Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım klavyeme kola döküldü.

tBF

Öne çıkan mesajlar

benim çay dökülmüştü ama ıslak bezle ws.. silmiştm zamanla düzelmişti şuan hiçbişeyi kalmadı çok şükür:)bence sen git enyakın bilgisayarcıya klawye al ..:)asit klawyenin iç organlarını yakmıştır dostm..allah rahmet eylesin!mouse a üzüldüm garibim bi başına kaldı:D
Sosyal ağlarda paylaş

yeni çıkan, bir çok tuş kombinasyonu olan, birsürü kısa yolu olan bi klavye kullanmıyorsan, yani elektronik aksam üzerinde yoksa, standart bi klavye ise arkadaki vidalarını sök, klavyenin sağ üst köşesindeki ledlere dikkat etmek kaydıyla git muslukta yıka.

Bekar evlerinde böle kazalar çok oluyo, bizde bu yolu bulduk merak etme ledler ıslanmadıkça bi sorun olmuyo :)[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country.

Patton
Sosyal ağlarda paylaş

yahu saçmalamayın adamın klavyesine kola dökülmüş neredeyse yeni bilgisayar aldıracaksınız. :D. ya hiç bir şey olmaz çıkar tuşları tek tek (çay kaşığıyla yapılabilir) az bi ovuşturup sıcak suya at. onlar sudayken klavyedeki bislikleri peçete, pamuk ıslat temizle. kırıntıları süpürgeye tut. sonra aç ekran klavyesini tuşları kurulayıp teker teker tak yahu. nedir yani? klavye kirlendiğinde yenisini mi alıosunuz siz?[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...