bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Dalga geçerdim ama başıma geldi. Arkadaşım bugun açıkladı bi süredir şüphelensemde gerçekten üzücü oldu benim için [spo1=Msn logları]Turkuaz: gelen mesaja bak Turkuaz: Resmin oldukca cute & sexy.Ben 27 bisex istanbul.Eger istersen eklermisin beni msn ye. [email protected] Turkuaz: Hoş çocuk bLackchaos: Abi naptın :([/spo] İsmini değiştirdim sizde tanıyorsunuz forumlara takılıyor bazen. Gerçekten üzüldüm. :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 16 Eylül 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yazık lan..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 oha ya..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 uzak dur derim:) senden hoşlanabilir çünkü benimde baya yakın bi kız arkadaşımın 4 ay çıktığı çocuğun gay olduğunu öğrendikten sonra uzun bi süre bütün erkeklerden şüphelenmiştim...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Allah kimseyi o yola sokturmasın kimsenin de başına vermesin..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şimdiye kadar anlamadıysan dalga geçmiş olma ihtimali yok mudur hiç?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dalga geçmiştir bencede:)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ahaha dalga geçmek, geyik çevirmek için açtı bu konuyu ordaki msn loglarınıda değiştirmiş lale.olayın aslı öyle değil yani. yaklaşık 3 aydır girmediğim hi5 sitesinden John isminde bir topumsu yaratık atmış bana böyle bir mesaj cevabını aldı tabiki vay be ilk defa geliyor başıma böyle bir olay çok güldüm ama :-)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 asexuel olmasından iyidir[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hede [Bu mesaj Mavi tarafından 16 Eylül 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kekliyodur bence[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 acaba orda yazan msn adresi gerçek mi? :)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 [spo1=Böeh][/spo][signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ivy, 16 Eylül 2005 21:01 tarihinde demiş ki: acaba orda yazan msn adresi gerçek mi? :) Gerçektir heralde. Ekledim bu yoldan çıkması için bi konuşma yapıcam arkadaşa.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Olabilir, ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Evet bende gayim[signature][hline]Banada plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Turkuaz isimli şahıs efe isimli Mavi bu adam gay çıktı işte :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Adiemus, 16 Eylül 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Olabilir, ne var? ya ne demek ne var sen ne terbiyesiz bi adamsın. örf adete sığar mı en yakın arkadaşım. Senin gibi kaybettim onuda :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: BoDrUmLu, 16 Eylül 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Allah kimseyi o yola sokturmasın kimsenin de başına vermesin.. AMin... da[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Adiemus, 16 Eylül 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Olabilir, ne var? Yoksa sen mi attın o msj'ı ?[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şakaysa çok saçma gay olmak utanç verici mi? hiç bilmiyordum....[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 verici[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Forumlarda birbirine gay diye konu açmak çok geyik oldu artık bence[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 16 Eylül 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: twistedemo, 16 Eylül 2005 21:13 tarihinde demiş ki: şakaysa çok saçma gay olmak utanç verici mi? hiç bilmiyordum.... Hayır çok normal hepimiz gay'iz. Hatta ben bağıra bağıra söylüyorum.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Sensible, 16 Eylül 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Forumlarda birbirine gay diye konu açmak çok geyik oldu artık bence başka foruma git o zaman.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar