Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Thraine_Numeheru, 29 Ağustos 2005 20:31 tarihinde demiş ki: bu tarz şeyleri konuşurken bile insan çekiniyor siz kalkmışsınız dalga geciyorsunuz.aferim hll büyüksünüz... Neden cekiniyorsun, cin carpacak diye mi? Cin ne abi, force gibi birsey mi?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Cin ile ilgili her konuya bu kanıtı koyacağım ki inanmayanların aklı başına gelsin [spo1=Ce eeee][/spo][signature][hline]OKUYUN
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Ağustos 2005 20:41 tarihinde demiş ki: said: Thraine_Numeheru, 29 Ağustos 2005 20:31 tarihinde demiş ki: bu tarz şeyleri konuşurken bile insan çekiniyor siz kalkmışsınız dalga geciyorsunuz.aferim hll büyüksünüz... Neden cekiniyorsun, cin carpacak diye mi? Cin ne abi, force gibi birsey mi? Öyle deme çarpıyor çok içince[signature][hline]OKUYUN
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Zeytin, 29 Ağustos 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Cin ile ilgili her konuya bu kanıtı koyacağım ki inanmayanların aklı başına gelsin [spo1=Ce eeee][/spo] ahahahahaha süper bayaa güldüm bu arada martin e +1 cine kafam girsin...[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çarpmak mı? bizim dünyamıza bir etkileri yok neden korkim.fakat allah tarafından ayratılmış birşey hakkında küfür edilip dalga gecilmesi yanlış.yanlışın ötesinde günah çünkü sen öldükten sonra bu günahların hesabı sorulacak bilmem farkındamısınız.
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Herkesin günahı kendine.Konuyu din e kaydırmayalım lütfen.[signature][hline]OKUYUN
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ulan nasıl bi Dünya'da yaşıyoruz anlamadım. Şeytan bünyeye girer. Cin çarpar. Allah yakar.. Ya şöyle hümanist bir varlık yok mu ya?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 İyi de cinler kur-an'da da geçiyor.. Kafa sokmak neden..?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Slat boşver onlar ne sokarsa soksunlar. Kimsenin düşüncesi/inancı bizi ırgalamaz[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Biri bana yollayabilirmi rapidshare'den indiremiyorum sorun var.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...!
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 walla benimki çekio şuan bi sorun yok..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya lınkde sorun veriyo yukleyemedim ben malesef[signature][hline]--Borgır--
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yukleme zaten saçma sapan bişey.. ama arada küfürler ii gitmiş..:D üzersek ne yaparsın..? cevap süper omuş..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 komedi oLmus yaa =)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 lol bariz oynatmıs bırı ehe[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Cinlerin iyi huylusu kötü huylusu nasıl oluyo onu cidden merak ediyorum.Yani "insanlar beni çağırsa da bikaç tanesini çarpsam" diye düşünen kötü cinler ya da "insanlar beni çağırsada biraz muhabbet etsek" diyen iyi cinler varmıdır?
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bunlar her çaardıında geliomu işleri güçleri yok mu bunların ?[signature][hline]
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Chuck, 30 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki: bunlar her çaardıında geliomu işleri güçleri yok mu bunların ? Oda var tabii...Sanki her dakka "Yaw biri çağırsada eğlencemizi bulsak... Fincan filan oynatırız onlarda sevindirik olurlar" diye bekliyolar.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ooo koca ırkın başka işi gücü yok bizi kafalıyorlar. Piskolojileri mi bozuktur bunların gelip gelip duruyorlar? Veya biz niye çağırıyoruz madem tırsıyoruz:)
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 walla gül gül öldüm. elemanlardan biri de olayı abartmı$ o da komikti bayaa[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aman tanrıııııııııııııııııım!! cin mi bu!! cin mi buuuuu!!![signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Gidin pokemon cagirin siz...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne alakası var şimdii pokemon la[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Evet ne alakası var birini çağırıyosun birini seçiyosun.. :P[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Ağustos 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Cok alakasi var cagirin gelir belki oda...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Öne çıkan mesajlar