Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

America's Army Sorular

Sphere

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu special forces in ilk bolumunde kaldım.Abi ingilizcem o kadar iyi degil.Adam 30 dk birşey anlattı.Hiçbirşey anlamadım.Yardımcı olurmusunuz ?
Adam resimdeki aletin ne oldugunu,kimin oldugunu,ne işe yaradıgını soruyo.Turkce olsa yapıcam belki de.

Arkadaşlar 15 soru var 5 resimden.
1. Resim

[spo1=1. Resim ve sorular]
[/spo]

2.Resim

[spo2=2. Resim ve Sorular]
[/spo]

3.Resim

[spo3=3. Resim ve Sorular]
[/spo]

4.Resim

[spo4=4. Resim ve Sorular]
[/spo]

5.Resim

[spo5=5. Resim ve Sorular]
[/spo]

Lütfen cevapları bilen varsa yazabılırmı ? Çünkü bu görevleri yapmadan oyunu oynuyamıyorsun .

Şimdiden teşekkür ederim.

[Bu mesaj Sphere tarafından 16 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

1. Resim ve Cevaplar
1- B)Foe
2- B)BTR80
3- C)6 roadwheels and 3 support rollers
2. Resim ve Cevaplar
4- A)Single
5- A)Friend
6- A)AH64 Apache
3. Resim ve Cevaplar
7- A)True
8- C)Vss Vintorez
9- D)All of the above
4. Resim ve Cevaplar
10- A)125mm main gun
11- D)None of the above
12- B)Foe
5. Resim ve Cevaplar
13- B)Foe
14- C)Mi24 Hind
15- B)5 on the main rotor, 3 on the tail rotor
Sosyal ağlarda paylaş

bu sorular senin "zeka, dikkat, bilgi"ni ölçmek için yapılıyor. başka yerlerden kopya çek diye değil, gerçekten o "rütbe"yi oynayıp oynayamayacığını test ediyor.

oyunun bu kısımlarının başka yerlerden yardım alarak bitirilmesini pek tavsiye etmiyorum. oyunun zevkli kısımlarından biri sonuçta.
sınavdan önce birşeyler anlatıyorlar, o sırada zaten sorulacak soruların hepsinin cevaplarını söylemiş oluyorlar. biraz dikkat ederseniz çok da yapılmayacak şeyler değil.

ancak asıl şu paraşüt eğitimi cidden zordu, aynı gün içinde onlarca kez denesem de tam noktaya konmayı becerememiştim. eskiden oynamıştım oyunu, bir tek medical "sınav" vardı, şimdi bir sürü yeni "sınav" eklenmiştir. tekrar oynamak lazım aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Paraşüt sınavını 2 denemede bitirdim.Ama bu punkbusteri anlamadım !!!! Sitesinde baktım birşeyler indirdim update gibi birşeylar yaptı.Please enalbe punkbuster diyo.Ayarlara baktım nerden açılcak bu punkbuster. ???? Ne alakası var bunun bilgiyle falan.İngilizcem iyi olsa hepsini şakır şakır yapıcam.Ama ben bu oyuna adam oldurmeye girdim böyle test cözmeye , böyle problemlerle kayşılarmaya degil.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu oyunu download edicektim fakat 700 küsür mb olunca üşendim cdsi olan (istde) satabilirmi veya ist. and. yakasında bulabileceğim bir yer warmı dergi filanda olur şimdiden tşk[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

Sosyal ağlarda paylaş

america's army zaten basit bir "adam öldürme" oyunu değil, askerlik simulasyonu gibi birşey.
mesela ara sıra kullandığın silah bozulabiliyor. "fix"lemen gerekiyor, f tuşuna basıyordun sanırım. bunun gibi baya gerçekçi bir oynanabilirliği vardı.

punkbuster oyun içiyle alakalı birşey değil.
serverlara bağlanabilmen için kullandığın bir nevi "anti-cheat" sistemi. sanırım quake 3 kullanıyordu, aa da kullanıyormuş.
bunu kurarsan her servera girersin. ama yanlış hatırlamıyorsam punkbuster gereken servera, punkbuster kurmamış olmama rağmen girebiliyordum quake 3 için.

tam olarak anlamamıştım olayını o zamanlar, belki daha gelişmiştir, sen yine de bir kur.[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...