Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nfs:u2'de sanırım bir şarkıları vardı "black betty" diye. birçoğunuz ordan biliyor olabilir. ama daha detaylı bilgi arıyorum bu grup hakkında. paticikte spiderbait dinleyenler var mıdır? varsa biraz yorum yapabilir mi, sevinirim. black betty'nin klibini çektim izledim. ilginç bir şarkı ve klip. ram jam coverıymış sanırım. blues/rock/metal ilginç bir tarzı var. acaba spiderbait'in tüm şarkıları black betty cover'ı tarzında mı? yoksa daha farklı bir tarza mı sahipler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 nfsu2 yükledim tekrar oynarken bu şarkı tekrar dilime dolandı (sözlerini de bilmiyorum ama adam da sallıyo gibi görünüyo zaten sdgsdfg). varmıdır spiderbait'in black betty gibi başka tavsiye edebileceğiniz şarkıları? buarada bone üçs senedir cevap alamamış umarım bende okadar beklemem =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar