BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 NC Soft ile Richard Garriot'un (ultima online'ın yaratıcısı) birlikte yaptığı bir mmorpg. Oyunu yapan Richard Garriot olunca diğer oyunlardan bir farklılıkta oluyor. Ultima Online ın tabanını temel aldığı yeni bir oyun olduğu için neler olabileceğini düşünün. Kendi adalarınızı döşeyip savaşlara katılmak iszce ne kadar zevkli olabilir bence çok zevkli hehe :PTubala Rasa[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hatta oyun ılk duyuruldugunda Lord British galaksıye cıktı palpatıne ın tahtına goz dıktı fılan demişlerdi eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 arkdaş lar bu oynu orjınal serverı acıldımı acıldıysa nasıl account acıp başlıcam uyelık ucretlımı ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 walla mmo nun bolesını hıc gormemıstım.. demekki sorun yapandaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nasıl sorun yapandaymış. Bu arada oyun daha çıkmadı ama paralı olacak.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hangi pc kaldırır bunu? ben eminim benimki kaldırmaz :) höh bee[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Richard Garriot mail gondermis, onumuzdeki haftalarda beta teste basliyoruz haberiniz olsun diye, bi de ingame video koymuslar, fena degil gibi ama alet kaldirmaz heralde. bekliyoruz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Başvuralı epey oldu ama bir cevap gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 daha gondermemisler zaten, su an family and friends surecinde beta, yakin zamanda closed betaya gecip disardan alicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Richardla mangaldayız her pazar diyosun yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 isallah o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Bana bana gelmedi mail :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tabula rasa closed betaya fileplanet founders club uyesi iseniz katilabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 beta forumlarindan .. I'll be a lot more harsh than you guys in saying I really don't know why they even bothered making this. Its THE most uninspiring and boring MMO I've ever tested (and I've tested most of them) :) fazlaca bir sey ummayin bundan . [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:29 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Yeni MMO'lara artık öncelikle "yeni ne var" sorusuyla bakmak lazım. Temcit pilavı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 beta inviteim geldi yihuu, ama su an oynayamiyorum =(. yalniz oyunun adi Richard Garriot's Tabula Rasa, adam her yere adini yazdirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 resimdeki karı varsa oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Fileplanet subs. ları girebiliyor beta ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Oyun çok kötü olduğu için baştan yapılmıştı. Sorry Richard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yaw hani bu oyunda savaş dövüş lvl sistemi bilmemne olmuyacaktı,yoksa o başka oyunmuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 lvl atlama filan var nasıl iş ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Your Tabula Rasa adventure is about to begin! You are receiving this email because you have been invited to participate in the Tabula Rasa beta test. Here is the serial code to create your Tabula Rasa beta test account: =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hazır yazmışken mesajın devamını da kopyalasaydın :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Haha ben de aldım beta test key :) Mailime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ohooo herkese veriyolarsa ben iptal edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar