Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Eski bir dizi olsa da, izlemek istiyorum. Bu dizi hakkında epey bilgili kişilerin olduğunu biliyorum. Tavsiye edebilecekleri bölüm var mıdır acaba? The Spanish Inquisition dışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oho nerden başlasam ki :) öncelikle uzun metrajlı filmlerini izledin mi diye sorayım.meaning of life, holy grail, life of brian felan. and now for something completely different zaten bu flying circus'tan seçmece bölümlerdir. onun dışında normal flying circus episodelarından 6. bölüm: the bbc entry vs vs.. burda özellikle it's the arts bölümüne dikkat! ( johann gambulputty..) 11. bölüm: the royal philarmonic orchestra goes to the bathroom. komple harika. 14. bölüm Dinsdale 24. bölüm: how not to be seen de çok güzeldir. hiç unutamadığım bölümler bunlar, her bölümde bisürü skeç ve animasyon oluyo biliyosundur. aklıma başka gelirse yazarım, ama kötü bi bölümüyle karşılaşmadım hiç :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 holy grail'i izledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tamam, bu flying circus bölümlerini ve uzun metrajlı diğer filmleri de izle, zaten baya sarıcaktır, diğer bölümleri de merak edip çekersin, hepsi var bende :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 the royal philarmonic orchestra goes to the bathroom izledim. şimdi de 6. bölümü indireyim bari.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şey ondaydı di mi, allow me to introduce, introlow me to alduce me, somebody in the roombody :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bunların altyazısı var mı acaba bazı sitelerde? ingilizce arıyorum ama bulduklarım hep ispanyolca felan[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 www.extratitles.to adresinde topluca veriyolardı, 10 bölüm bi arada şeklinde ingilizce altyazıları vardı, ordan çekmiştim. yoksa emule'de vardır.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 said: allow me to introduce, introlow me to alduce me, somebody in the roombody :) süper bir sahne o ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=xrShK-NVMIU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 "And now for something completely different" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hastasiyim Monty Python'un ya. "XX's Best Moments" diye bir seri varmis. 2004'te mi ne cikmis. Flying Circus sovlarindan kisa kisa skeclerin kullanildigi, her "Best Moments" sovunu title'daki adamin sundugu ve degisik seyler yaptigi filmler bunlar. Cok hosuma gitti. "And Now For Something Completely Different" adinda bir film cekmisler, Flying Circus skeclerinin bazilarinin remakeini iceriyor. En cok sevdigim sanirim su catidan dusenler kismiydi. Hangi Flying Circus bolumundendi ya o hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar