Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shire UO(mudur nedir...)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar Öncelikle Ben Bu Shire UO ile ilgili bir kaç açıklama yapmak istiyorum..

-Öncelikle Site artık kim çaldı bilemem ama aynen bir Xeria...
-Ardından serverın adı Shire fakat bir link'in üstüne mousu götürünce mesela www23.brinkster.com/darkworlduo/hedehödö.html gibi bir adres çıkıyor....
-Ayrıca o listeye girebilecek derecede olan serverların bir zamanlar arkadaşımın yazdığı bir scripti (http://www31.brinkster.com/darkworlduo/bilet.jpg) lök diye koyup hediye bileti demeleri biraz garibime gitti. (o kadar önemli değil)

Yorumu size bırakıyorum...
(Bu arada yeni üye gibi gözüküyorum fakat bir kaç hınzır arkadaşımın paticik accountumun şifresini değiştirmeleri nedeniyle yeni account açmak zorunda kaldım. yani bunu da hacklediler ya :) )
Mesaj tarihi:
yaf ben sıkıldım artık, yok şurası bizden caldı, şurası ondan aldı.
yok sayfası bizim gibi, scriptlerimizi çaldılar falan filan..

freeweb sayfalarıyla uo serverı acmanın anlamı nedir onu da hala anlayabilmiş deilim..
cocuk gibi birbirinizi yiyonuz walla anca, hiç kusura bakmayın..
Mesaj tarihi:
Hayir benim iki serverlada lakam yok. Sadece biraz ilgimi çekti. Bir taraftan Xeria'dan çalıyor diğer taraftan darkworld uo'dan sitede izler kalıyor...
Mesaj tarihi:
said:
CEDAY, 20 July 2003 21:28 tarihinde demiş ki:
yaf ben sıkıldım artık, yok şurası bizden caldı, şurası ondan aldı.
yok sayfası bizim gibi, scriptlerimizi çaldılar falan filan..

freeweb sayfalarıyla uo serverı acmanın anlamı nedir onu da hala anlayabilmiş deilim..
cocuk gibi birbirinizi yiyonuz walla anca, hiç kusura bakmayın..

doğrudur valla[hline]www.gamerbug.com
Mesaj tarihi:
ayrıca arkadaşıma gump öğretmek için yazdıgım bir scp'yi hediye bileti olarak kullanmaları biraz garip değilmi?

bir hediye bileti yazamayacak kadar scripting'den aciz olacaklarını sanmıyorum. hadi olmadı menu kullanırlar ama sonuçta yazarlar...
Mesaj tarihi:
o diemaster tam bir adidir
o yukardaki logoyu bana uo hakkında bilgi veren bir siteye koyacam dedi ve yaptırdı eğer bööle çaldıı bi sitede kullanacaını bilsem hiç vermezdim üzgünüm :(
hee bu arada o logoyu 5dk.'da yaptım die'yi denemek için adam gibi bişiler yapsaydı cillopo bişi yollıoycaktım ama kaybetti :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Mesaj tarihi:
Ben ömrümde bu kadar ezilmedim Herkes beni dinlesin please

Sözlerime nasıl başlıcam bilemiyorum ama sunu söyliyorum lexius bizim staff member ımızda yer alan arkdasımızdır...
Artı o sitedeki DIEMASTER ben degilim arkadaslar bunu bilin.
asıl darkworld uo shard adresi www.darkworlduo.com.tr.tc dir.Bunun dışında DIEMASTER adi diyen arkdasımıza ise o ben degil o benim kopyamdır diyebilirim söle ispatlıyım...

Herkesin bilecegi gibi biz site olarak bakıma alınmıştık.Bide doruk.net irc kanalında Darkworlduo adlı odamız vardı.Tabi site bakıma alınınca o oda da boş kaldı yani kimse ilgilenmedi.Tabi forumlarımızda var.150 üye (eski forum adresi hacklendi www.brinkster.com/died )bunlar akıllıya hemen o odayı almışlar yani üzerine oturmuşlar biz yokken site açmışlar bir sürü faliyet bide aralarından biri ben DIEMASTER die atlamış güzelcene bu sitede (act name owner_diemaster)aradan 2 ay geçti bakım bitti.Ben forumlara mesaj attım dedim site bakımdan çıktı linki koyun die bi baktım link www.darkworld.tr.gs anlıyamdım ne oldugunu bunlar baktiki biz geri geldik şimdide isimlerini shire shard olarak degistirdiler.Sitede evet xeria nın aynısı...

