokkk o zaman o kızda bana nie asılddııı alla alla delircem lan o_O aynı tür müzik filan dinliyoruz oda simpson u seviyor bende, oda ayakkabı giyiyor bende eee aynı iştee[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 17 Eylül 2005 11:44 tarihinde demiş ki:
seninle toplum içinde beraber görünmek istemem ama sevişirim demektir belki o_O

+ kaç bonus versem..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
sorun sen degilsin benim dediyse kafasını koparıver onun.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here?
The abuse that we use I do not longer care
The cold worms and me, we are all right, we are free
The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide.

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
belki kzın özel bi sorunu vardır yada gerçektende naz yapıyodur.seni meraklandırıp,kendine biraz daha bağlamaya çalışıyo olabilir=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
öff ulan o seçenekte kötü deil bakalım yemekte ne olcak her şey anlaşılırda :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
keşke beyinlerini okuyabilsem alla alla :D sevgilim de yok dedi bana ama :/[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
bugün 4. günüm işte hıh :P hem kız yan oda da ehehehee ben hızlı bi insanım :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
o kız azıcık dengesiz olabilir. :9
ya da sebepleri filan vardır off ne biliyim.
pff kızlar. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
ulan hiç bi pati kızları çözememiş tühh size :P ben olayı sevgilime sorsam mı :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 17 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
ulan hiç bi pati kızları çözememiş tühh size :P ben olayı sevgilime sorsam mı :D

:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
:-O:-O:-O:-O
:-O:-O:-O:-O[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
  • Yeni Oluştur...