Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: thug_life, 17 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: mike seni sevmedim bana bulaşma Seni huzur dolu kollarımın arasına aldım ben bu lafından sonra . Mike'a bir garezim yok hiç ama benden bir parça gördüm senle . Canım benim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Baydı ya bunlar..[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Eternalus, 17 Eylül 2005 03:25 tarihinde demiş ki: evet gülen kediyi izledim ve artık kişisel bölümünde paylaşabileceğim sorunlarım oldu hübsübzuburhıbhıbhıbdusgesveiaaaaaeeeeeeee +1 ahauhau[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben önceden gülmüştüm bağışıklığım vardı buna hasta olmadım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Pencere alttaydı sinir oldum gülüşe one bee[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 uheuehu :D hos bisi olmus yaratıcı..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 off koptum cok güzel :)[signature][hline]FİLTHY PLAY!
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nihaoheauhae :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bana daha çok valavlavalavala die bağırıomuş gb geldi.[signature][hline]aadvark pogodi olduu!(i am from garbage)
Öne çıkan mesajlar