tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yükledim, bağlanmıyo servera =/ unable to connect diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Şimdi farkettim 80 pingle falan oynuyormuşum ne kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 dreagloth seninkini de yolladım 2 invite hakkım daha var isteyen varsa emailini göndersin özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eyv black cim, ellerin dert görmesin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bugun çektim ve oyunu inceleme imkanım oldu. Oyunu açtığımda tek server'a girme imkanım vardı oda USA TEST diye bir server.Sizde'de öylemi ? Yoksa trial olduğu içinmi birtek ona girebiliyorum. Lvl 3 oldum. Yalnız class secimi nerden yapılıyor çözemedim. Lvl atladıkça pointler veriyor bi stat bir özellik için harcaya biliyoruz. tabi özelliklerin hepsinin neye yaradığını bilmiyorum ilginç şeyler var . Class'ımızı bunlarmı belirliyor acaba ? Oyun biraz single player bir oyunmuş gibi geldi etrafımda 1 tane bile online player görmememinde bunda etkisi var tabi :) Onun haricinde atmosferi güzel yapmışlar. Daha kimseyle karşılaşamamam nedeniyle online oyun hissi veren birşey göremedim oyunda. Birde oyunda tek insan oluyoruz ve uzaylılara karsı savaşıyoruz. Pvp si varmı bu oyunun yoksa sırf pvm mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bağlanmak için gereken portlar kapalı sanırım yurt bağlantısında, aşmanın bi yolu var mıdır =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 trial invite olan var mı? bi de blackrose, anarchy online sen de vardın di mi? onla kıyaslanır mı? yani bu da futuristik mmorpg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 pek ii soramadım dur. : D ao'daki gibi nanotech, bürokrat gibi classla var mı direkt büyü ile dmg veren? bi de bi de gene ao'ya göre konuşuyorum enforcer = guardian? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bence AO ile o anlamda kıyaslanamaz, ben AOyu çok sevmiştim belki de UOdan sonraki ilk oyunum olmasındandır bilmiyorum bu daha az karmaşık geldi bana, tam olarak şu class şunun dengidir diyemiyorum level 10 bir karakterim var sadece, Lotro'dan pek zaman da bulamıyorum açıkçası, iki oyun birden gitmiyor her zamanki gibi ama bence oynanmaya da değer bir oyun, en azından trial ile sizi çekip çekmediğini anlayabilirsiniz bende halen 1 invite hakkı var, özel mesajla email atarsan yollayabilirim gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Masticore said: Bugun çektim ve oyunu inceleme imkanım oldu. Oyunu açtığımda tek server'a girme imkanım vardı oda USA TEST diye bir server.Sizde'de öylemi ? Yoksa trial olduğu içinmi birtek ona girebiliyorum. Onun haricinde atmosferi güzel yapmışlar. Daha kimseyle karşılaşamamam nedeniyle online oyun hissi veren birşey göremedim oyunda. Birde oyunda tek insan oluyoruz ve uzaylılara karsı savaşıyoruz. Pvp si varmı bu oyunun yoksa sırf pvm mi ? Bence şansa öbür sunucuların downtimeını yakalamışsın. Kimseyle karşılaşmamış olman çok ilginç, en ücra mağarada bile oyuncu görüyorum belki de EU server tek sunucu olmasından kalabalıktır. Pvp duel var bir de galiba guild savaşı var. Lowbie CP muhabbeti süpermiş bunun yüksek levellıları acayip zevkli olur. Yalnız o bölgeler nasıl AFS kontrolünden çıkacak onu anlamadım turretları bile geçemiyor moblar. Instance yapacak adam lazım bana. lvl 10-12 arkadaşlara duyrulur. Caves of Donn'un 2/3ünü sololadım zaten herhalde 2 kişi bile bitiririz. Bu arada General'da Müslüm Gürses muhabbeti yapan Narayana hanginiz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 knoxville yolladım invite, lexius kusura bakma senden önce davranmış arkadaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 no problem :) ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 level 6ya kadar oynadım, pek beyenmedim oyunu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Tunca oyunda kimseye rasladınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 rastladım ama çok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yanlıslıkla test server a girip, bır sonrakı patch dekı degısıklıklerı denıyor olmayasınız ? oyundakı ılk bolge wılderness, genellıkle cok kalabalık oldugu ıcın, oyun otomatık olarak her server a 4 tane wılderness atamıs durumda... ,nstance gibi her bolge yanı 4 tane aynı bolgeden var.. ınsan sayısı dustukce bu otomatık olarak dusup artıyor.. bos demenız sasırtıcı geldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Yuh bu instancelanmış haliyse herkes aynı yerde olsa mob bulamicaz. EU'da zaten ekstra bir kalabalık var, high çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 rott yazdım zaten test server'ına giriyorum ama başka server seçeneği yok ki giriyim. Listede birtek USA test server'ı var. Low gösteriyor. Trial'ler birtek test'lere girebiliyorsa ayip etmişler. Trial'ı amacı oyunu tanıtmak mı yoksa oyundan soğutmak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Oyunu satın alınca trialda kaldığın yerden devam edebiliyorsun yani test sunucusuna girmeniz bir bug veya başka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 abi oyun acaip sürükleyici o kadar koştur koştur ki hiç tıkanmıyor. 1 level daha 1 level dahöeeargh oyunu tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hmm ben de alacağım sanki. de casual oynayan adam oyunu mu yoksa deli gibi kasmam mı gerekiyor ? kutulu olarak da türkiye'de bulunur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 çok rahat bir oyun eğlence sadece item vs gibi bir olay pek yok level 10 da anladığım kadarıyla para da çok dert değil eğlence yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Yarın mümkünse birlikte Wilderness instanceları bitirelim, Divide'da gözüm arkada kaldı vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Oyun ilk olarak training mekanında başlıo. Bu size ait olan ve sizden başka kimsenin giremediği bir instance :) doğal olarak orda sizden başka player yok :) Lvl4'ten soora kendinizi dışarı atarsınızki EU serverı sürekli dolu, hatta fazla dolu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Oyun ilginç bir oyun, diğer oyunlar ile kıyas yaptığınızda wow gibi, çok zayıf buluyorsunuz, ancak bir şekilde oynayası geliyor insanın level 22 olmuşum. Kesin birçok patch gelecek oyuna, ana temelleri oturtup çıkartmışlar oyunu ama eminimki bir sürü eklenti gelecek kısa aralıklarla ve gelişmeye açık bir oyun. Karekterim : Sultan, şu an commando ancak guardian yapacağım Bu arada bir guildde kurdu eldorien, ben yeni ayrıldığım için giremiyorum 1 hafta beklemem gerek. % 250 XP yakalamayı öğrenince mob keserek level kasması , normalde 200 xp veren mob,500 vermeye başlaması zevkli oluyor. Not : Bende açılmamış kutusunda bu oyun bulunuyor, isteyene kutusu ile isteyene sadece CD key'ini makul rakamlara veririm(CD-Key vermeyi tercih ediyorum ben kendime sadece CDkey aldığım için medyası yok elimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar