Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaslar Half life in daha oyunun baslarinda bir yerde takildim lagamlardan fln geciyoruz kucuk bir odaya geliyoruz oda 2 katli lagam odasi ust katinda kosede adam halinin ustunde ölmüs yatiyo yanindada tencere tava var. al katta kitli bir tahta kapi var kapiyi kırıyorum silahla kapinin bitek Ortadaki demir yeri kaliyo yani altindanda ustundende cok rahat gecilir ama bug mi vardir nedir gecilmiyor iste kapidan baska yapicak gidicek biyerde bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim Keske evde Adsl deki sorun cozulsede koysam takildigim yerin ss lerini :( . Wow yok w3 yok cildiricam evdeyken half life oynuyalim dedik ama ondada takildik kaldik[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yanlış hatırlamıyorsam yan oda vardı, pencereden bakıp gravity gunı çıkartıp, mevcut demiri kaldırabiliyorduk. onu dene bir.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Okadar başta gravity gun aldıgını sanmıyorum bone.[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bunlarda ss leri gelmis sonunda adsl [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 screenshot a bakınca orda büyük bir sorun var galiba bende gravity gun bölümüne bir türlü geçemiyordum eğer yaması varsa onu yükle ama bence yapabileceğin tek şey new game ve ilerki bölüme geçmek :( ben öyle yapmıştım zaten daha sonra levelda da okudum adamlarında elinden gelen birşey yok onlarda böle yapılması gerektiğini söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hangi kısım olduğunu tam anlamadım. ancak, şu bir adamla konuştuğun, sonra kapıyı açtığı sırada pervaneli dönen aletlerin odaya girdiği lağım bölümüyse pervanelerin gelmemesinden dolayı kapı "açılmamış" olmuş olabilir mi? A.I. Disabled diyor, sen mi yaptın onu yoksa hep mi A.I. Disabled şeklinde gidiyorsun?[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bug olabilecegi benimde aklima geldi yamasini cektim ama yama oyunu gormuyor orjinal meselasi galiba :( . Yamayi nasil yukleye bilirim ayrica A.I. Disabled yazisi kendi kendine cikti nasil kaldira bilirim neye yaradiginida bilmiyorum ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 o zaman kesin a.i. disabled'dan dolayı. korsanlarda öyle bir sorun var. çözümü de bir yerlerde yazıyordu[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Evet A.I Disable dan dolayiymis malesef kopya oyunlarda boyle birseyle karsilasiliniyor . Bu yazi cikarsa o bolumu en bastan baslamak gerek dediler ayrica dolu bug var oyunda. Daha dogrusu nette okudugum kadariyla oyunda demek yanlis olur Korsanlarda var. Half life 2 orjinaline verdigin paraya deger bir oyun en iyisi aliyim ben bu oyunu[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 değer tabii ki :) arada counter-strike source da çıkıyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ilk defa gordum SS lerini cok guzel oyuna benziyor yaf oynamak lazim.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 açıp konsolu ai_enable yada ai_disable 0 yada ai_disable 1 yazıcaksın. tam hatırlamıyorum 1 miydi 0 mıydı. benim de başıma geliyodu böyle yapıyodum düzeliyodu. orda adamın senle konuşması sonrada pervanelerin odayı basması gerekiyo.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? [Bu mesaj Black-ice tarafından 14 Eylül 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla orijinalim var, böyle buglarla uğraşmadan sorunsuz oynuyorum. Yani anafikir ne? Gidin orijinal HL2 alın, mutlu olun.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ilk çıktıgında param yoktu şuan var almayı da çok isterdim ama 3. bitirişten sonra alasım yok vallaha hiç.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Arkadaslar Half Life 2 nin counter-strike source u nasil ? Half Life 1 deki gibi tutulur mu ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tutulur mu derken? tutulmuştur tutulacağı kadar zaten. hl1'in cs'si kadar tutulur mu derken her cafeye girer mi, ilkokul veletleri küfrede küfrede oynar mı, Türkiye'de herkesin dilinde dolanır mı felan dersen, sanmıyorum. En önemli nedeni, Counter-strike'ın çalıştığı o dandik makinelerde cs:s çalışmaz, daha yenilerden bir sistem gerekir. onun dışında bir de orjinal almak ve steam kullanmak gerekli. Türkiye'de tutulur mu bilmiyorum, bundan sonra da tutulcağını pek sanmıyorum. Ama insanlar cs'yi bırakıp cs:s oynamaya başlamışsa demek ki yabancı ülkelerde epey bir tutulmuş...[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 source u 10 dakka falan oynadım sanırım tek farkı atraksiyon olsun diye etrafa 3-5 şişe falan koymuşlar onlar kırılıyo bide fizik motorunu birazdaha geliştirmişler sanırım elbombası daha hızlı gidiyo variller devriliyo falan (başka source yok dimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar