tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 10dk önce klavyeme kola kustum nasıl diye sormayın ne yapayım daha tuşlar yapışmaya başlamadı?[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ilk önce klavyeni aç sonra içini bir güzel temizle eğer bazı tuşlar çalışmıyorsa şeffafımsı bişi var onu temizle ama tuşlar çalışıosa tuşları sök veya açıp T3|/||ZL3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaki vidalarımı açıyım[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 buyur burdan yak nası becerdin yuh yani :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Zor değil bende yapmıştım ondan deneyimliyim yani :D [Bu mesaj SadGamer tarafından 15 Eylül 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hocam ne yapman gerektiğini düşünemiyormusun böyle bir durumda ? hey gidi hey.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende döküyorum arada bi ama daha hiç bişe olmadı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 benim klavyeye bira rakı kola ne ararsan dokulmeyen sey kalmadı ama zehir gibi valla hiç çalışmamazlık yapmadı daha[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 rakı döküldüyse olay bitmiştir zaten. Kırsan çalışır o.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 rakı döküldüyse doğru tuşa bassan bile yanlış harf yazar. neden çünkü sarhoş. ekieki iğrencim tamam.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet iğrençsin :D[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 benim çay dökülmüştü ama ıslak bezle ws.. silmiştm zamanla düzelmişti şuan hiçbişeyi kalmadı çok şükür:)bence sen git enyakın bilgisayarcıya klawye al ..:)asit klawyenin iç organlarını yakmıştır dostm..allah rahmet eylesin!mouse a üzüldüm garibim bi başına kaldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 geçmiş olsun bnm arkadaşınkine de dökülmüştü sizlere ömür[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 at gitsin duzen tutmaz artık o!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 en azindan bira degil.. fena kokuyor melet kuruyunca[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Valla ben ayran dökmüştüm, bir iki gün sapıttı sonra düzeliverdi birden, bişey olmama şansı var gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yeni çıkan, bir çok tuş kombinasyonu olan, birsürü kısa yolu olan bi klavye kullanmıyorsan, yani elektronik aksam üzerinde yoksa, standart bi klavye ise arkadaki vidalarını sök, klavyenin sağ üst köşesindeki ledlere dikkat etmek kaydıyla git muslukta yıka. Bekar evlerinde böle kazalar çok oluyo, bizde bu yolu bulduk merak etme ledler ıslanmadıkça bi sorun olmuyo :)[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Mavi, 15 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki: rakı döküldüyse doğru tuşa bassan bile yanlış harf yazar. neden çünkü sarhoş. ekieki iğrencim tamam. Ahahahahaha işte bu yaaa :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: tBF, 15 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: 10dk önce klavyeme kola kustum nasıl diye sormayın ne yapayım daha tuşlar yapışmaya başlamadı? bez alip geliyorum :D, klavyeyi sokup muslugun altinda guzelce yikayabilirsin (sadece plastik aksamdan bahsediyorum)[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yeni klavye.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=143977&p=2354791#p2354791[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bişi olmaz koladan bende dökmüştüm haaa koskoca bi bardak dökmüştüm öyle böyle değil bardak tepesine düştü bide gazi oldu ama yıkadıktan sonra no porplem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yahu saçmalamayın adamın klavyesine kola dökülmüş neredeyse yeni bilgisayar aldıracaksınız. :D. ya hiç bir şey olmaz çıkar tuşları tek tek (çay kaşığıyla yapılabilir) az bi ovuşturup sıcak suya at. onlar sudayken klavyedeki bislikleri peçete, pamuk ıslat temizle. kırıntıları süpürgeye tut. sonra aç ekran klavyesini tuşları kurulayıp teker teker tak yahu. nedir yani? klavye kirlendiğinde yenisini mi alıosunuz siz?[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benimkine sıvı değilde katı ne varsa döküldü hardal ketçap bile avr tamam onlar katı deil ama olsun... çekirdeki kuruyemişler isaymıyorum tabi[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ne durumda klavyeler gençler?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar