Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben mi öküzüm, kızlar mı ?

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Tamam ben öküzümde böyle olmaz ki yaa :P İşe başlamışım, takılıyorum, tatlı bi kız var. Asıldık, konuştuk, tanıştık :P . Sonra samimiyet oldu filan. Ben buna senden hoşlanıyorum filan dedim :D Kızın dediği ; Bende senden hoşlanıyorum ama seninle çıkamam dedi. o_O oldum. Dedim neden çıkamazsın ee hoşlanıyorsan sorun nedir filan ? Sorun sen değilsin ben filan dedi işte :P Çıkamam üsteleme gibisinden bari bi akşam yemeğe götüreyim diyip zor bi yemek kaptım eheheh :D Bu kızlar naz mı yapar hep yoksa cidden böyleler mi her zaman delircem yaa :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

adamın birinin karşısına cin cıkmış demiş "dile" adam da ben ucmaktan korkuyom. bana burdan amerikaya köprü yap demiş. cin de get lan demiş.
adam da o zaman kızları anlayayım demiş. cin de demiş yol kaç şerit olsun

bu acıklıyo mu biraz[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu biliyodum o cin benim kankim :P zor bu kızlar ama patide kız üyelerde boll cvp bekliyoruz bayanlar:P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa yokkk o zaman o kızda bana nie asılddııı alla alla delircem lan o_O aynı tür müzik filan dinliyoruz oda simpson u seviyor bende, oda ayakkabı giyiyor bende eee aynı iştee[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

belki kzın özel bi sorunu vardır yada gerçektende naz yapıyodur.seni meraklandırıp,kendine biraz daha bağlamaya çalışıyo olabilir=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

öff ulan o seçenekte kötü deil bakalım yemekte ne olcak her şey anlaşılırda :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bileyim bir kaç opsiyonu vardır emin olamamıştır, karar verememiştir, belki zaten erkek arkadaşı vardır ama senden hoşlanmaya başlamıştır vs. Onun kararsız olmaya iten birşeyler vardır bence, ararsan bulursun.[signature][hline]Beş Hececiler
Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır)
Sosyal ağlarda paylaş

keşke beyinlerini okuyabilsem alla alla :D sevgilim de yok dedi bana ama :/[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün 4. günüm işte hıh :P hem kız yan oda da ehehehee ben hızlı bi insanım :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan hiç bi pati kızları çözememiş tühh size :P ben olayı sevgilime sorsam mı :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 17 Eylül 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
ulan hiç bi pati kızları çözememiş tühh size :P ben olayı sevgilime sorsam mı :D

:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
:-O:-O:-O:-O
:-O:-O:-O:-O[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...