codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bu arada başlamadan yazmaya, bu benim açtığım ilk konu :) Neyse geleyim konuya,Eclipse'de oynayan arkadaşlardan ricam,probe droid satan bir droid engineer görürseniz bana oyundan adını falan mailla yollarsanız sevinirim.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 baya iyi alet o gerçekten.. bana yeşil gözüküyodu... bi daliim dedim.. çotank! incapacipated oldum:)) sonra.. biraz dinlendim.. intikam aliim dedim.. çotank! gene:o) sonra sana sordum işte.. 150 vuruyo dedin orda herşey aydınlandı..:o)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Dün tüm droid engineerları dolaştım full armorlu(fambaa yıkabilecek tipten) probe droidler 35k imiş ve koca serverda bunu yapan 3-5 kişi var :). Tabi bende 35k ne gezez sinir oldum tüm paramı zırha yatırdım :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 o kadar az kisi olması mantıklı deil mi bu drodiler icin bayaa gelismek gerekmez mi
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mantıklı değil demiyorum,mantıksız olan birinin aynı aleti 15k ya satması birinin 22kya satması.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 eaglef, bende imperial factionda covert oldum.. sabbaha kadar sırf o stormtrooper armorunu toparlayabilmek için kasıp parasınıda malum konuda değerlendirmeyi düşünüyorum ne diosun:)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 mes espa shuttle port west civarinda olmasi lazim bi npc ugradigimda bi ara bakar yazarim sana
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: bounce, 19 July 2003 02:24 tarihinde demiş ki: eaglef, bende imperial factionda covert oldum.. sabbaha kadar sırf o stormtrooper armorunu toparlayabilmek için kasıp parasınıda malum konuda değerlendirmeyi düşünüyorum ne diosun:)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com Her parçası 1500 faction point onun :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )
Öne çıkan mesajlar