Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Gecenin şu saati bunu yazmam ne kadar garip bilmiyorum. Ama söylersem biraz daha rahat hissedicem. Sinir sistemimdeki bi sorundan dolayı felç olma ihtimalim var. Ameliyat olabilirim. Ama ameliyatta çok riskli. Ya ömür boyu diken üstünde boğazımda o boyunluk yada ameliyat. Seçimimi yaptım. Şu an yaptım. Bunuda sizinle paylaşıyorum. Gitmeden bi veda edeyim dedim. Buraya uzun bi süre uğramıycam. Ama hastaneden döndüğüm gün. Herkese teker teker özel mesaj yollayacağım. Tabi dönebilirsem. [hline] 1-Daha ilk günden takıştığı skymasterdan özür dilemektedir. 2-Daha bi kere bile paintball oynamadan oynayamaz duruma gelmekten korkmaktadır. 3-Emalethin yaşını merak etmektedir 4-Yaptığı kötü şeylerden pişmanlık duymaktadır. [hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse Tıklarsanız Sevinirim
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Geçmiş olsun a.k.a güle güle[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Birsey olmaz positif dusunmeye calis, hersey olcagina varir.
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Ya cidden eger gercekse vallahi acaip uzuldum bak valla bak. egr ankaradaysan bulusalım moral olur senin için. cidden ya uzuldum vallahi ankarada isen buluşalım gezeriz felan.[hline]ALI G. MY BITCH
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Insallah sapasaglam doneceksin kocum ya! Takma kafana benimde beynimde kist var bende ameliyat olucam 6 aya kadar. Isallah sapasaglam geliceksin![hline]This is a war and we are soldiers! [Bu mesaj Cyre2k tarafından 21 July 2003 06:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Allah 1y1 olan k1s1ye her zaman yard1mc1 olur ![hline]This is a war and we are soldiers!
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 geçmiş ola[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Geçecek aramıza geri döncen paintball oynicaz geyiq yapmaya devam edicez. Geçmiş olsun . Ve her zaman Pozitif ol iyileşmeni hızlandırır..[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 her zman iyisini düşün, yakında geri dönersin :) bu arada, 14 f ist... :P
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 dostum iyi şanslar güven kendine bişi olmaz
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Moralini yüksek tutmaya çalış. Çok çok geçmiş olsun. Bize haber yazmayı unutma.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Geçmiş olsun Herşey olacağına varır Yapa bileceğim bir şey varsa sölemen yeterli[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 geçmiş olsun...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Dedikleri gibi, herşey olacağına varır. İnsan hasta olunca sağlığın kıymetini anlar, umarım ameliyatın sorunsuz geçer, koşmanın ne kadar büyük bir mutluluk olduğunu anlarsın. Hayat sana çok daha anlamlı gelecektir merak etme, hiçbirşey olmayacak.[hline]Penthesilea, Elan Realms. Elan Realms UO Shard my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kısa zamanda aramıza dönersin umarım. geçmiş olsun.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 seni yeniden burada göreceğiz buna emin ol.
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 geçmiş olsun[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Hepiniz Sağolun. Artık herşeyi bırakıp kendimle başbaşa kalıcağım biyere gidicem. Burada başka bi supradyn mesajı görürseniz demekki döndüm. Hade hoşçakalın tekrar.(Lem baya duygusal oldu bea hakkaten türk filmi gibin.) :) :D
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Gecmis olsun... Iyi sanslar.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL!
Öne çıkan mesajlar