Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 R.E.M. konusunda şöyle http://forum.paticik.com/view.php?id=46494&page=0 bir topic açmıştım, devamı niteliğinde yeni bir başlık açayım dedim. Çok ilginç ve hoşuma giden bir grup. Şarkıları rahatlatıcı, ayrıca klipleri de çok yaratıcı gibi geliyor bana. Sevdiğim gruplardan biri. Bad Day, Great Beyond gibi klipleri çok güzel, ara sıra açıp izliyorum. Sizin düşünceleriniz nedir, sever misiniz, dinler misiniz felan?[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition!
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hayır. =p şaka tabi.. Güzel ve saglam grupladan biri.Sakin zamanlarımda dinlicegim parçalar içerisine koyarım bazı eserlerini =)[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" [Bu mesaj Eternal tarafından 17 Eylül 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben bu tarz sevmememe rağmen R.E.M ile ilk kez Losing My Legion sayesinde tanıştım.Şarkıyı dinledim oha falan iyimiş güzel şarkı felan..Öyle sarmıştı beni..[signature][hline]
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Losing my religion 100 yılın en iyi klibi seçilmişti bilmem nerde.
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 suan tam da dinledigim bir ana gelen guzel tesaduf :) guzel muzikleri var[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 severdim ama çok sıkıldım. çok dinlememek lazım. duyunca midem kalkıyo şarkılarını.
Öne çıkan mesajlar