Bu arada o banner yapan arkdasa bir lafım var.Sen sahte diemaster a banner yapmış biz aslen de fiilende Darkworld Uo Shard ız 5 agustosta açılıcaz allahın izniyle böle meydanı boş bulanlara fırsat vermediginiz için teşekkür ederim

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 20 July 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Owner Raven Loft sana duydugum saygıyı kimseye duymam nerdeyse ama Darkworld Uo Shard Listeden kaldırmışsın Anlamıyormusunuz adamlar ilk beni ve sitemi taklit etti şimdide baska siteleri taklit ediyolar offff :)
Mesaj tarihi:
ben orada belirticektim silmişim yanlışlıkla(ya da duruypdur bakmadım) diemaster veya owner diemaster diye.owner olan sahtedir yazmadım bileydim yazardım...

büyük harfle DIEMASTER yazanın gerçek oldugunu biliyorum sadece uzun yıllardır HTML ile uğraştığım için sitesinde pcnetten küçük alıntıları gördüm. nasıl mı gördüm orada "level sistemi olsunmu" diye bi link vardı. tıklayayım dedim ve pnet forumu çıktı karşıma? bir de baktım menu falan çok benzer....
neyse ya bu önemsiz dağıtmayalım konuyu.

hani ünlü markaları taklit ederler ya adidas => modadas işte bu olay da ona benzedi. fakat yüzsüzler ismi bile direk yazmışlar etmişler ne diyim ben...(bu arada ilk defa 56k'dan server kurduğumda bende adını Darkworld koymuştum. :) ama ben ayrı yazmıştım Dark World diye :P
Mesaj tarihi:
Off halen daha neler ugrasıyoruz bakın ben o shire diye ortaya cıkanların kopyacı olmasından çok isim kullanarak bişiyler kazanmasını kaldıramıyorum yoksa nick imi almış serveri darkworld yapmış umrumda degil dünya
Mesaj tarihi:
Owner Raven Loft sen yaptın o www.darkworld.tr.gs Hem xeria yı siteisini hemde bizim adımızı taklit edenler yaw

bizim asıl adımız www.darkworlduo.com.tr.tc bakarsan anlarsın :) ortalık karıştı ne oluo

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 21 July 2003 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
TheCoder, 21 July 2003 00:09 tarihinde demiş ki:
said:
OwnerRavenLoft, 20 July 2003 23:19 tarihinde demiş ki:
Darkworld UO 'yu tekrar ekledim.Yalnız Xeria ile artık konuşurmusun ne yaparsın bilmem ama ya onlar tasarımı değiştirsin yada sen...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

bizde ne iyi yaptık ta serverın adını Anet Exile Yaptık listede direk en üst olduk :)[hline]Anet Exile
http://uo.anet.net.tr

:D[hline]Mail:mailto:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
DIEMASTER, 21 July 2003 00:11 tarihinde demiş ki:
Owner Raven Loft sen yaptın o www.darkworld.tr.gs Hem xeria yı siteisini hemde bizim adımızı taklit edenler yaw

bizim asıl adımız www.darkworlduo.com.tr.tc bakarsan anlarsın :) ortalık karıştı ne oluo

Tamam düzelttim.Ama Shire 'ın da eklenmesini istiyorsan dediğim gibi yap...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Mesaj tarihi:
Owner Raven Loft Sen hala anlıyamdın shire daki DIEMASTER benim taklidim benim onlarla ilgim yok herkesin isyanıda bu benim ismimin taklit edilmesi ve xeria nın tasarımının çalınması[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
www.darkworlduo.gen.tr.tc
www.darkworlduo.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
said:
DIEMASTER, 21 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
Owner Raven Loft Sen hala anlıyamdın shire daki DIEMASTER benim taklidim benim onlarla ilgim yok herkesin isyanıda bu benim ismimin taklit edilmesi ve xeria nın tasarımının çalınması[hline] --Darkworld Uo Admin--
_____DIEMASTER______
www.darkworlduo.tr.cx
www.darkworlduo.gen.tr.tc
www.darkworlduo.com.tr.tc

ok ok jeton düştü. Kusura bakma... DarkWorld UO 'yu ekledim.Yalnız onun bazı linkleri çalışmıyor.Göz geçirsen iyi olacak...[hline]Mail:mailto:[email protected]
  • Yeni Oluştur...