Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaybedenler kulübüne hoşgeldiniz..


lull

Öne çıkan mesajlar

Burda insanların başarı dedikleri seylerden bulamazsınız, mutlu evliliklerden, kazanılmış birincilik kupalarından, giyilen markalı takım elbiselerden… odada sadece biz varız..
Kimse buraya isteyerek gelmedi, bizim yollarımızı kesiştiren yine bizleriz.. bizlerin kaybetme sanatındaki eşsiz yeteneği!!

Kimse gurur duymaz burda olmaktan, ama dışarıdaki dünyaya karşı savunmak zorundayız kendimizi, onlar gibi birlik olmalıyız.. biz kaybettik ve hala yaşıyoruz.. dünya için üzgünüz ama yapabileceğimiz tek şey nefes almaya devam etmek. Eğer bu savaşta da kaybedersek zaten ölmüş olucaz.. ve başarılı dünyalıların sorunlarını azaltmış olucaz.. neyse ki aramızda katıldığı herhangi bir kavgadan kazanarak çıkan yok!!

Yapacağınız en büyük hata ölümü ödül gibi beklemek olur .. vergi dairesindeki memurdan tek farkın senin maaş almıyo olmandır o zaman..

İşte üyelik formu , lütfen doldurun boşlukları.. tabii annenizin size verdiği isim dışında bişeyleriniz varsa !?!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten güzel, düşündürücü, eleştirel bir yazı. biraz daha uzun ve detaylı olabilirmiş. ve de şunu yazmadan edemicem:

welcome to losers' club
the first rule of losers' club is, you do not talk about losers' club.
the second rule of losers' club is you DO NOT talk about losers' club.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lisede en samimi 3 arkadaşımla kurduğum ve önderliğini çektiğim bi takım vardı,adı da ona benzerdi:D

looser team:D
çok eleman katıldı sonra,güzel bi grup ama,böletakımlar ii oluo de hepsi kafaysa ii oluo..
yani hepsinin ortak paydası dertli olmak diil sadece..
kafa olmalarıda önemli..
bölece looserlarda kendi aralarında hayata kazandılıo:D[signature][hline]zebani..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bişi sorcam ya şu ana kadar giren kimse bilmiyodu ya da benim eblekliim tuttu başka bi olayı var yazının ve ben çözemedim ama bir zamanlar kaan çaydamlıyla şu an adını hatırlayamadıım bi adamın sunuduu bi program ismi diilmiydi bu ve olayı da buydu hatta sonra bitti falan? kaybedenler kulübü.hatta kendileri şu an altıkırbeşin yayınlarının sahipleridirler ve altıkırbeşle alakalı bir çok şeyin üzerinde de yazar "altıkırkbeş bir kaybedenlar kulübü tribidir." falan die...
istanbul radyolarının birinde yayınlanıyodu program ve çok da ilginç bir bitiş öyküsü vardı falan..neyse. ama eğer cidden ordan araksa isim konsept falan ayıp edilmiş eer hala ben öküz olduum için bu yazının olayını kavrayamadıysam da ben ayıp ettim. sürçediysek affola...[signature][hline]force be with you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 09 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki:


welcome to losers' club
the first rule of losers' club is, you do not talk about losers' club.
the second rule of losers' club is you DO NOT talk about losers' club.


welcome to the candy shop
i lke lollipop oowo oww :D[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

görüs ve elestirileriniz icin tessekkurler..
o yazi herhangi bir yerden alınti yada esinlenme diil.. tek esin kaynagi o gun kavga ettigim sevgilim sharky, red cevabi alan is basvurularim, evde bilgisayar basinda oturmaktan bogulmus ruhum..
yazmaya baslamam ve bitirmem arasinda toplam 4-5dakika vardi, yani sanatsal amaclardan cok rahatlamak icin yazilmis bir yaziydi. belki benim gibi bunalmislar yazar ve dunyada kendini kotu hisseden tek kişi degilimdir umuduyla "gönder"e tıklamıstım.
bazen insanların paylastigi ortak duygular ve kelimeler vardir.. herkes asktan bahsederken sevgilim hayatim gunısıgım diyo ama kimse onlara kopya yada arak muamelesi yapmiyo.
neden patent zorunlulugu varmis ve korsan yayin bulana ödül veriyolarmis gibi davranmaktansa paylasmayi denemiyoruz??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlama ya, araklamışsın, çalmışsın demek istemedim ben, herkes birilerinden, biyerlerden esinleniyor, benim yazılarımda da başka yazarlardan bisürü şey vardır eminim, paylaşmaya devam et, gayet güzel bir yazıydı.

belki de ben üstüme alındım şimdi ama neyse yaziyim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya demiştim öküzlük ben de diye ama bu sefer cidden daniskasını yapmışım çoooook pardon:< ben de inanılmaz kıl olurum yazılarımın arak muamelesi görmesine. artık bööle başka bi eleştri getiririm sanıp görmemi istemezsin belki ama ben devamını bekliyorum..cidden noolur kusruma bakma...ya benjamin naapmışım ben yea???ncık...;p[signature][hline]force be with you
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaybedenler kulubunun kuralları

*en az 2 kere aldatılmış olucaksınız
*en az 10 kere red edilmiş olucaksınız
*yalnız olucaksınız çook yalnız
*daha once bir kaç kere dayak yemiş olucaksınız


çok mu fazla oldu bu :D:D[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burası kaybedenler icin..
aldatilmak icin sevildigini sanmak gerekir; 10kez reddildiğini biliyor olman icin, reddedilmeye aliskin olmayanlar gibi red mektuplarını sayıyor olman gerek.
Buraya gelenler yalnızlıklarını bir ilkmiş gibi yaşamıyor, dayak yemeleri ise sadece yoldan tesadüfen geçerken oluyor, çünkü herhangi bir kavgaya girecek kadar cesaretleri hiç ama hiç olmadı…

Kaybedenler, eger uygulayabildikleri kurallari olsaydi zaten burda olmazlardı.

Kaybettiği için canı acıyanlara yer yok burda. İnsan alışkın olduğu şeyler için ağlamaz.[signature][hline]Yüz oku, on yaz, bir yayımla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...