Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sanırım bugün vizyona girdi ki bugun On sinemalarında izledik. Film korku-gerilim. Büyü ile vudu ile hudu ile falan ilgili birşey. İzledim, pek beğenmedim. Ciddi gerildiğim sahneler oldu. Aslında film güzel, fakat beğendiğim tarzın dışında insanın içini karartan bir senaryosu var. Şahsi görüşüm vasat. Çok beğenmemekle birlikte izlemenizi tavsiye ederim yinede.[signature][hline]These open doors...
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Geçen haftaki akşam gazetesinin pazar ekinde bu flim hakkında bir kaç zırvalam yapmışlar, pek ilgi çekici bir tarafı yoktu o yazıda, yinede denemek lazım..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bugün izledim filmi öyle ahım şahım bi film değil zorlama bir konu kötü mekanlar sıradan sahneler(kapı gıcırtıları perde+rüzgar fln)tavsiye etmiyorum...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bnde bugün izledm.cok begenmemekle birlikte bide üstüne sonunu anlayamadm pek.ama bazı bölümlerde korktum. gidin derim ben..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..
pan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bayık - kötü - fragmanını izlediğim zaman çok şey beklemiştim, ciddi fos çıktı[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: wussy, 26 Ağustos 2005 20:37 tarihinde demiş ki: bnde bugün izledm.cok begenmemekle birlikte bide üstüne sonunu anlayamadm pek.ama bazı bölümlerde korktum. gidin derim ben.. [spo1=filmin sonunu içerir. okumayın!]hizmetçiler takas yaptık falan dedi ya yani ruhu takas etmişler? justify falan diyor elemana hani? kurban büyüsü rulz. ruhu vücuda değiştiriyor sanırım değiştirilen vucudun içerisindeki ruhta boşlukta falan kalıyor ki inme iniyor.[/spo][signature][hline]These open doors...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 anlayamadım güzel miydi kötü müydü... ilginç ama basit geldi bana bide kız arada bi hayalet görmüştü.onlara ne oldu sonra? neymiş yani o hayaletler?[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 [spo1=Izlemeyen okumasin.]Kurban buyusu aslinda iki beden arasinda ruhlari degistiren birsey sadece. Aslinda bu buyulerle ugrasan o hizmetci adamin (Justify) ruhu avukatin icinde, karisi da (Cecile sanirim) yasli kadinda. Kadina da yeni bir beden bulmak icin o kizi kandiriyorlar yavas yavas. Yakildiklarini gosterdiginde de onlar aslinda cocuklara buyu ogretmiyorlar, cocuklara yapiyorlar ayni kurban buyusunu ve kurtuluyorlar. Aslinda inme de inmiyor, ilac diye tuzlu su gibi birsey iciriyorlar ya, o yapiyor sanirim felc etkisini.[/spo][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 peki baggio bişey sorucam... hani bi sahnede (tvlerdeki tanıtım şeylerinde de gözteriliyor) kız evin içinde odasından çıkıyor ama o sırada kenarda bi hayalet görüyoruz..o hayalet neyin nesi peki? off anlatamadım...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Aklınız varsa gitmeyin.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İVY SORU SORARKEN ANLATMASAYDİN KESKE![signature][hline]agostos 2005
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sordugu sey fragmanda da gozukuyor sonuc olarak, ben de cevabini bilmiyorum, bu kadar kizilacak birsey degil sanki be Dela :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dela zatn fragmanında da var o sahne ki zaten önemli bi yer değil... yani fragmanını izleyen herkes zaten görüyor... niye bu kadar kızdın ki?:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben filmlerin fragmanını izlemiyorum bende kızdım görmemk için sırf.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Valla giden bir arkadaşım "Berbat, vakit kaybı, sakın gitmeyin" dedi. Pek sıcak bakmıyorum o yüzden..[signature][hline]#3
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 verdiğiniz paraya yazık ya, 1 sahnede titredim okadar. gerilim zıplama korku hiçbişey yok... filmin son 5dk.sı idare ederdi.
thasaad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Açıkçası finali çok hoşuma gitti,ama filmde güzeldi öyle gidilmiycek bi film değil[signature][hline]The Enemy Of My Enemy is My Friend
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 güzel bir kızın , ihtiyarın yerine almasını beni üzdü :) bu sefer kötüler kazandı ... [signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com [Bu mesaj Smokey tarafından 28 Ağustos 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 @ivy lol =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sonunu soylemeyın bence!!! neden lol mus? ben naptım kı mayhem?[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: ivy, 27 Ağustos 2005 16:33 tarihinde demiş ki: peki baggio bişey sorucam... hani bi sahnede (tvlerdeki tanıtım şeylerinde de gözteriliyor) kız evin içinde odasından çıkıyor ama o sırada kenarda bi hayalet görüyoruz..o hayalet neyin nesi peki? off anlatamadım... said: ivy, 27 Ağustos 2005 15:44 tarihinde demiş ki: anlayamadım güzel miydi kötü müydü... ilginç ama basit geldi bana bide kız arada bi hayalet görmüştü.onlara ne oldu sonra? neymiş yani o hayaletler? bunlara güldüm =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hala da anlamadım o hayalet neymıs ne degılmıs!! pff:([signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 rofl[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sinemada izlencek film degil[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 vakit geçirmek için gidilir ama çok bişey beklemeyin. korku öğeleri oldukça sıradan ama konusu ve sonu ilginç. [spo1=içerir]kötü sonla bitmesi ilginç ayrıca[/spo][signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz
Öne çıkan mesajlar