Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cİn Çağırmayın

2pac

Öne çıkan mesajlar

said:
MartinLGore, 29 Ağustos 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
Ulan nasıl bi Dünya'da yaşıyoruz anlamadım.
Şeytan bünyeye girer. Cin çarpar. Allah yakar..

Ya şöyle hümanist bir varlık yok mu ya?

gülsem mi, kınasam mı? yoksa bir tepeye çıkıp ağlasam mı? (kimse üzerine alınmasın melankolik oldum ben:()[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodless, 29 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
said:
Thraine_Numeheru, 29 Ağustos 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
bu tarz şeyleri konuşurken bile insan çekiniyor siz kalkmışsınız dalga geciyorsunuz.aferim hll büyüksünüz...

+1

dogmatiğiz?[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Görürsün görürsün daha kas kendini dalga geç, burada olmasa da sonuçta görüceksin, merak etmene gerek yok. Görünce korkma aman[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 31 Ağustos 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
muhabbeti filan salla da biz izlerken gözümüzden yaş gelesiye güldük ne lan bu?hauahehahaha adamlar resmen gülüyo cin onları s..ceğini söyleyince..şüphelendim bak...:-D[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...