codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bu arada başlamadan yazmaya, bu benim açtığım ilk konu :) Neyse geleyim konuya,Eclipse'de oynayan arkadaşlardan ricam,probe droid satan bir droid engineer görürseniz bana oyundan adını falan mailla yollarsanız sevinirim.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 baya iyi alet o gerçekten.. bana yeşil gözüküyodu... bi daliim dedim.. çotank! incapacipated oldum:)) sonra.. biraz dinlendim.. intikam aliim dedim.. çotank! gene:o) sonra sana sordum işte.. 150 vuruyo dedin orda herşey aydınlandı..:o)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Dün tüm droid engineerları dolaştım full armorlu(fambaa yıkabilecek tipten) probe droidler 35k imiş ve koca serverda bunu yapan 3-5 kişi var :). Tabi bende 35k ne gezez sinir oldum tüm paramı zırha yatırdım :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 o kadar az kisi olması mantıklı deil mi bu drodiler icin bayaa gelismek gerekmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mantıklı değil demiyorum,mantıksız olan birinin aynı aleti 15k ya satması birinin 22kya satması.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 eaglef, bende imperial factionda covert oldum.. sabbaha kadar sırf o stormtrooper armorunu toparlayabilmek için kasıp parasınıda malum konuda değerlendirmeyi düşünüyorum ne diosun:)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 mes espa shuttle port west civarinda olmasi lazim bi npc ugradigimda bi ara bakar yazarim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: bounce, 19 July 2003 02:24 tarihinde demiş ki: eaglef, bende imperial factionda covert oldum.. sabbaha kadar sırf o stormtrooper armorunu toparlayabilmek için kasıp parasınıda malum konuda değerlendirmeyi düşünüyorum ne diosun:)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com Her parçası 1500 faction point onun :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar