Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bugün izledim.Çok beğendiğimi söyleyemicem fakat izlenilebilir bi film.Sadece zmn geçirmek için izlenecek bir film,hatta filmin basından sonunda kimin kötü olduğunu fln hemen anlayabiliyorsunuz.Ama yinede güzel,özellikle sonu hoşuma gitti :) [spo1=anladıklarım :)]Filmin basından avukatın kötü olduğunu,o yaslı kadının kötü olduğunu,tavan arasında hayalet olduğunu ve hayaletin o zenciler olduğunu anlamak çok kolaydı bence ... :)[/spo] Son olarak filmin adıyla konusunun pek ilgisi yok :) İskelet fln bekliodum,büyü fln çıktı :p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dün gittim.begenmedim açıkcası [spo1=spoil]walla filmin sonuna kadar öle aval aval izledim ne korku ne heycan.zaten konu klasik :).ama filmin sonunda ogrenince çakallıgı helal olsun dedim ehhe[/spo][signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bugun gittik.Güzel begendim yani 10 üzerinden 7 verebilicem bi film diyebilirim. Konusu ilginçti.İlla korkucaz diye giderseniz begenmedim demeniz dogal.Sonunda da anlasılmıcak bişey yok gayet açık yapmışlar sonunuda. Güzeldi.Ama 2.si kesinlikle gelir diyorum. Böle bırakmazlar =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2.si gelebilir hakketen[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bugun gittim ben beyendim valla[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Neyini sevmedinizki filmin? Ben dün gece gittim gayet güzeldi. Korku filmi değildi zaten[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Zeytin, 02 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Korku filmi değildi zaten Korku filmiydi hatta 13+ vardı :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bencede korku filmi değildi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Laorx, 02 Eylül 2005 02:54 tarihinde demiş ki: 2.si gelebilir hakketen %90 gelir bide Ölüler Ülkesi diye dandik bi film vardı, onada gelir %90 bi 2. devam filmi said: Zeytin, 02 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Korku filmi değildi zaten Korku filmi yapmaya çalışmışlar olmamış bence.[signature][hline]These open doors... [Bu mesaj Ferrero tarafından 03 Eylül 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 korku filmi yapmaya çalışsalar öcü böcü koyarladı.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya direk korku/gerilim yapmaya çalışmışlar hayalet mayalet. öcü möcü işte[signature][hline]These open doors... [Bu mesaj Ferrero tarafından 03 Eylül 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben gerilim amacı taşıdığınıda zannetmiyorum. Ben beyendim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konusu nekadar klasikleşmiş olsada filmin sonu oldukça güzel[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben de sonunu begendim. ama pek korktugum veya gerildigim söylenemez film sırasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben çok beyendim....filmin sonuna kadar hatta son saniyeye kadar filmi yanlış anlıyorsun....sonra son sahnede taşlar yerine oturruyo......ürkünç...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla bası pek guzel deildi aslında,,konu beni biraz sıktı ama sonu mukemmel olmus hakikaten cok yaratıcı buldum..haliyle bu da filmi kotulememi engelledi[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oyle perde arkasından fiyh fiyh efekti yaparak gerdirmeye çalışmıilar olmamış yani sadece sonu güzel filmin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Uzun zamandir gittigim en güzel film. Korku-gerilim olmasina ragmen korku sahneleri genelde birkac bö sahnesinden ibaret, bunlar da adamin kadina birden saldirmasi, dönünce arkadasinda aniden kadin görmesi vs. tarzi sahneler öyle yaratik maratik yok yani : P Harika bir hikayesi ve özellikle harika bir sonu var. Benim gibi hollywood kliselerinden sikildiysaniz tam size göre : ) Bayiliyorum böyle sonlara ya : ) O en son sahnede sigara uzanmasiyla olay dank etti bende ve siritmaya basladim eheh : ) Bu bir spoiler degildir cünkü filmi izlemeyen bisi anlayamaz : P Kesin gidin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sıra dışı bi film ben açıkçası beğendim gidilmesini tavsiye ederim[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya filmde istenilen verilmiş verilememiş, bilmem neyle pek ilgilenemiyorum açıkçası çünkü yok abijim bööle bi son!!!sinemada bulunan herkes aynı anda renk değiştirmeye başladı sonunda. film kötü bitti ya acayip sevindimmm!!!uzun süredir bööle son görmemiştim ben..eheuha süpper...[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Süferdi film ordan burdan pırtlayan japon kızlardan orasına burasına şeytan kaçanlardan sonra çok süper geldi vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fillmin kesinlikle korku filmi ile alakası yoktu ama fantazi olarak izlenebilir :) woodo üzerine güzel bir filmdi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: ivy, 27 Ağustos 2005 16:33 tarihinde demiş ki: peki baggio bişey sorucam... hani bi sahnede (tvlerdeki tanıtım şeylerinde de gözteriliyor) kız evin içinde odasından çıkıyor ama o sırada kenarda bi hayalet görüyoruz..o hayalet neyin nesi peki? off anlatamadım... [spo1=Cevapppp ]filmin hiç bi yerinde hayalet yokki. o hayalet dediğiniz başta eve girerken gördüğü heykel :)[/spo] [Bu mesaj Predator tarafından 11 Eylül 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 filmde bir tane hayalet sahnesi var , aynadan yansıma görüyor , sanki odasından biri çıkıyormuş gibi oda büyünün etkisi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hayalet mayalet yok iste, kari olduguna inanmaya basliyo[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar