ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/contests/hitch-wanted/[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ANA şimdi ninjaları report edersek ödül mü alcaz. e peki 15 kişilik grubun 14 ü report etse 14üne de hediye vermezler herhalde. birde bu ninjalık ne yaparsan oluyor yani ninjanın ne olduğunu biliyorum ama dungeoncu olmadığım için bütün ninja tekniklerini bilmiyorum mesela 1. herkes g deyip greed edip birisi roll ederse ninjasın 2. master looter olup millete roll attırmadan veya roll attırıp yine de itemi çantana atarsan ninjasın peki başka ninja olayları nedir?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Herşeye rollarsan da ninjasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yanlış bilmiyorsam cheste roll atmadan sazanlama açarsanda ninjasın.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 .... [Bu mesaj Asphodel tarafından 17 Eylül 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 iyi apple reklamı yapılmış[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu nedir ya şaka gibi :)[signature][hline](EU) Burning Legion [b]<Grimsoul Legion> OmeN - Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Wanted Poster yarışması bu be ninja report şeysi değil :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ?? lol ben de ninjalar yandı lafını gördüm, orda ninjalooter yazısı bide reward felan gördüm direkt atladım :P nedir peki asıl olay qui şöle bi kısaca anlatır mısın lütfen[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 pardon yanlış anlamışım[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 diyo ki en guzel wanted posterini yapan odul alacak. yaraticiliga dayaniyo biraz daha. [signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 17 Eylül 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 azhuahzuauhuh one ya hiçbi alakası yok :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ehuee niffer birinci olcak kesin[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 BL de bir guild var zaten onu reportlasak kışa yetecek odunumuz blizzarddan.[signature][hline]Zerging as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 niffer i yapıcam ben 1. hiç merak etmeyin :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar